Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26
Zinkweg 26

Zinkweg 26

Oud-Beijerland

€ 349.000,- k.k.

Omschrijving

Unieke Dijkwoning met Karakter op de Zinkweg, Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een bijzonder woonproject met veel potentie? Dan is deze charmante dijkwoning op een hoeklocatie precies wat u zoekt! Deze kluswoning, gelegen op een ruim perceel, biedt alles wat u nodig heeft: een eigen oprit, een garage en een riante tuin. Het unieke aan deze woning is niet alleen de locatie op de Zinkweg, maar ook de eigen parkeerruimte en de ruimte rondom het huis, inclusief een schuur en garage.

Indeling van de woning:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een de hal met toegang tot de 1e verdieping, de keuken en de woonkamer. De ruime hoekkeuken is uitgerust met een koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap. De aangrenzende grote woonkamer biedt een gezellige gashaard, een plavuizen vloer en een trap naar het onderhuis, waar u een slaap- of werkkamer vindt. Deze kamer beschikt over voldoende opbergruimte en een deur naar de unieke opslagruimte in de dijk.

Via de tussenhal bereikt u de badkamer, voorzien van een douche, wasmeubel en toilet, evenals de bijkeuken/schuur met een bergzolder en aansluiting voor de wasmachine. Hier vindt u ook een vleugje geschiedenis, want deze ruimte deed vroeger dienst als bakkerij.

Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers. De grootste kamer heeft een dakkapel, terwijl de tweede kamer is voorzien van twee dakramen (waarvan 1 met dubbele beglazing)

Buitenruimte:
De grote tuin is een fijne plek, met een apart terras dat direct toegankelijk is vanuit de bijkeuken. Hier kunt u genieten van zonnige dagen dankzij het handige zonnescherm. De tuin heeft veel privacy en biedt een poort naar het achtergelegen groen met water. De ruime garage met elektrische deur is zowel vanuit de woning als de tuin te bereiken, hier kunnen makkelijk 2 auto`s in staan.

Gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Oud-Beijerland, biedt deze woning een unieke kans om een prachtig stukje van de Zinkweg te bemachtigen. Bent u de nieuwe eigenaar die deze woning nieuw leven gaat inblazen? Kom dan snel langs voor een bezichtiging en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Jouw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag langs! Bel voor een vrijblijvend gesprek naar ons kantoor.


Bijzonderheden:

- 3 slaapkamers
- Dijkwoning
- Parkeren op eigen terrein
- Cv-ketel 2021
- Grote garage met elektrische deur
- Woonoppervlakte 122m2
- Perceeloppervlakte 279 m2 m2
- Inhoud 649 m3
- Oplevering In overleg maar kan snel

Disclaimer

Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande informatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. De informatie is door Makelaardij Van den Berg met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, maar kunnen in de praktijk enigszins afwijken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
rookkanaal en dakraam

Energie

Energielabel
G
Verwarming
c.v.-ketel en gashaard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
279 m²
Inhoud
649 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
37 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 90 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde houten garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*