Omschrijving

Ideaal voor verhuur!
Op een heerlijk plekje vindt men dit frisse chalet uit 2015 met recent vernieuwd meubulair! Het chalet staat op een perceel van 195 m2 (eigen grond!). De prijs is inclusief meubilair en inventaris. Het chalet met inventaris verkeert in keurige staat. U vindt dit chalet op Recreatiepark 'Het Esmeer'. De plek is fantastisch! Dit park is zeer verzorgd en ligt aan de Maas. Vlakbij heeft u een groot strand, recent aangelegde speeltuin, restaurants e.d. Naast een eigen vakantiehuisje kan dit ook een hele goede investering zijn. Genoemde rendementen zijn met verhuur normaal gesproken goed te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Begane grond:
Woonkamer met openslaande tuindeuren, keuken met frisse keukenopstelling met o.a. vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Verder vindt men 2 slaapkamers waar van 1 met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 3 slaapplaatsen.

Tuin en omgeving:
Bij het chalet ligt een ruime tuin die grotendeels is ingericht met bestrating en wat plantenborders. De eendjes lopen zo de tuin in! Aan het chalet heeft men een fraai terras gerealiseerd. Het park is zeer verzorgd, rustig maar toch goed voorzien. Het dorpje Aalst is gemoedelijk, rustig maar toch v.v. een supermarkt, bakker, cafetaria, restaurants e.d. Ondanks de rust is Aalst goed bereikbaar. Zowel de rijksweg A2 als A27 zijn op relatief kort afstand te vinden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 85.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²
Perceeloppervlakte
195 m²
Inhoud
146 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park en aan rustige weg
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*