Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C
Westewagenstraat 25C

Westewagenstraat 25C

Rotterdam

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een mooie woning in het centrum van Rotterdam? Het appartement in de wijk ‘Stadsdriehoek’ heeft drie kamers, een apart toilet, badkamer, balkon op het zuidwesten en is gelegen op de derde verdieping. De woning bevindt zich in een zijstraat van de Meent, hierdoor zit u midden in het centrum.

TOPLOCATIE
Gelegen in het hart van Rotterdam, biedt de levendige Stadsdriehoek een perfecte balans tussen wonen, werken en genieten. Dit gebied, waar historische havencharme samenkomt met moderne hotspots, bruist altijd van de energie. Je zult je hier geen moment vervelen! Populaire plekken zoals de Markthal, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Coolsingel liggen allemaal op loopafstand.

De verkoper vertelt:
Na 13 jaar nemen we met weemoed afscheid van ons appartement. Onze dochter heeft er met zo veel plezier gewoond. Een heerlijk lichte plek waar wij zelf ook graag op visite kwamen. Kortom een parel in hartje Rotterdam waar je gelukkig van wordt!

Begane grond:
Via de gesloten entree betreedt u het gebouw met een gezamenlijke trapopgang naar het appartement en de bergingen.

RUIM EN LICHT APPARTEMENT MET ENERGIELABEL C
Derde verdieping:
De ruime woonkamer (ca. 37m2) is nu ingedeeld in een woon- en eetgedeelte. Deze kamers zijn afsluitbaar door de originele en-suite deuren en is er een mooie laminaat vloer. De grote ramen zorgen ervoor dat er veel natuurlijk licht binnenkomt, wat het appartement extra gezellig maakt. Door het dubbelglas blijft het appartement goed geïsoleerd, wat betekent dat het 's winters warm en 's zomers koel blijft. Als u een extra slaapkamer wil creëren dan is dat zeer simpel te realiseren. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, spoelbak en voldoende kast- en werkruimte. Via de keuken heeft u toegang tot het balkon (ca. 4 m2) welke gelegen is op het zuidwesten. Zon vanaf een uur of 12 in de middag tot en met de avond.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegel en is geheel betegeld. Verder heeft het appartement één slaapkamer, apart toilet, meterkast en inbouwkast voor de wasmachine en droger. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje.

Woonkamer: (ca. 16 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Eetkamer: (ca. 21 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer kan je ook als slaapkamer gebruiken.
Slaapkamer één (ca. 10 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 67 m2 (volgens NEN2580 meetrapport)
- Cv-ketel (2011)
- Actieve VVE (bedrag per maand €131,-)
- Complex is in 2011 compleet gerenoveerd
- Midden in het gezellige stadscentrum
- Geheel dubbelglas
- Energielabel C
- Berging ca. 3 m2
- Balkon gelegen op het zuidwesten
- Gelegen op eigen grond
- Bouwjaar 1953
- oplevering in overleg

Graag nodigen wij u uit om de woning te komen bekijken, en dat kan natuurlijk ook buiten kantoor uren. Wat u van ons gewend bent…
Zoeken… Vinden.. Wonen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Mansion Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Open portiek
nee
Voorzieningen
buitenzonwering

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*