Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491
Zuiderzeestraatweg 491

Zuiderzeestraatweg 491

Wezep

€ 798.000,- k.k.

Omschrijving

BUITENLEVEN!

Waan je in Frankrijk….. Hier in dit charmante vrijstaande woonhuis met een fantastische tuin, parkeren op eigen terrein, heel veel vierkante meters leefruimte, een serre en grote praktische schuren. Een prachtige plek waar je al jouw dromen waar kan maken!

Neem even de tijd om hier binnen te komen kijken als je echt op zoek bent naar een uniek pand. Ken je Wezep niet? Ook dan is deze plek zeker de moeite waard, een gezellige plaats op zo’n 10 minuten rijden van Zwolle.

Dit woonhuis biedt zoveel verrassende plekken, met doorkijkjes en authentieke elementen. Er zijn tal van mogelijkheden, je kunt hier wonen en werken combineren. Er is een grote leefkeuken, een gezellige woonkamer, een fijne tuinkamer, er is een slaap/werkkamer op de begane grond evenals een inpandig gastenverblijf voorzien van een eigen keuken en badkamer. Op de verdieping vind je vijf mooie grote slaapkamers en een ruime badkamer.

De tuin is een plaatje, een grote zonnige tuin met fruitbomen, diverse plekken om te zitten, een eigen waterbron en een moestuin. Er zijn grote praktische schuren in de achtertuin, perfect te gebruiken als werkruimte, hobbykamer, atelier of wat jouw wensen ook zijn. Er zijn meerdere bergingen en ook andere indelingen mogelijk, dus genoeg ruimte om het huis voor hobby’s, dieren of een werkplaats aan huis. De tuin is dieper dan je denkt, dé grote verrassing bij dit mooie pand. Deze schitterende tuin biedt veel groen en vooral rust… Hier heb je altijd een vakantiegevoel en zijn er verschillende plekken waar je even heerlijk buiten kunt genieten van rust. De diversiteit aan bomen en planten maken het buitenleven compleet.

Het pand is gebouwd in 1871 en vanaf 2018 door de huidige eigenaren gerenoveerd, gemoderniseerd en met liefde bewoond. Het inpandige gastenverblijf en de mogelijkheid om de schuur om te bouwen tot mantelzorgwoning geven genoeg mogelijkheden voor een grote doelgroep. Ben je nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met vaste kast en toegang tot de werkkamer aan de voorzijde en de gezellige woonkeuken, De keuken is voorzien van grote kastenwand, een kookeiland en genoeg ruimte voor een grote eettafel met stoelen.
Via het tussenhalletje kom je in de oude hal van de woning waar je de originele voordeur aan de voorzijde ziet. Via deze ingang kom je bij het gastenverblijf, voorzien van slaapkamer, een eigen keukenblok en een eigen douche met toilet. In de hal vind je ook de deur naar de kelder, perfect voor wijn en voorraad.

De centrale hal loopt helemaal door naar achter, met in de gang nog vaste kasten, toegang tot het toilet en toegang tot de sfeervolle woonkamer met grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. Bijzonder sfeervol zijn het stucwerk plafond, de houtkachel en de authentieke kastdeuren.

Vanuit de woonkamer loop je zo de tuinkamer in, een prachtig verlengde van de leefruimte waar je heel veel uren lekker buiten kan doorbrengen. Een perfecte plek, zowel bij mooi weer als op iets mindere dagen, kan je buiten genieten.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap kom je op de eerste verdieping met een ruime overloop en toegang tot de vijf mooie slaapkamers, allen voorzien van genoeg daglicht door de grote dakramen en de fraaie koekoek aan de voorzijde.

De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele waskommen met spiegelkast en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Er is een separaat toilet.

Vliering:
Boven de verdieping vind je nog een praktische bergzolder voor het opslaan van de kerst- en vakantiespullen. Een handige ruimte voor alles wat je graag wilt bewaren.

Tuin:
Er is een zij-tuin met genoeg ruimte om te parkeren op jouw eigen terrein. De vorige eigenaar had een inrit naar de schuren aan de achterzijde. Indien je dit ook weer graag wilt dan kan dit gerealiseerd worden.

De tuin is diep, verrassend ruim en heel veel groen. Je voelt je hier direct thuis, een gevoel van rust en vrijheid achter het huis. In de tuin staan (fruit)bomen en veel planten, er is een kippenhok en een opslag voor hout, een moestuin en genoeg plekken om te spelen, relaxen of te zonnen.

De grote schuren zijn perfect voor klussen, opslag en ook om te werken aan huis. Er is bovendien een mogelijkheid om de schuur om te bouwen tot mantelzorgwoning.

Deze woning is bijzonder goed geïsoleerd en grotendeels voorzien van HR++ glas. Daarnaast beschikt de woning over 24 zonnepanelen, die ruim voldoende energie opwekken voor het gemiddelde verbruik. Kortom, een energiezuinig en toekomstbestendig huis!

Ligging:
Wezep is gezellig en vriendelijk. De ligging op zo’n 10 minuten rijden van de Zwolse binnenstad is perfect. In deze plaats vind je bovendien genoeg eigen voorzieningen, een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod, een zwembad, sportverenigingen, basisscholen en voortgezet onderwijs. Wezep ligt in de noordelijke punt van de Veluwe met veel mooie wandel- en fietsroutes, het Waterwingebied en het Heidegebied om de hoek. De ligging ten aanzien van de uitvalswegen is gunstig, de A28 ligt om de hoek. Wezep heeft een eigen station en is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 798.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
tv kabel, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Remeha Calenta 40C CW5, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
220 m²
Perceeloppervlakte
1.064 m²
Inhoud
870 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
21 m²
Buitenruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
7

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 560 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*