Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32
Wittebrem 32

Wittebrem 32

Rotterdam

€ 465.000,- k.k.

Omschrijving

Ruime Eengezinswoning met Luxe Keuken en Tuin in Groene Wijk Ommoord
Liefhebbers van ruimte, culinair vermaak en een centrale ligging opgelet! Met veel genoegen presenteren we deze ruime eengezinswoning met tuin, gelegen op eigen grond in de populaire, groene wijk Ommoord. Deze woning beschikt over 5 kamers, waaronder 4 slaapkamers, een zeer luxe keuken (geplaatst eind 2023), een moderne badkamer (2020), een gezellige achtertuin met overkapping, én een dakkapel. De muren op de begane grond, het plafond van de keuken en de wanden van de slaapkamers zijn netjes gestuukt, waardoor de woning een strakke afwerking heeft. Bovendien zijn de lampen beneden en in de badkamer voorzien van slimme Philips Hue verlichting voor optimaal gemak. Genoeg redenen om snel een bezichtiging in te plannen!

Locatie
Ommoord is centraal gelegen, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Winkels zoals Hesseplaats, Binnenhof en Alexandrium liggen op een steenworp afstand, en ook scholen, openbaar vervoer en gezondheidscentra zijn in de buurt. Bovendien zijn de uitvalswegen A16, A13 en A20 eenvoudig bereikbaar, zodat je moeiteloos alle kanten op kunt.
Voor de natuurliefhebbers is er volop recreatie in de buurt, met het Wollefoppenpark, de Rottemeren en de Zevenhuizerplas op korte afstand. Ook de gezellige kinderboerderij “De Blijde Wei” is vlakbij, evenals diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden die letterlijk om de hoek liggen!

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in de hal, waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevinden. De vloerverwarming en de uitgebreide groepenkast voor de keuken zijn hier geïnstalleerd. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer, die dankzij de mooie PVC-vloer (november 2023)en strak gestuukte wanden een moderne uitstraling heeft. De open keuken, geplaatst in november 2023, vormt een prachtig geheel met de rest van de benedenverdieping. Deze luxe leefkeuken is een droom voor kookliefhebbers, compleet met een Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, een kookeiland met ruime lades en bar met barkrukken, en een wijnkoelkast. De overige keukenapparatuur, waaronder een stijlvolle Amerikaanse koelkast/vriezer (met water- en ijsdispenser), vaatwasser, kokendwaterkraan, heteluchtoven, combi-oven, hetelucht/stoomoven, en warmhoudlade, zijn allemaal van het kwaliteitsmerk Bauknecht. De keuken is afgewerkt met greeploze keukenkasten in een elegante groen-antraciet (zwart) kleurstelling met een wit werkblad. Het plafond is strak gestuukt, en er is zelfs een tv om je favoriete kookprogramma's te volgen.

Vanuit de keuken loop je zo de gezellige achtertuin in, waar een mooie overkapping aan de woning is bevestigd. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven, of je nu kiest voor een plekje in de zon of beschut onder de overkapping. In de tuin vind je ook een stenen berging en een handige achterom.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is circa 14 m² groot, terwijl de twee slaapkamers aan de achterzijde respectievelijk 17 m² en 9 m² meten. Alle slaapkamers hebben strak gestuukte wanden voor een nette afwerking. De badkamer, gerenoveerd in 2020, is modern en praktisch ingericht met een inloopdouche, hangend toilet, en een wastafel met meubel. De badkamerverlichting is uitgerust met slimme Philips Hue lampen, net als de verlichting beneden.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping biedt een ruime overloop met aansluiting voor de wasmachine en droger, en hier bevindt zich ook de cv-ketel. Er is voldoende ruimte voor een werkplek. Vanuit de overloop bereik je de vierde slaapkamer van 12 m², die is voorzien van twee dakramen. Aan de andere zijde van deze kamer bevindt zich een ruime walk-in closet van 8 m². Dankzij de dakkapel wordt deze ruimte heerlijk licht en ruimtelijk, waardoor het niet alleen een perfecte inloopkast is, maar ook gemakkelijk als vijfde slaapkamer of kantoor/hobbykamer kan worden gebruikt. Extra bergruimte is beschikbaar onder de schuine kap en op de vliering.

Bijzonderheden
• Gelegen op eigen grond.
• Moderne nieuwe leefkeuken (november 2023) met Bora inductiekookplaat en overige Bauknecht inbouwapparatuur.
• Verzorgde achtertuin op het noordwesten met overkapping.
• Vloerverwarming op de begane grond.
• Muren beneden, plafond keuken en wanden slaapkamers zijn gestuukt.
• Lampen beneden en in de badkamer zijn voorzien van slimme Philips Hue verlichting.
• Ruime woning met 131 m² gebruiksoppervlakte.
• Fraaie badkamer (2020).
• Kunststof kozijnen.
• Energielabel B.
• Gelegen in de geliefde, groene Brembuurt in Ommoord.
• Voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.
• Oplevering in overleg.

Ben je klaar om deze fantastische woning zelf te ervaren? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!

Verkopend makelaar: Martijn Folkers
RE/MAX Totaal Makelaars
It’s the experience!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 465.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Vaillant VHR NL30-34

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²
Perceeloppervlakte
158 m²
Inhoud
432 m³
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 71 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*