Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20
Wolfsdonk 20

Wolfsdonk 20

Chaam

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Deze uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning is gelegen op een prachtig perceel van 315 m² en biedt de perfecte combinatie van rust, comfort en ruimte. De woning is ideaal gelegen in een rustige woonwijk, op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen. Ook het buitengebied is vlakbij: via de Kerkdreef wandel je zo de natuur in.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Indeling:

Begane grond
Als je de auto op de oprit hebt geparkeerd, dan loop je zo naar de entree van de woning.
Via de entree kom je in de hal met toegang tot de meterkast, een nette betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en een handige trapkast onder de vaste trap naar de eerste verdieping.

De ruime, L-vormige woonkamer is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een sfeervolle houtkachel voor gezellige avonden. Via een dubbele schuifdeur kom je in de keuken met hoekopstelling.

De keuken beschikt over alle gemakken, waaronder een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, 1¼ r.v.s. spoelbak, 10 liter close-in boiler en een natuurstenen werkblad. Tevens bevindt zich hier een extra groepenkast. Via de keuken heb je toegang tot de zonnige tuin.

1e verdieping
Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop waar een gezellige werkplek is gecreëerd. Er zijn twee royale slaapkamers, beide voorzien van een vinyl vloer, glasvliesbehang en een spuitwerkplafond. De slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met airconditioning.

De complete badkamer beschikt over een ligbad, douche, wastafelmeubel, wandcloset en een designradiator.

Met een vaste trap kun je naar de tweede verdieping toe.


2e verdieping
De tweede verdieping biedt een voorzolder met extra bergruimte, de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2007), de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur en een praktisch fonteintje met een koud wateraansluiting. Daarnaast is er een extra (slaap)kamer met dakraam. Met een eventuele dakkapel en nokverhoging kan deze ruimte vergroot worden.

Buitenruimte
De fraai aangelegde achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten en is voorzien van sierbestrating, kunstgras en een sfeervolle overkapping met houtkachel, een heerlijke plek om te ontspannen. Aan de zijkant van de woning vind je een grote oprit met carport, een garage opgedeeld in twee compartimenten, waarbij het achterste gedeelte is uitgerust met een praktisch werkblad met een spoelbak, een koel-/vriescombinatie en bovenkasten. Achterin de tuin heb je nog een ruime berging. De garage en berging(en) zijn voorzien van elektra.

Kenmerken
o Uitgebouwde 2-1 kapwoning.
o Bouwjaar 1974.
o De woning is voorzien van dakisolatie.
o Kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
o De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
o De 2e verdiepingsvloer is van hout.
o C.v.-combiketel (Nefit, 2007).
o Grotendeels voorzien van (elektrische) rolluiken.
o Keuken voorzien van een handbedienbaar zonnescherm.
o De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (m.u.v. de keuken),wat zorgt voor extra comfort.
o Mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel met nokverhoging op de 2e verdieping.
o Zonnige tuin op het zuidwesten.
o Carport, garage (in 2 compartimenten) en een ruime berging.
o Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
o De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt, nabij alle dagelijkse voorzieningen en sportvelden, maar ook nabij het buitengebied. Je loopt vanaf de woning zo de natuur in.
o Aanvaarding in overleg.

Chaam
Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

- Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

- Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 49 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, rolluiken en schuifpui

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²
Perceeloppervlakte
315 m²
Inhoud
406 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
13 m²
Buitenruimte oppervlakte
21 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 134 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen carport
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*