Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14
Oude Vaart 14

Oude Vaart 14

Terneuzen

€ 320.000,- k.k.

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning in de rustige wijk Oude Vaart combineert comfort en energiezuinigheid met een praktische indeling. De woning, gebouwd in 1983 en in 2010/2011 grondig gemoderniseerd, met een woonoppervlak van 128 m2 en 179 m2 eigen grond biedt voldoende ruimte en heeft alles wat je nodig hebt om je snel thuis te voelen.

Bij binnenkomst kom je in de hal met een vernieuwde meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een modern toilet met zwevend closet en fonteintje. De doorzonkamer is ruim en licht, met een tegelvloer die zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Hier heb je voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Een praktische provisiekast biedt extra opbergruimte.

Aansluitend aan de woonkamer vind je de open keuken, die voorzien is van een modern kookeiland met een bargedeelte. De keuken is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze tuin is aangelegd met grind, een vijverpartij (met mogelijkheid tot aanpassing naar een zwembad), nieuwe schuttingen en een stenen berging. Via de achterom kom je op een rustig pleintje waar je je auto eenvoudig kunt parkeren op je eigen parkeerplek.

Op de eerste verdieping leidt de overloop naar drie slaapkamers, waarvan één is voorzien van een ingebouwde kastenwand. De volledig betegelde badkamer is modern en compleet, met een ruime douche, ligbad, wastafelmeubel, zwevend toilet en een designradiator.

De tweede verdieping bereik je via een vaste trap. Hier bevindt zich een overloop met een dakraam, die veel daglicht binnenlaat. Op deze verdieping vind je de cv-combiketel (Vaillant, 2004), het mechanische ventilatiesysteem en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Daarnaast is er nog een ruime vierde slaapkamer met een dakraam, ideaal als extra slaapruimte of als kantoor.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is het energielabel A, te danken aan de 12 zonnepanelen en de volledige isolatie. Alle vloeren zijn betonvloeren en de woning is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. De begane grond beschikt over comfortabele elektrische vloerverwarming en er is airconditioning in alle vertrekken, behalve op zolder. Verder zijn er internetaansluitingen op alle slaapkamers en is er glasvezel aanwezig.

De ligging van de woning is ook een groot pluspunt. Je woont hier centraal in Terneuzen, met het centrum, winkelcentrum Zuidpolder, scholen en sportfaciliteiten allemaal op korte afstand. Deze woning biedt een uitstekende combinatie van ruimte, modern comfort en energiezuinigheid.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 320.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en elektrische verwarming
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2004 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²
Perceeloppervlakte
179 m²
Inhoud
400 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 94 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*