Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4
Wim Kanstraat 4

Wim Kanstraat 4

Wageningen

€ 535.000,- k.k.

Omschrijving

TWEEKAPPER DIRECT NABIJ WAGENINGEN CAMPUS
Welkom bij deze charmante tweekapper aan de Wim Kanstraat 4 in het prachtige Wageningen. Deze goed onderhouden woning biedt niet alleen een stijlvolle en comfortabele leefomgeving, maar is ook volledig uitgebouwd om aan al jouw woonwensen te voldoen. Laat je betoveren door de ruimte, het licht en de hoogwaardige afwerking die deze woning te bieden heeft!

BEGANE GROND: RUIMTE EN COMFORT IN OVERVLOED
Bij binnenkomst in deze woning word je verwelkomd in een ruim opgezette hal. Hier vind je een netjes beklede vaste trap naar de eerste verdieping en een modern afgewerkt toilet met fontein. De hal leidt je naar het hart van de woning: de indrukwekkende en ruime woonkamer.

WOONKAMER: LICHT & OPENHEID
De woonkamer is een ware oase van ruimte en licht, met prachtig laminaat dat de gehele begane grond bedekt. De vele ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en de HR-glas schuifpui die van elkaar af loopt, biedt directe toegang tot de zonnige achtertuin. Of je nu een gezellige avond doorbrengt bij de houtkachel of een groot diner organiseert aan de ruime eettafel, deze woonkamer is ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Bovendien is de garage deels bij de woning getrokken en biedt een optionele ruimte voor een speelkamer of kantoor, volledig gespachteld voor een moderne look.

KEUKEN: FUNCTIONEEL & STIJLVOL
De U-vormige keuken past naadloos binnen deze woning. Met een modern 5-pits gasfornuis, een combi-magnetron, een oven, en een ruime mogelijkheid voor een Amerikaanse koelkast, ben je van alle gemakken voorzien. Het houten aanrechtblad en de witte wandtegels geven de keuken een tijdloze uitstraling, terwijl de vele kasten en de spoelbak bij het raam zorgen voor praktische opbergruimte en werkoppervlak.

EERSTE VERDIEPING: RUIME & COMFORTABELE SLAAPKAMERS
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers met dubbel glas en betonvloeren voor een solide basis. De hele verdieping is voorzien van comfortabele vloerbedekking, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor grote bedden en kasten, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen.

BADKAMER: MODERN & PRAKTISCH
De badkamer is zowel ruim als netjes afgewerkt. Geniet van het comfort van een ligbad, een aparte douchecabine, en een toilet. Het wastafelmeubel biedt voldoende opbergruimte voor al je toiletartikelen. De badkamer is stijlvol afgewerkt met een natuursteenlook tegelvloer en lichte wandbetegeling. Een raam zorgt voor natuurlijk licht en ventilatie, terwijl de designradiator de badkamer heerlijk verwarmt.

TWEEDE VERDIEPING: EXTRA RUIMTE & MOGELIJKHEDEN
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt verrassend veel extra ruimte. De voorzolder is voorzien van zeil en biedt ruimte voor een wasmachine en droger. Hier vind je ook de Remeha CV-ketel en een handige wastafel.
Een aparte bergzolder met een losse trap biedt extra opbergruimte. De slaapkamer op deze verdieping is voorzien van een groot dakraam, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. De ruimte is voorzien van laminaat en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een werkplek.

TUIN: EEN ZONNIG PARADIJS
De achtertuin is een zonnige en privé plek waar je heerlijk kunt ontspannen. De tuin is grotendeels bestraat, waardoor deze onderhoudsarm is, en biedt een overkapping die perfect is voor het genieten van buitenleven, ongeacht het weer. De tuin heeft ook een achterom voor gemakkelijke toegang.

WAGENINGEN
De ligging is ideaal - gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de Wageningen Campus en Universiteit. Stap op je fiets en rijdt zo de groene campus op. Bovendien bevindt het bruisende centrum van Wageningen zich op een steenworp afstand, met gezellige winkels, restaurants en andere voorzieningen. Wageningen kent een divers aanbod voor een plezierige invulling van de vrije tijd. Je vind hier een ruim aanbod aan winkels, horeca, bioscoop, theater en tevens een groenrijke omgeving. Deze woning is ideaal gesitueerd ten opzichte van het centrum van Wageningen en de Universiteit. De woning bevindt zich dichtbij de uitvalswegen richting Rhenen, de A12 en A50.

BIJZONDERHEDEN
De woning aan de Wim Kanstraat 4 in Wageningen is een perfecte combinatie van ruimte, comfort en moderne afwerking. Van de ruime, lichte woonkamer en de functionele keuken tot de luxe badkamer en de zonnige tuin, alles in deze woning is ontworpen om aan al jouw woonwensen te voldoen.

- Goed onderhoud- en afwerkingsniveau;
- Volledig uitgebouwd;
- Isolerende beglazing;
- Energielabel B;
- 4 slaapkamers;
- Garage deels omgebouwd tot woning;
- Ruime inrit met carport;
- Overkapping
- Ruim perceel;
- Zeer gunstig gelegen
- Direct aan Wageningen Campus met Wageningen Universiteit
- Nabij het centrum van Wageningen en uitvalswegen


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 535.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²
Perceeloppervlakte
222 m²
Inhoud
491 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
8 m²
Buitenruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 73 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*