Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80
Wilhelminalaan 80

Wilhelminalaan 80

Etten-Leur

€ 429.000,- k.k.

Omschrijving

Deze sfeervolle 2^1-kap op fijne locatie heeft alles in huis om jouw nieuwe thuis te worden. Van de ruime, lichte woonkamer met sfeervolle ensuite deuren en houtkachel tot de moderne, compleet uitgeruste leefkeuken en lekker luxe badkamer – hier kom je elke dag met plezier thuis. Geniet van de zonnige achtertuin met groot terras, ideaal voor lange zomerse avonden, en ontdek de verrassend ruime slaapkamers waar je helemaal tot rust kunt komen. Klaar om verliefd te worden? Lees snel verder en ontdek alle details van deze geweldige woning!

BEGANE GROND (Betonnen vloer, houten kozijnen met dubbelglas)

Via de oprit kom je bij de voordeur met daarachter de hal met trap naar de eerste verdieping, toilet, meterkast en deur naar de woonkamer.

De wc is voorzien van een zwevend toilet, radiator en fonteintje met kraan. Er is een raampje in de voorgevel zodat je kunt ventileren. Zowel de vloer als de wanden zijn modern betegeld en het plafond is voorzien van gipsplaten. De moderne meterkast is uitgerust met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars.

Vanuit de hal stap je in de woonkamer van ca. 6,88m lang en 3,69m breed. Aan de voorzijde is een groot raam waardoor er veel licht de woning binnenkomt. Er is gekozen voor een PVCvloer, gestukadoorde wanden en een sierbalken plafond. De houtkachel in het midden zorgt voor extra sfeer en warmte in de koudere wintermaanden. Via ensuite deuren kom je in de aanbouw met leefkeuken. De keuken is L-vormig, ruim 23m2 groot en bestaat uit een gedeelte waar je een tafel met 6 stoelen kwijt kunt plus het gedeelte waar het keukenblok staat. Dit bestaat uit 2 delen. Een deel is een groot recht keukenblok met daarin veel bergruimte in de kastjes en lades. Verder nog een vaatwasser, een grote spoelbak met kraan en close in boiler die ook meteen voor kokend en gekoeld water zorgt, een 5 pitsgasfornuis met daarboven een afzuigkap, stoomoven en combi-oven/magnetron. Dan is er nog een deel met daarin de (losse) koelkast en als laatste nog een berggedeelte. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin op het Oosten. De ramen van de woonkamer, de keuken en ook de achterdeur naar de tuin zijn voorzien van rolluiken.

ACHTERTUIN (Oosten)

De royale achtertuin is voorzien van modern straatwerk en een gazon. Er is een groot terras waar je een loungeset en eettafel op kwijt kunt. In de tuin heb je elektra en stromend water. Ideaal voor als je in de zomer een zwembadje op wil zetten of de tuin wil sproeien.

Achter in de tuin staat een grote overkapping waar je ook heerlijk onder kunt relaxen. Achter in de tuin staat een grote garage die bestaat uit 2 delen. Een van de ruimtes is ruim 11m2 en de andere is bijna 13m2 groot. Ideaal voor fietsen, speelgoed en tuinspullen.

EERSTE VERDIEPING (Betonnen vloer, houten en kunststof kozijnen met dubbel glas)

De eerste verdieping bestaat uit een overloop, 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Deze is ca. 2,1m lang en 2,0m breed en van alle gemakken voorzien. Zo kun je denken aan een groot ligbad, een waskom op een badkamermeubel met lades, een spiegel plus nog een heerlijke inloopdouche. Alle kranen zijn ingebouwd wat bijdraagt aan een luxe uitstraling. De vloer is voorzien van een moderne tegel, de wand in de douche is betegeld en de rest van de wanden zijn gestukadoord met beton ciré.

De slaapkamer rechtsachter heeft een verhuisraam, is ca. 2,1m breed en 2,3m lang en is nu in gebruik als babykamer. Deze heeft een rolluik waardoor je de kamer aardedonker kunt maken en ook lekker koel kunt houden. De wanden zijn hier gestukadoord en het plafond is afgewerkt met Agnes Onestep platen. Op de vloer ligt een laminaatvloer die doorgetrokken is naar de overloop en de andere 2 slaapkamers. De andere slaapkamer aan de achterzijde, de masterbedroom, is identiek afgewerkt en heeft ook een rolluik, alsook een vaste kast. Deze kamer is ca. 3,7m breed en 3,3m diep. De slaapkamer aan de voorzijde is met ca. 3,7m bij 3,0m ook heerlijk ruim, heeft 2 vaste kasten en openslaande tuindeuren naar het balkon aan de voorzijde. Ook hier hangt een rolluik. Deze kamer is verder identiek aan de anderen afgewerkt met dat verschil dat er een wand behangen is.

TWEEDE VERDIEPING (Houten vloer, kunststof kozijnen met HR glas)

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met overloop, bergruimte en slaapkamer. De overloop is erg licht door de dakkapel op de achterzijde van de woning. Deze dakkapel is precies breed genoeg om hier in dit gedeelte een wasmachine en droger naast elkaar in te zetten. Aan de achterkant hangt de cv-ketel van het merk Remeha Tzerra (2016). Aan de voorzijde is een handige bergruimte.

De slaapkamer is voorzien van 2 dakkapellen met kunststof kozijnen en HR glas. Aan de voorzijde zitten 2 draai- kiepramen en aan de achterzijde 1. De dakkapellen beslaan hier beiden ruim 2.80m in de breedte waardoor er een kamer is ontstaan van ca. 19m2. Er is gekozen voor laminaat op de vloer, behangen wanden en Agnes Onestep plafondplaten.


WILHELMINALAAN 80 IN HET KORT:

- 123 m2 woonoppervlakte

- 265 m2 perceel

- 25 m2 berging

- Ruime leefkeuken

- 4 slaapkamers

- Luxe badkamer

- Bouwjaar 1960

- CV-Ketel 2016

- Tuin op het oosten

- Voorzien van dubbel glas en HR glas (op wc raam na)

- Voorzien van houten en kunststof kozijnen

- Betonnen begane grond- en 1e verdiepingsvloer

- Houten 2e verdiepingsvloer

- Muur- en dakisolatie

- Energielabel C

- Parkeren op oprit

- 700 m van het treinstation & de bushalte

- 1400 m van het winkelcentrum

- 800 m van basisschool

- 20 m van speeltuin

- NEN-Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig



BEZICHTIGING AANVRAGEN
Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING
We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR
Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda, Rotterdam en Antwerpen. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN:
• Asbestclausule: Voor woningen gebouwd voor 1 juli 1993 bestaat de kans op asbest in materialen zoals het dak of de vloerbedekking. De verkoper kan niet bevestigen of er asbest aanwezig is; na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk voor eventuele asbestsanering. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.
• Ouderdomsclausule: Deze woning is 64 jaar oud. Hierdoor kan de bouwkwaliteit lager zijn dan bij nieuwere woningen. Wij hebben een bouwkundige keuring laten uitvoeren, die beschikbaar is voor inzage. Je bent vrij om zelf een aanvullende keuring te laten uitvoeren.
• Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.
• Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.
• Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.
• Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 429.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Remeha CV TZerra, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Perceeloppervlakte
265 m²
Inhoud
442 m³
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 64 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*