Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9
Winschoterdiep 9

Winschoterdiep 9

Capelle aan den IJssel

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

We hebben een fantastische buitenkans voor u: prachtig wonen in Capelle aan den IJssel in dit ruime 4-kamerappartement met alle faciliteiten van een eengezinswoning, waaronder een ruime sfeervolle tuin. De woning is op eigen grond gelegen, met ruimte voor een bedrijf aan huis en parkeerplaatsen pal voor de deur.

Deze woning ligt in de wijk “Oostgaarde Zuid”, een oase van rust en gezelligheid in Capelle aan den IJssel. Deze kindvriendelijke buurt biedt het perfecte thuis voor gezinnen die op zoek zijn naar een ideale balans tussen stedelijk gemak en natuurlijke schoonheid. Ontdek het beste van stad en natuur!

Locatie en bereikbaarheid: vanaf uw woning is het slechts 5 minuten lopen naar metrostation “De Terp”, met directe verbinding naar hartje Rotterdam. Met de auto is het 10 minuten rijden via N219 naar de A20 en A16. De ligging is dus uiterst ideaal!

Voorzieningen binnen handbereik: het prettige winkelcentrum “De Terp” ligt op steenworp afstand, inclusief Dirk supermarkt. Voor al uw dagelijkse boodschappen en meer zit u hier goed. Voor nog meer en uitgebreider winkelplezier kunt u terecht in het moderne winkelcentrum “De Koperwiek”. Met meer dan 100 winkels voor een echte “shop ‘till you drop” ervaring.

Voor gezinnen met kinderen is deze woning zeer geschikt: er zijn twee basisscholen binnen 10 minuten loopafstand. Er is een gezellige kinderboerderij, waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. En ook kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de speeltuin in het nabijgelegen park “Hitland”.
Culturele verrijking? Uiteraard! Voor een avondje uit kunt u terecht in het “Isala Theater”, dat binnen handbereik is. Ook is er in uw buurt een mooie bibliotheek.

Sport en Recreatie: voor de sportievelingen is er een Voetbalvereniging (“CVV Zwervers”) op 10 minuten lopen, evenals een tennis- en padelvereniging op 5 minuten fietsen. Een golfbaan is op fietsafstand. Verder zijn er eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden langs de Hollandsche IJssel en in Park Hitland. Hier kunt u heerlijk sporten of juist lekker ontspannen genieten van de natuur.

Of u nu verlangt naar een ontspannen wandeling langs het water, een dagje winkelen, of een snelle verbinding naar de stad - hier vindt u het allemaal. Met de perfecte mix van stedelijke voorzieningen en natuurlijke charme, biedt “Oostgaarde Zuid” een unieke woonervaring die u niet wilt missen.

Indeling
U komt binnen in de hal, waar u toegang heeft tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet met fonteintje en de zeer riante woonkamer met open keuken.

De ruime woonkamer is een ware blikvanger. De vloer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en via de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin.

De keuken is voorzien van een oven, 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De sfeervolle achtertuin beschikt over een houten berging en overkapping, direct aan de woning, zodat u heerlijk van de zomeravonden kan genieten en altijd droog zit.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, waarvan de kamer aan de voorzijde in gebruik was als bedrijfsruimte. Er is hier een aparte ingang vanaf het gezamenlijke plateau. Mocht u ervoor kiezen de ruimte als bedrijfsruimte te gebruiken, kunnen uw klanten via het platform rechtstreeks uw bedrijf betreden en hoeft u ze niet via uw woning binnen te laten. Dit huis leent zich dan ook uitermate voor een bedrijf aan huis. Hoe heerlijk is dat? Wonen en werken zonder dat u daarvoor hoeft te reizen?

Tweede verdieping
Via de overloop op de tweede verdieping komt u bij de prachtige ruime badkamer, die voorzien is van een ligbad, twee wastafels, douchegedeelte, tweede toilet, vloerverwarming en wasmachineaansluiting. Op deze verdieping is ook een inloopkast gemaakt en vindt u er de opstelling voor de cv-ketel.

De foto’s spreken voor zich, en laten zien dat u hier van alle gemakken voorzien bent, u veel licht en ruimte heeft, en er naar eigen stijl en smaak een paleisje op maat van kunt maken! Enthousiast geworden? Belt u ons snel voor het inplannen van een bezichtiging.

Bijzonderheden
- De woning is op eigen grond gelegen en voorzien van dubbel glas
- Energielabel: B
- Het betreft een appartementsrecht, de VvE bedraagt € 182,71 per maand
- Notaris is voorbehouden aan verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
3
Woonlaag
1
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Open portiek
nee
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²
Buitenruimte oppervlakte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*