Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30
Zuidvlietstraat 30

Zuidvlietstraat 30

Goes

€ 245.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een sfeervolle tussenwoning op loopafstand van het bruisende centrum van Goes? Dan is dit uw kans! DELTA Makelaardij biedt namens de eigenaar deze charmante eengezinswoning aan. De woning beschikt over drie slaapkamers, een lichte woonkamer en een gezellige tuin met een vrije achterom. De ideale gezinswoning!

De Zuidvlietstraat is een rustige en gezellige straat, op slechts enkele minuten lopen van het centrum. Binnen vijf minuten wandelt u naar alle voorzieningen, zoals winkels, sportfaciliteiten, het station, horecagelegenheden en scholen. Zo geniet u van alles wat het stadsleven te bieden heeft, zonder de directe drukte.

Enkele kenmerken van de woning:
- Woonoppervlakte van circa 80 m²
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping
- Energielabel D
- Ruime badkamer op de begane grond
- Onderhoudsvrije tuin met vrije achterom

Indeling begane grond
Bij binnenkomst komt u in de hal met de meterkast en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal betreedt u de ruime, lichte woonkamer met een houten vloer. Deze ruimte biedt plaats aan een gezellige zit- en eethoek. Er is een schouw met de mogelijkheid voor een kachel. De halfopen keuken, vernieuwd in 2011, is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast. Aansluitingen voor witgoed bevinden zich eveneens in de keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin, en grenzend aan de keuken bevindt zich de badkamer, voorzien van toilet, wastafel en douche.

Indeling eerste verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden. De dakkapellen aan de voor- en achterzijde zorgen voor extra ruimte. De grootste slaapkamer beschikt over een wastafel.

Indeling tweede verdieping
Een vlizotrap leidt naar de zolder, waar de cv-ketel is geplaatst.

Tuin
De tuin, gelegen op het zuiden, biedt volop zon. De tuin is keurig afgewerkt en grotendeels onderhoudsvrij, met een vrije achterom. Aan de achterzijde bevindt zich een stenen berging voor extra opslag.

Algemeen
De woning is voorzien van dakisolatie en isolatieglas. Alle kozijnen zijn van onderhoudsarm kunststof. Verwarming en warm water worden verzorgd door een Remeha cv-combiketel uit 2022. Het riool tot aan de openbare riolering is tevens recent vernieuwd.

Wat dit huis bijzonder maakt, is dat het de charme van een oudere woning combineert met het comfort van een moderne woning!

Disclaimer
Deze informatie is door de medewerkers van DELTA makelaardij zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend en wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onjuistheden, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij wijzen u in het algemeen op uw onderzoeksplicht. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Indien u via bemiddeling door DELTA makelaardij een koopovereenkomst aangaat met verkoper wordt standaard een waarborgsom/bankgarantie verlangd ter hoogte van 10% van de koopsom. Bij woningen ouder dan 1993 nemen wij standaard een asbest-, bodem- en ouderdomsclausule op in de koopovereenkomst. Voor onze privacy policy verwijzen we u naar onze website.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 245.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Perceeloppervlakte
135 m²
Inhoud
293 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*