Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B
Westewagenstraat 25B

Westewagenstraat 25B

Rotterdam

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Gelukstreffer middenin het bruisende centrum van Rotterdam! Dit heerlijke 4-kamer appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 67 m2, een centrale ligging met alle hotspots op loopafstand, een nette keuken en badkamer en een zonnig balkon op het zuidwesten. Dit is de plek waar het stadse leven direct aan je voeten ligt en je alle gemakken binnen handbereik hebt. Met het ruime aanbod aan leuke horecagelegenheden en winkels kom je op deze locatie niets te kort.

Toplocatie in het stadshart van Rotterdam! De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Zo hoef jij je absoluut niet te vervelen! De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Markthal, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Meent. Hier kun je optimaal genieten van leuke winkels, boetiekjes, restaurants en barren/cafés. Ook de Hoogstraat is helemaal hip & happening en voor creatieve en vernieuwde zaakjes en speciaalzaken ben je hier aan het juiste adres. Genoeg opties, dus! Door de centrale ligging zijn werkelijk alle stadsgemakken, zoals supermarkten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik. Verder vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein waardoor verse producten in mum van tijd gehaald kunnen worden. Geniet van het stadse leven!

Indeling
Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau en postvakken. Middels het trappenhuis is de woning op de tweede etage te bereiken.

Tweede etage:
Binnenkomend in de lange L-vormige entree welke alle vertrekken met elkaar verbindt. Aan het einde van deze lange entree, tref je het leefgedeelte welke zich kenmerkt door de echte stadse sferen door het uitzicht over diverse gezellige horeca gelegenheden en winkels. Daarnaast is het leefgedeelte lekker licht door de raampartijen over de volledige voorzijde en de speelse indeling welke gecreëerd wordt door de en suite deuren. Het leefgedeelte is afgewerkt middels een donkere laminaat vloer en kan naar eigen wens worden ingericht. Door de kamer en suite bij het leefgedeelte te betrekken realiseer je een royaal zitgedeelte met daarnaast een gezellige eethoek waar je goed kan tafelen. De keuken is aan het begin van de entree gevestigd en heeft naast de nette en hedendaagse uitstraling alle soorten inbouwapparatuur in huis zoals een 4-pits gasfornuis, een koelkast en een vaatwasser. Het balkon op het zuidwesten grenst aan de keuken. Onder het genot van een stads uitzicht is dit een heerlijke plek om een drankje te drinken in de zon.

Terugkomend in de entree zijn de twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De twee slaapkamers zijn ruim genoeg voor een tweepersoonsbed waardoor ze zijn in te richten als volwaardige slaapkamers. De badkamer is keurig betegeld en is uitgerust met een toilet, een douche en een wastafel met meubel. De wasmachine aansluiting is in de entree gerealiseerd.

Berging:
Bij de woning behoort een separate berging welke in de onderbouw gesitueerd is.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1953
• Woonoppervlakte circa 67 m2
• Inhoud circa 225 m3
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Volledig voorzien van dubbele beglazing (HR++ glas)
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €131,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*