Omschrijving

Energiezuinige geschakelde woning, welke geheel is geïsoleerd (energielabel A) en beschikt over fijne leefruimten. De moderne leefkeuken is een ware eyecatcher in deze gezinswoning!

Enkele kwaliteitsaspecten:
- Geschakelde woning met fraaie erker aan voorzijde.
- Courante indeling met prachtige leefkeuken voorzien van moderne (inbouw-)apparatuur.
- Drie slaapkamers en badkamer op eerste verdieping.
- Volledig geïsoleerd en voorzien van PV-panelen, energielabel A.
- Eetkamer en keuken staan in directe verbinding met het aangrenzende terras en de tuin.
- Inpandige garage/berging en vrijstaande berging.
- Gelegen in een kindvriendelijke omgeving.
- Gunstig gelegen, nabij voorzieningen van zowel Haaren als Oisterwijk, buitengebied en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
De woning beschikt over een riante erker aan de voorzijde van het pand. Hierdoor beschikt de L-vormige living over een prettige daglichtinval en extra ruimte voor het plaatsen van een fijne zithoek.
Op het huidige moment is er een gashaard aanwezig, centraal gelegen in de ruimte, om het geheel sfeervol te verwarmen. De visgraat parketvloer in combinatie met de lichte kleurstellingen op de wanden en het plafond, stralen een rustige en warme sfeer uit en zorgen voor een harmonieus gevoel.

De living staat in open verbinding met de eethoek middels de brede doorgang met toog. De eethoek is centraal in de woning gepositioneerd waardoor men vanuit de eethoek verbinding heeft met de living, keuken én veranda, welke bereikbaar is met de openslaande tuindeuren. De keuken is een ware eyecatcher in de woning! Prachtig uitgevoerd in moderne materialen en kleurstellingen, maar tevens ruimtelijk opgezet met een separate ruimte waar nog een grote bijpassende kastenwand is geplaatst. Door deze opstelling krijgt de keuken een extra dimensie, met een barretje en zitgedeelte, van waaruit de keukenruimte is te overzien.
De kwaliteitskeuken is uitgevoerd met een krasbestendig 'Dekton' keukenblad, een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, koelkast, een brede oven en een oven/magnetron combinatie. Daarnaast beschikt de keuken over brede lades waarin voldoende bergruimte aanwezig is.

De woning beschikt over een zeer courante indeling. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en aaneengesloten inpandige garage/berging te betreden. Ideaal om de boodschappen droog vanuit de overkapping op de oprit tot in de keuken te verplaatsen. De bijkeuken is voorzien van een kitchenette en tevens zijn hier de witgoedaansluitingen en de CV-ketel geplaatst. Zowel de bijkeuken als garage/berging beschikken over een donkere tegelvloer.

EERSTE VERDIEPING:
Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en een badkamer aanwezig, alle bereikbaar via de overloop. De ouderslaapkamer is voorzien van een inloopkast.
Zowel op de slaapkamers als op de overloop is voldoende daglicht en kan er op natuurlijke wijze geventileerd worden. De vloer betreft een keurige laminaatvloer welke in alle kamers drempelloos is doorgelegd. De wanden en plafond zijn strak gestuct.
De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en ingericht met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafelmeubel en een hangcloset. Middels het dakvenster is de badkamer eenvoudig te ventileren, daarnaast is er mechanische ventilatie in de ruimte aanwezig.
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar, hier is naast de voorzolder een separate bergzolder en een extra kamer aanwezig.

BUITEN:
Aan de achterzijde van het pand is een veranda aanwezig welke in verbinding staat met de eetkamer middels openslaande tuindeuren. De veranda betreft zodoende een verlengstuk van de woonruimte waar heerlijk van het buitenleven genoten kan worden. Dit wordt versterkt doordat de zithoek onder de veranda over veel privacy beschikt.
De tuin is tevens bereikbaar vanuit de loopdeur in de keuken. Aan de linkerzijde van de woning is een doorgang aanwezig, waardoor er eenvoudig met fietsen, kliko's of tuingereedschap achterom gereden kan worden. In de tuin is een praktisch tuinhuisje aanwezig.

CONTACT:
Bezichtiging inplannen? 013-5915219 | info@makelaardijmeeuwis.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 639.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2000 van Radson, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
283 m²
Inhoud
571 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
31 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 90 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*