Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10
Wildert 10

Wildert 10

Wouw

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Deze tussenwoning in het charmante Wouw zou zomaar jouw nieuwe thuis kunnen worden! Gelegen in een rustige, fijne buurt, biedt deze woning alles wat je zoekt. Een ruime woonkamer met open keuken, drie comfortabele slaapkamers, een moderne badkamer, energielabel A, én maar liefst 8 zonnepanelen voor extra duurzaamheid. Als kers op de taart geniet je van een heerlijke tuin. Klinkt dit als jouw droomplek? Wacht dan niet langer en plan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto aan straat en loop door de keurig aangelegde voortuin mee naar de voordeur, welkom in de hal! Vanuit de hal hebben we toegang tot de meterkast en de woonkamer. Laten we hier beginnen!

Wonen en koken
De woonkamer kun jij helemaal naar eigen smaak inrichten. Er is volop ruimte om een knusse zithoek te creëren waar je heerlijk kunt ontspannen, en daarnaast is er voldoende plek voor een gezellige eethoek waar je samen kunt genieten van maaltijden. De open keuken, die aan de achterzijde van de woning ligt, biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin – ideaal om een oogje in het zeil te houden terwijl de kinderen lekker buiten spelen. Deze strakke, moderne keuken is van alle gemakken voorzien: een fornuis, afzuigkap en oven. De losse koel-vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. Via de gang bereiken we het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de achtertuin. Laten we boven gaan bekijken!

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de gang bereiken we de overloop van de eerste verdieping, deze biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom gelegen aan de voorzijde van de woning is ruim van formaat. Hier plaats je jouw kingsize bed en kledingkast. De andere twee slaapkamers zijn iets compacter van formaat, maar daarom perfect te gebruiken als kinder-, studeer of kledingkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel met wastafel en wasmachine aansluiting, hier kun jij je dag fris beginnen! Tot slot is er via het luik op de overloop toegang tot de bergzolder, dé plek om seizoensspullen zoals kerstdecoratie netjes op te bergen.

Tuinieren, zonnen en genieten
Vanuit de gang stap je de verrassend ruime achtertuin in. Deze is voorzien van een gezellig betegeld terras, perfect voor een tuinset of ligstoelen, en mooie plantenborders die zorgen voor een groene, levendige sfeer. Hier kun je met gemak verschillende knusse hoekjes creëren om op elk moment van de dag van de zon te genieten. De stenen berging biedt volop opbergruimte en is ideaal voor het netjes wegzetten van je seizoensspullen, tuinmeubilair of gereedschap. Een tuin waar je zeker veel plezier aan zult beleven!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1987 * 72 m² woonoppervlakte * Rustige ligging * Goede parkeervoorzieningen * Woonkamer met open keuken * Drie slaapkamers * Bergzolder * 8 zonnepanelen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Perceeloppervlakte
114 m²
Inhoud
277 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*