Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171
Wijnbrugstraat 171

Wijnbrugstraat 171

Rotterdam

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een appartement in het centrum van Rotterdam? Dit appartement in de wijk ‘Stadsdriehoek’ heeft twee slaapkamers, een ruime badkamer, open keuken en is gelegen op de twaalfde verdieping waardoor u een schitterend uitzicht heeft op de Wijnhaven en het Witte Huis. Het openbaar vervoer (tram, metro, trein en bus), de Markthal, de ‘koopgoot’, de Oude Haven, diverse sportgelegenheden en uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand. Dit is met recht een toplocatie in hartje Rotterdam.

Begane grond:
Via de gesloten entree betreedt u het gebouw en kunt u door middel van de lift naar het appartement. In de entree bevindt zich ook de intercom met video functie, drie liften, trappenhuis en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes.

Twaalfde verdieping:
De ruime woonkamer (ca. 20 m2) is ingedeeld in een woon- en eetgedeelte. Door de vele ramen heeft de woonkamer veel lichtinval en kunt u genieten van het uitzicht over Rotterdam. De open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, oven, afzuigkap, een koel/vriescombinatie en voldoende kast- en werkruimte.

Het hele appartement is voorzien van een laminaat vloer en is geheel gestuukt. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, ligbad en een wastafel met spiegel. Het appartement heeft twee slaapkamers.
Slaapkamer 1 (ca. 14 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2 (ca. 10 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Verder beschikt het appartement nog over een meterkast, apart toilet en een voorraadkast. Het toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een hangend toilet en een fonteitje. In de voorraadkast zit de aansluiting van de wasmachine en de warmteterugwin-installatie.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 75 m2 (volgens NEN2580 meetrapport)
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming
- Actieve VVE (bedrag per maand €162,42)
- Midden in het gezellige stadscentrum met mooi uitzicht.
- Geheel dubbelglas
- Erfpacht afgekocht tot 19 februari 2052
- Erfpacht eindigend op 20 februari 2101
- Energielabel C
- Berging ca. 5 m2
- Bouwjaar 2004
- Oplevering in overleg

Graag nodigen wij u uit om de woning te komen bekijken, en dat kan natuurlijk ook buiten kantooruren zoals u van ons gewend bent…
Zoeken… Vinden... Wonen.

Persoonlijke note van de verkoper:
Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van dit heerlijke plekje in het centrum van Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik hier heerlijk gewoond in een gezellige buurt. Ook tijdens de Rotterdam marathon en het Zomercarnaval is de gezelligheid letterlijk voor de deur te vinden. Kortom, dit is het leukste plekje van Rotterdam.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Mansion Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
12
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Open portiek
nee
Voorzieningen
lift

Energie

Energielabel
C
Verwarming
stadsverwarming en warmte terugwininstallatie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*