Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30
Zilverschoon 30

Zilverschoon 30

Werkendam

€ 345.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige eengezinswoning aan de Zilverschoon in Werkendam! Deze woning ligt in een groene, kindvriendelijke omgeving waar u en uw gezin volop kunnen genieten van rust en ruimte. De buurt staat bekend om zijn gezellige sfeer, waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en buren elkaar nog kennen. Bovendien bevindt u zich hier op een ideale locatie met diverse uitvalswegen en goed openbaar vervoer binnen handbereik.

Deze woning is goed onderhouden en biedt u alle comfort die u zich kunt wensen. Met een energielabel A is deze woning toekomstbestendig en energiezuinig. Dankzij de 9 zonnepanelen en 2 warmwaterpanelen profiteert u van een laag energieverbruik, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De vloerverwarming draagt bij aan het comfort en zorgt voor een aangename warmte in de winter.

De woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers, waarvan drie op de eerste verdieping. De vaste trap naar de zolderverdieping biedt extra mogelijkheden; deze ruimte kan perfect dienen als een extra slaapkamer, een thuiswerkplek, of misschien een speelkamer voor de kinderen.

De lichte woonkamer voorzien van een mooie pvc vloer en aanbouw, heeft zicht op de zonnige en goed onderhouden tuin, die op het zuiden ligt. Hier kunt u heerlijk ontspannen onder de overkapping, terwijl u geniet van de rust en privacy die deze plek te bieden heeft. De stenen schuur biedt voldoende opslagruimte voor al uw tuingereedschap en fietsen.

De mogelijkheid om de woonkamer verder uit te bouwen biedt u de kans om de woning nog meer naar uw eigen wens in te richten. De nette keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waardoor koken een plezier wordt.

Tot slot biedt de ligging van deze woning alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Werkendam heeft een goede aansluiting op de snelwegen en met het openbaar vervoer bereikt u gemakkelijk de omliggende steden en dorpen. De groene omgeving nodigt uit tot wandelingen en fietstochten, waardoor u elke dag kunt genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Kortom, een ideale gezinswoning waar u zich meteen thuis zult voelen!

Overdracht wens 26 november 2024

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten middels een nen2580 meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 345.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
dwarskap
Voorzieningen
mechanische ventilatie, alarminstallatie, rolluiken, buitenzonwering, zonnecollectoren, rookkanaal, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel en zonnecollectoren
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Perceeloppervlakte
116 m²
Inhoud
342 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het zuiden
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*