Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10
Willaertstraat 10

Willaertstraat 10

Dordrecht

€ 299.000,- k.k.

Omschrijving

Leuk en charmante jaren '30 erkerwoning, in de kindvriendelijke buurt Oud Krispijn, nabij de Viottakade, met veel leefruimte en een verzorgde tuin op het noordoosten.

De woning is de door de verkoper altijd zorgvuldig onderhouden en is bouwkundig dan ook in topconditie! Met een ruime woonkamer, aparte keuken, drie slaapkamers en een ruime zolder is dit een heerlijke gezinswoning. De achtertuin met berging maken het geheel compleet. Leuk detail zijn de nog aanwezige glas-in-loodramen en de paneeldeuren, allen nog in prima staat.

De buurt is kindvriendelijk en ligt erg centraal. Het centraal station ligt op loop- of fietsafstand, evenals het levendige centrum van Dordrecht, maar ook het Weizigtpark, scholen en diverse andere voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Tochtportaal met meterkast. De hal biedt toegang tot het toilet, keuken, woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De lichte en ruime woonkamer ligt over de gehele lengte van de woning met aan de voorzijde een gezellige erker en een openhaard. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de tuin. Deze zijn nog te gebruiken, echter staat er nu een radiator voor.

De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in een rechte opstelling en is voorzien van losse apparatuur. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers, badkamer, wasruimte en een vaste trap naar de zolderverdieping.

De ruime slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inbouwkast. Aan de voorzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers met eveneens inbouwkasten.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel met wastafelmeubel en een hangend toilet.

Zolder:
De zolder, met een nokhoogte van 1,78m is bereikbaar via een vaste trap, die later is geplaatst. Hier is een dakraam aanwezig en veel bergruimte. Tevens is hier de opstelplaats voor de cv-ketel.

Achtertuin:
De fraai verzorgde achtertuin met afsluitbare achterom is voorzien van sierbestrating, gras en bloemborders. De ligging van de tuin is op het noordoosten.

De houten berging aan de achterzijde van de tuin biedt veel ruimte voor opslag en het stallen van fietsen.

Algemeen:
- Bouwjaar 1939;
- Woonoppervlakte 85m2;
- Perceeloppervlakte 141m2;
- Verwarming en warm water middels ck-ketel, bj 2009;
- Gedeeltelijk voorzien van enkelglas, dubbelglas en/of voorzetramen
- Energielabel D;
- Oplevering in overleg.

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om de woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u dan op de reservelijst geplaatst worden.

Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging samen met alle overige relevante informatie over de woning.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering en tv kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Vailliant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
141 m²
Inhoud
343 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 56 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*