Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5
Wilhelminaplein 5

Wilhelminaplein 5

Zetten

€ 1.300.000,- k.k.

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE VILLA OP EEN TOPLOCATIE
Welkom op het Wilhelminaplein 5-8 in Zetten – een waar pareltje dat iedereen zal betoveren. Deze prachtige, vrijstaande villa met een ongeëvenaarde uitstraling is een blikvanger in het dorp. Gelegen op een riant perceel, biedt dit unieke pand talloze mogelijkheden. Momenteel is de villa verdeeld in vier woonappartement, elk met zijn eigen karakter en charme. Of u nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, een woning met meerdere eenheden voor familieleden, of simpelweg een schitterende villa om in te wonen – dit is uw kans.

NUMMER 5; BENEDENWONING MET SERRE EN SOUTERRAIN
Dit gedeelte van dit prachtige pand ligt aan de voorzijde en biedt een ruime benedenwoning met diverse mogelijkheden. Bij binnenkomst valt de ruime hal op, die toegang biedt tot de verschillende ruimtes in de woning. De moderne meterkast zorgt voor voldoende aansluitingen en een veilige installatie. Aan de ene zijde van de woning vindt u de master bedroom, een royale slaapkamer met originele kozijnen en prachtige glas-in-lood details. Aan de andere zijde bevindt zich de woonkamer, een lichte en gezellige ruimte met openslaande deuren naar een zitje buiten. Hier kunt u genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich bovendien een heerlijke serre of prieel.

De keuken is eenvoudig ingericht met een blok voorzien van kastwerk en spoelbak. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruim souterrain, dat tal van mogelijkheden biedt. Dit souterrain is ideaal als extra opslagruimte.

NUMMER 6; KLASSIEK EN COMFORTABEL WONEN
Vanaf de gezamenlijke opgang aan de zijkant van het pand betreedt u huisnummer 6 die bovenin is gelegen. Zodra u de woning binnenstapt, valt de ruime garderobehal op. De eerste slaapkamer bevindt zich direct aan de linkerzijde, ook ideaal als werkplek of kastenkamer. De strakke wanden en het lichte laminaat zorgen voor een moderne uitstraling. De hal leidt verder naar een open overloop die verschillende ruimtes met elkaar verbindt. Via deze overloop bereiken we ook de volgende verdieping van deze wooneenheid. In het midden van de begane grond vinden we de badkamer en een separaat toilet. De badkamer is volledig betegeld en ruim opgezet, voorzien van een douche en wastafel. Aan de voorzijde de tweede ruime slaapkamer.

Aansluitend komt u in het woongedeelte, waar een klein trappetje naar de ruime keuken leidt. De keuken is ruim opgezet en biedt volop mogelijkheden om hier een ruime woonkeuken te realiseren. Momenteel is de keuken voorzien van een klein keukenblok met spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een heerlijk balkon, waar u in alle rust van de buitenlucht kunt genieten. De woonkamer, eveneens ruim en licht, is een fantastische plek om te ontspannen. De ramen in elke gevel zorgen ervoor dat de ruimte baadt in het daglicht, terwijl het prachtige balkenplafond en de strakke laminaatvloer bijdragen aan de sfeer van het huis. Hier heeft u alle ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek.

Op de bovenverdieping, die u via een trap vanuit de overloop bereikt, bevindt zich een royale kamer met houten balken en diverse raampjes, inclusief een groot dakraam. Deze ruimte is perfect als slaapkamer, werkruimte of hobbykamer. Ook bevindt zich hier een wasmachineaansluiting en de Intergas cv ketel uit 2013.

NUMMER 7; BENEDENWONING MET TUIN EN SCHUUR
Huisnummer 7 heeft een eigen ingang aan de zijkant van het pand en beschikt over een fantastische tuin aan zowel de achter- als de zijkant. Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar gelijkvloers wonen met volop buitenruimte. De lange hal met moderne meterkast leidt naar de woonkamer aan de voorzijde van de woning. Hier valt meteen de lichtinval op door de hoge schuiframen, die een fraai uitzicht bieden op de tuin. De originele kozijnen en betonnen vloeren geven de ruimte een robuust karakter. Aan het einde van de hal bereikt u de keuken, die eenvoudig maar praktisch is ingericht met een gasfornuis, RVS-blad en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de tuin.

De keuken grenst aan de slaapkamer, een ruime kamer met voldoende plek voor een bed en kast, en veel lichtinval. Daarnaast is de hal verbonden met een apart toilet met fontein, evenals een doucheruimte die volledig betegeld is en beschikt over een douche en wastafel.

De ruime inrit aan de zijkant van het pand biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De heerlijke tuin rondom het huis is een groene oase, met gazon, terras, bomen, struiken en veel privacy. De grote schuur, die is opgedeeld in compartimenten, biedt volop ruimte voor opslag of hobby's.

NUMMER 8; BOVENWONING MET VEEL RUIMTE EN LICHT
De bovenwoning op huisnummer 8 beschikt over een praktische indeling en een ruime entree met garderobenis. De houten vloeren en strakke wanden zorgen voor een moderne uitstraling, terwijl de originele details behouden zijn gebleven. Op de onderste verdieping van deze wooneenheid bevindt zich de entree met een garderobenis en de badkamer, die volledig betegeld is en beschikt over een douchehoek en wastafel. Vanuit de badkamer loopt u door naar het woongedeelte, een lichte ruimte met veel grote ramen en een dakraam. Hier heeft u alle ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel. De open keuken is eenvoudig, maar biedt alle nodige voorzieningen, waaronder een gasfornuis en toegang tot het balkon.

De ruime slaapkamer op de verdieping van deze woning heeft een groot dakraam dat zorgt voor veel natuurlijk licht. Naast de slaapkamer vindt u de wasruimte, uitgerust met een Intergas cvketel uit 2013. De zeer ruime overloop biedt voldoende plek voor opbergkasten, ideaal voor het opslaan van kleding of huishoudelijke spullen.

DE OMGEVING; WONEN IN ZETTEN
Zetten is een pittoresk dorp gelegen in de prachtige Betuwe, een regio die bekend staat om zijn weelderige boomgaarden, vruchtbare gronden en landelijke charme. Het dorp heeft een dorps karakter, maar biedt toch alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals supermarkten, scholen, medische voorzieningen en gezellige eetgelegenheden. Het Wilhelminaplein vormt het centrale hart van het dorp, met een authentieke dorpssfeer en een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.

De ligging van Zetten is bijzonder gunstig. De nabijheid van de snelwegen A15 en A50 zorgt voor uitstekende verbindingen met steden als Arnhem, Nijmegen en Tiel. Daarnaast is er een goed openbaar vervoer netwerk aanwezig met diverse buslijnen en een treinstation. U kunt dus eenvoudig alle kanten op. Voor natuurliefhebbers is Zetten een ideale plek. Het dorp wordt omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals de Uiterwaarden van de Rijn, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de rust en ruimte die de Betuwe te bieden heeft. De nabijheid van de rivieren Rijn en Waal biedt bovendien mogelijkheden voor recreatie op en rond het water.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bekijk dan ook onderstaande elementen die wij standaard bij al onze woningpresentaties weergeven.
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden

Of download via Funda de brochure en klik op de link naar de website van de woning. Op de website vind je tevens de plattegronden en het meetrapport.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.300.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
F
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
389 m²
Perceeloppervlakte
1.655 m²
Inhoud
1.237 m³
Buitenruimte oppervlakte
23 m²

Indeling

Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
8

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*