Omschrijving

NHG EN STARTERSLENING MOGELIJK!

Dit 4-kamer appartement, wat op de tweede verdieping is gelegen, heeft veel wat een volgende bewoner beslist zal waarderen. Allereerst is het appartement gesitueerd aan het einde van de galerij. In de praktijk betekent dit dat er dus geen buren en/of hun bezoek voorbij uw wellicht toekomstige appartement komen. Daarbij zijn er zodoende mogelijkheden tot het plaatsen van een eenvoudig zitje op de galerij waardoor er de gehele dag naar keuze heerlijk in het zonnetje of juist in de schaduw verbleven kan worden.

Maar er is nog veel meer wat uw aandacht verdiend. Allereerst de ligging op de tweede verdieping. Als u het aan ons vraagt de beste verdieping om te wonen. Wonen op deze verdieping resulteert namelijk in voldoende privacy vanaf de grond. Tegelijkertijd is er vanuit het appartement wel binding met de omgeving. En eerlijk is eerlijk, het uitzicht vanuit het appartement is niet bepaald het minste. Zo kijkt u vanuit de woonkamer en vanaf het balkon fraai uit over een prachtige waterpartij en over een fietspad. Er is dus altijd wat te zien!

Ook over de locatie is genoeg te vertellen. Zo ligt de Rondweg Oost, met een uitstekende verbinding naar de op- en afrit van de A12, letterlijk en figuurlijk om de hoek. Net als een bushalte trouwens. Verder zijn er meerdere moderne wijkwinkelcentra met onder andere supermarkten op korte afstand aanwezig. Het centrum van Veenendaal tenslotte is zowel per auto als fiets snel te bereiken. Hier kunt u naast een uitgebreid winkelaanbod een keur aan overige voorzieningen vinden. Gedacht kan hierbij worden aan een bibliotheek, een stadsmuseum, een theater, uiteenlopende horecavoorzieningen, etc.

Indeling
Begane grond: De hoofdentree is afgesloten met een videofooninstallatie. Verder vinden we op de begane grond de brievenbussen, de liftinstallatie, het trappenhuis en de bergingen.

2e Verdieping: We gaven het al aan, het beschikbare appartement ligt aan het einde van de galerij. Bij de voordeur aangekomen staat deze reeds voor u open om u vrijblijvend rond te leiden. Als eerste bekijken we de hal met een deur naar de meterkast en met een deur naar een garderobekast. Verder gelopen staan we in de centrale gang die eigenlijk toegang geeft tot alle vertrekken. Zo geeft de gang als eerste toegang tot de dichte keuken die zich aan de galerijzijde bevindt. In de keuken is de boiler opgesteld evenals een eenvoudig maar verzorgd keukenblok. Verder heeft de keuken een praktische vaste kast. Via de gang bekijken we vervolgens de woonkamer. Ook de woonkamer heeft vaste kasten en een deur geeft hier toegang tot het balkon. Dit balkon ligt op het zuid-oosten. Ontbijten is hier dus meer dan aangenaam, net als het drinken van uw eerste kopje koffie. Maar ook later op de dag blijft het hier aangenaam omdat u dan nog wel profiteert van de heerlijke buitentemperatuur maar de zon niet meer direct op het balkon staat. Zowel vanuit de woonkamer als vanaf het balkon is er een vrij uitzicht over onder andere een waterpartij, een fietspad en de verdere omgeving. Vanuit de woonkamer is de hoofdslaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer ligt ook aan de zijde van de galerij en beschikt ook over vaste kasten. Weer terug in de gang zijn er deuren naar twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een min of meer zelfde oppervlakte. Eén slaapkamer heeft een deur naar het balkon. Verder heeft de gang een deur naar het toilet alsmede naar de badkamer. Deze badkamer heeft een douchefaciliteit, een wastafel en een wasmachineaansluiting.

Overig: De bijdrage aan de VvE bedraagt € 230,-- per maand, excl. € 75,-- voorschot stookkosten. De boiler wordt gehuurd voor circa € 14,-- per maand. De woonkamer heeft een handbediend screen, ook beschikt de woonkamer over een airconditioning (2024). De oplevering is eind 2024 gewenst.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering, lift, airconditioning en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
blokverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*