Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E
Zandstraat 44E

Zandstraat 44E

Culemborg

€ 315.000,- k.k.

Omschrijving

Zoek je net iets anders dan anders: dit verzorgde appartement is gelegen op de begane grond aan de Zandstraat 44 in Culemborg en is onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex. Het complex is in 2022 binnen een voormalig stadstheater ontwikkeld en telt 8 appartementen. Nieuwbouw met energielabel A ++++ in een karakteristieke oude schil.

Dit bijzondere appartement kenmerkt zich door de grote in het oog springende stalen kozijnen, de slaap-/werkvide, hoge plafonds en de moderne afwerking. Verder beschikt het complex rondom over vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp.
Energielabel A++++ dus! Dit ruime appartement van circa 64 m² beschikt over een separaat toilet los van de badkamer en inpandig voldoende bergruimte. Centraal in het nieuw gerealiseerde complex bevindt zich een inpandige fietsenstalling waar ook de elektrische fiets opgeladen kan worden.
Het complex is aan de Zandstraat gunstig gelegen. Alle gemakken van de binnenstad binnen handbereik. Door de centrale ligging zijn alle gewenste voorzieningen van het gezellige historische centrum om de hoek te vinden. Lekker eten, drinken en winkelen behoren tot de alledaagse mogelijkheden.

Ook het NS station met goede verbindingen naar o.a. Utrecht, Amsterdam, Geldermalsen, Eindhoven en Den Bosch is op circa 5 tot 10 min loopafstand te vinden. Wanneer je wil genieten van rust en natuur ben je ook binnen een mum van tijd bij de haven en Lekdijk met haar schitterende uiterwaarden. Alles letterlijk binnen handbereik!

Indeling
Via de ruime gezamenlijke entree (voorzien van interne fietsenstalling, brievenbussen, belplateau en intercominstallatie) bereikt u 6 appartementen op de eerste en tweede verdieping van dit complex. Het appartement 44 E (64 m²) beschikt (samen met het bovengelegen appartement) over een eigen entree. Het appartementen is voorzien van een ruime woonkamer met laminaat vloerafwerking, moderne open slaap-/werkvide met vloerbedekking, keuken, inpandige bergruimte met wasmachine aansluiting, badkamer en separaat toilet. De lichte woonkamer met grote stalen kozijnen aan de voorzijde beschikt over een open keuken en geeft toegang tot de bergruimte en de achtergelegen sanitaire voorzieningen. De badkamer uit 2022 is afgeweekt met een modern wastafelmeubel en douchecabine. De keuken is compleet en voorzien van apparatuur zoals o.a. een kookplaat, vaatwasmachine, combi magnetronoven en een koelkast uit 2022. De woonkamer beschikt over hoge plafonds wat zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel. Boven de woonkamer is de slaapvide gesitueerd.

Bijzonderheden:
• Energielabel A ++++;
• Voormalig stadstheater;
• Stalen kozijnen;
• Dubbel HR ++ glas;
• Vloerverwarming;
• Zonnepanelen;
• Warmtepomp;
• Totaal oppervlakte circa 64 m²;
• 1 slaapkamers;
• 1 badkamer;
• Separaat toilet;
• Gelegen op de begane grond;
• Keuken en badkamer (2022);
• Voorzien van nieuw laminaat en vloerbedekking (2022);
• Inpandige fietsenstalling;
• Gelegen in het centrum Culemborg.

Alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor. De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een VBO koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule.

Een afspraak tot bezichtigen is zeer gemakkelijk te maken via ons kantoor. Wij kijken er naar uit je te mogen rondleiden op de Zandstraat 44 E te Culemborg!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
per direct

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Open portiek
nee

Energie

Energielabel
A++++
Verwarming
warmtepomp
Warm water
zonnecollectoren

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*