GeuS uw makelaar

GeuS uw makelaar

TERNEUZEN

Over ons

Ik ben Karin Geus ....
uw makelaar met een hart voor Zeeuws-Vlaanderen.

Ik heb veel affiniteit met de woningmarkt en ik zie veel mogelijkheden om u de dienstverlening aan te bieden die u van een makelaar mag verwachten. Niet vanuit traditie maar vanuit vernieuwing!

Ik ben van mening dat de gehele reis omtrent een verhuizing een intensief traject is: vanaf de eerste plannen om te verhuizen, de verkoop van uw woning, de aankoop van een nieuwe woning tot en met de verhuizing naar uw nieuwe woning. Ik ga u helpen in alle fasen van dit traject; helemaal naar uw eigen behoeften. Ik doe dit op een persoonlijke, transparante manier zodat u altijd weet wat u aan mij heeft: U staat bovenaan!

Heeft u interesse om mij als makelaar te leren kennen of wilt u gebruik maken van één van mijn diensten? Bel mij dan op telefoonnummer 0115-691758.


Graag tot ziens.

KarinContactgegevens

Meerkoet 5
4533 EE TERNEUZEN
T:0115-691758
E:karin@geus-makelaar.nl
W: www.geus-makelaar.nl

Bereken de meerwaarde van een makelaar

Waarde
van de woning

€ 100.000,- € 2.500.000,-

Meerwaarde
makelaar

€ 0,-

De meerwaarde van de makelaar betreft een indicatie van de meeropbrengst van uw woning en is gebaseerd op belangrijke voordelen die makelaars bieden. Betere prijsonderhandelingen, snellere verkoop, marktkennis en een regionaal kopersbestand.

Neem contact op met GeuS uw makelaar