Omschrijving

Dit gezellige chalet is gelegen op recreatiepark Het Esmeer en is gebouwd in 2014. Het wordt verkocht inclusief inventaris en is dus kant en klaar om heerlijk te recreëren! Je vindt dit mooie chalet op een perceel van 145 m2 eigen grond. Dus geen huur of grond van een ander maar gewoon van jezelf!. De omgeving is bijzonder mooi. Het park is het gehele jaar door goed verzorgd en gelegen aan de Maas. Vlakbij ligt een groot strand, recent aangelegde speeltuin, jachthaven, restaurants en prachtige natuur waar je niet op uitgekeken raakt!

Indeling:
De woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren en heerlijk grote raampartijen. Weer of geen weer, hier zit je altijd lekker! De open keuken is ingedeeld met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Verder vindt men in dit chalet 2 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkast.

Buitenleven:
Bij het chalet ligt een tuin die grotendeels is ingericht met bestrating, gazon en wat plantenborders. Er is een eigen oprit dus parkeren kan altijd voor de deur. Verder is het park zeer verzorgd, rustig en toch goed voorzien!

Locatie:
Het dorpje Aalst is gemoedelijk en o.a. voorzien van een supermarkt, bakker, cafetaria en restaurants. Ondanks de rust is Aalst goed bereikbaar. Zowel de A2 als A27 zijn op relatief kort afstand te vinden. Zo zijn grote steden makkelijk te bereiken maar zit je hier toch midden in de natuur!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 85.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Dak
lessenaardak

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²
Perceeloppervlakte
145 m²
Inhoud
135 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*