Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219
Wilhelminakade 219

Wilhelminakade 219

Rotterdam

€ 415.000,- k.k.

Omschrijving

Ervaar het vervullen van uw droomleven in dit luxueuze, instapklare 2-kamerappartement (1 slaapkamer), waar elk uitzicht adembenemend is.

Gelegen in het iconische gebouw "De Rotterdam", biedt dit opmerkelijke appartement ononderbroken uitzichten over de Maas, de stad en de Erasmusbrug, dankzij de ruime transparante gevels. Het appartement, gelegen op de 8e verdieping, heeft recent een renovatie ondergaan en is voorzien van een smaakvolle PVC-vloer. De badkamer en het toilet zijn uitgerust met hoogwaardige tegels en sanitaire voorzieningen. De ruime woonkamer heeft een gloednieuwe keuken met apparatuur zoals een oven, combi-magnetron, hoge koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en kookplaat.

SKYLINE VAN ROTTERDAM Wonen in "De Rotterdam" betekent genieten van een leven van internationale verfijning. Dit architectonische juweel, ontworpen door de gerenommeerde architect Rem Koolhaas, telt 44 verdiepingen en wordt wereldwijd geprezen. Met een hoogte van 150 meter is De Rotterdam niet alleen een woning, maar een herkenningspunt. Hier begint uitzonderlijk wonen met alle moderne gemakken binnen handbereik.

OMGEVING Gelegen op de Wilhelminapier is dit complex ideaal voor een actief stadsleven. De mix van torenhoge kantoren en gerestaureerde historische pakhuizen creëert de sfeer van trendy 'Manhattan aan de Maas', een centrum van constante activiteit. In de nabijheid vindt u culturele hotspots zoals het Nieuwe Luxor Theater, LantarenVenster bioscoop, het Nederlands Fotomuseum, Rotterdam Cruise Terminal, en diverse restaurants, cafés, winkels en terrassen. Katendrecht is op korte afstand bereikbaar via de Rijnhavenbrug. Het Rijnhavengebied ondergaat een grote ontwikkeling, met het UN Climate House en een drijvende boulevard als eerste van vele projecten die het gebied in de komende jaren zullen transformeren.

FACILITEITEN Wilhelminapier is uitzonderlijk goed bereikbaar met de fiets, deelvervoer, auto en openbaar vervoer. Een metrorit van 10 minuten brengt u naar Rotterdam Centraal, en een treinrit van 25 minuten brengt u naar Schiphol Airport. Parkeergarages zijn uitgerust met oplaadpunten voor elektrische voertuigen, en meerdere deelvervoersopties zijn altijd binnen handbereik.

LEVEN IN LUXE Na een dag in de bruisende stad kunt u zich terugtrekken in uw appartement op de 8e verdieping in De Rotterdam, waar u kunt ontspannen terwijl u geniet van de prachtige uitzichten. Dit appartement biedt niet alleen spectaculaire uitzichten, maar ook een comfortabele woonkamer, een mooie slaapkamer en een schitterende open keuken met alle moderne gemakken. Indien u gasten heeft, kunt u gebruikmaken van een van de twee speciale gastenverblijven die beschikbaar zijn voor bewoners.

INDELING Begane grond: Bij binnenkomst in de ruime en elegante lobby vindt u de brievenbussen, trapopgang en drie liften. U kunt ook gebruik maken van de diensten van De Rotterdam Assistants, die zeven dagen per week beschikbaar zijn voor taken zoals het ontvangen van boodschappen en pakketten of het helpen van bezoekers. Met 24/7 cameratoezicht en gecontroleerde toegang is de omgeving zowel veilig als aangenaam.

8e Verdieping: De ruime entreehal, voorzien van een meterkast, toilet en aparte kast met aansluiting voor de wasmachine, leidt naar de woonkamer, waar het adembenemende uitzicht over de Maas zich ontvouwt als een levend meesterwerk. De hal verbindt de woonkamer, interne berging en slaapkamer. De slaapkamer biedt toegang tot de luxueuze badkamer en het toilet, beide uitgerust met hoogwaardige sanitaire voorzieningen. De woonkamer, met de nieuwe keuken, is volledig uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een oven, combi-magnetron, hoge koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en kookplaat.

Voor exacte afmetingen van de ruimtes, zie de plattegrond.

DETAILS
• Bouwjaar: 2013
• Gebruiksvloeroppervlak: 60 m²
• Energie-label A, geldig tot 2028
• Erfpachtvrij
• Vloerverwarming en -koeling
• Verwarming en warm water via stadsverwarming
• Parkeerplaats te huur via Q-Park
• Zeer actieve vereniging van eigenaren, €171,77 per maand
• Volledig gerenoveerd
• Nieuwe luxe keuken
• Luxueuze badkamer
• Interne berging
• Oplevering in overleg
• Fulltime service manager beschikbaar bij de receptie
• Algemeen fietsberging op de 1e verdieping
• Transparante gevels van vloer tot plafond
• Mogelijkheid om een gastenverblijf te huren
• Op loopafstand van alle essentiële voorzieningen

Wij nodigen u van harte uit om dit appartement te bezoeken en zelf te ervaren wat het betekent om in luxe te wonen met een adembenemend uitzicht. Appartementen die instapklaar zijn, zijn werkelijk zeldzaam!

De verstrekte informatie is zorgvuldig samengesteld. Alle gegevens zijn bedoeld als uitnodiging om een bod uit te brengen of onderhandelingen te beginnen. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onnauwkeurigheden, weglatingen of andere kwesties.

Dit is een appartement in het hart van de stad waar u kunt genieten van een bruisende en diverse omgeving. Geniet van luxe en comfort op een uitzonderlijke locatie, slechts enkele stappen van de levendige stadse sfeer. Neem gerust contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Makelaar: Nicoule Ying
meer.Makelaar
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 415.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
8
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
ja
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel en lift

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming en vloerverwarming geheel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht, open ligging en aan vaarwater

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage mogelijk
Parkeergelegenheid
betaald parkeren, parkeergarage en parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*