Omschrijving

Ben je op zoek naar een vrijstaande en levensloopbestendige woning? Dan ben je bij het Zetveld 7 aan het juiste adres. Je vindt er twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woning heeft een garage, een eigen oprit en een berging. Nog een pluspunt: de flinke tuin rondom de woning, perfect voor de zonnige dagen en groene vingers. Kortom, dit huis biedt alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse gemak. Wat betreft locatie woon je hier ook heerlijk. Het centrum van Surhuisterveen en diverse voorzieningen liggen op loopafstand.

Toekomstbestendige woningen liggen niet voor het oprapen, daarom alleen al is deze vrijstaande woning de moeite waard om te bekijken. Het huis aan het Zetveld 7 is een complete en vooral ook levensloopbestendige woning. Het geheel is functioneel, solide en betrouwbaar, maar verdient op termijn wel wat modernisatie. Het voordeel daarvan is dat je er volledig je eigen stempel op kunt drukken. Ben je dus op zoek naar een thuis waar je niet meer weg hoeft? Iets wat je helemaal naar je zin kunt maken? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling
De begane grond bestaat uit een sfeervolle woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, een dichte keuken met een keukenblok in rechte opstelling, twee slaapkamers, een badkamer en een bijkeuken met witgoedaansluitingen. Doordat de woning beschikt over twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond, is deze woning uitermate geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn of graag alle voorzieningen op dezelfde verdieping hebben. Daarnaast zijn er nog eens twee slaapkamers op de verdieping gelegen, dit zorgt ervoor dat deze woning ook zeer geschikt is voor gezinnen. De aangebouwde garage en berging zijn ideaal voor het opbergen van uw fietsen, gereedschap of andere spullen.

Eerste verdieping
Via een vlizo trap zijn de overloop en twee slaapkamers bereikbaar.

Bijzonderheden
Schuurruimtes:
Aangebouwde stenen garage
Aangebouwde berging

Bijzonderheden:
- Slaapkamers en badkamer op de begane grond
- Ruime kavel met achtertuin op het zuiden
- Veel bergruimte aanwezig
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Nefit HR combi, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Perceeloppervlakte
429 m²
Inhoud
468 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
52 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*