Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234
Zuidendijk 234

Zuidendijk 234

Dordrecht

€ 269.500,- k.k.

Omschrijving

Deze werkelijk fantastische woning moet u hebben gezien. En zien is kopen! De prachtige woonkeuken in het onderhuis, is het centrum van de woning waaruit u zo de diepe tuin in met een vrije ligging en dito uitzicht aan het water in loopt.

U waant zich landelijk, doch staat deze woning in Dordrecht en is gelegen tussen Crabbenhof/ Wielwijk en Sterrenburg in. Hierdoor heel centraal gelegen ten opzichte van alle denkbare voorzieningen. Zo zijn er diverse winkelcentra in de omgeving, sportfaciliteiten zoals de 'Sportboulevard' op korte afstand en diverse uitvalswegen naar de A15 en A16.

De woning is perfect onderhouden en op vele fronten vernieuwd. Denkt u bijvoorbeeld aan geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR plus beglazing.

Kunt u niet wachten? Maak dan gewoon een afspraak voor dat het te laat is.

Indeling:

Begane grond straatniveau:

Entree, hal met toegang tot de slaapverdieping via de trap. Toegang tot de riante doorzonwoonkamer. Deze is strak afgewerkt met een prachtige laminaatvloer.

Via de trap in de bij hal gaan we naar het onderhuis. Hou je vast! Dit zie je werkelijk zelden. Zo'n heerlijk vertrek. Met recht het centrum, het hart van het huis. Deze riante ruimte is voorzien van enorme ruime keukenopstelling, welke voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. De lichte neutrale kleurstelling maakt het heel courant. Daarnaast kan men er een enorme ruime eettafel kwijt met een groot aantal stoelen. Aansluitingen voor televisie en internet zijn aanwezig. Daarnaast is er ook nog vaste bergruimte. Ondanks dat het in het onderhuis ligt is de ruimte lekker licht. De raampartij, maar ook de lichtkoepel in de aanbouw zorgen hiervoor. We benoemde de aanbouw al. Deze is vrij recent geplaatst en hier is de ruimte voor opstel van CV ketel, wasmachine en droger aanwezig. Achterin ligt het fraaie toilet.

Vanuit het onderhuis komt men in de achtertuin. Een oase met rust gelegen aan het water. Zo in de stad, maar toch een landelijk gevoel. De fraai aangelegde achtertuin met zithoek en terras op het water zijn super. De achtertuin is via de zij ingang makkelijk te bereiken met fiets of lopend.

Terug in de woning gaan we naar de verdieping met bad- en slaapruimte. Op de 1e verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en nog een pronkstuk: de badkamer. De slaapkamers liggen aan de voor- en achterzijde. De badkamer is zeer riant te noemen. Deze is voorzien van een 2e toilet met zwevend closet en ingebouwd waterreservoir. Een separate doucheruimte (inloopdouche), een jacuzzi, een dubbele wastafel en flink wat bergruimte.

De zolder/ vliering is te bereiken via een vlizotrap. Hier kan men ook nog met de ruimte spelen en eventueel overwegen er een nok verhoging te realiseren.

Kortom: Een juweeltje!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
80 m²
Inhoud
330 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*