Omschrijving

Ultiem genieten aan de Noord, dát kun je zeker bij het Westeind 193 in Papendrecht!

Deze moderne villa is gelegen op een unieke locatie met schilderachtig uitzicht op de rivier. Bij binnenkomst valt direct de prachtige lichtinval op dankzij de grote schuifpuien en de lichtkoepel. De woonkamer is gericht naar de prachtige achtertuin en biedt toegang tot de open keuken met inbouwapparatuur en mooi natuurstenen blad. Aangrenzend bij de woonkamer is het heerlijk genieten op het ruime terras, maar aan de rivier zitten is het eveneens goed toeven. Hier komen met regelmaat schepen voorbij en dat zorgt door het wisselde tij steeds voor een ander beeld.
Ga je zelf ook graag het water op? Ook dat is mogelijk, hier beschik je namelijk over een eigen ligplaats met trap en bootlift. Hoe uniek is dat?

Terug naar de woning. De benedenverdieping beschikt over twee slaapkamers én badkamer. De bovenverdieping is thans ingericht als een grote slaapkamer met 2e keuken, ook daar is goed over nagedacht.
Zonnepanelen, airconditioning, een eigen oprit, zomaar wat extra’s die we tóch nog even willen noemen, die zijn in ieder geval in the pocket! Het afwerkingsniveau van de woning is eveneens noemenswaardig; de gehele woning en tuin zijn tiptop afgewerkt.

In de omgeving is een keur aan winkels & horeca te vinden en uitvalswegen zijn nabij. Extra leuk is dat de halte voor de Waterbus vlakbij de woning is gelegen, vanaf hier sta je in een mum van tijd in het centrum van Rotterdam of Dordrecht.

Wil je deze prachtige locatie met eigen ogen bewonderen? We leiden je graag rond.


Indeling:

Hal met toilet (volledig betegeld, fontein), meterkast (10 groepen + dubbele groep, aardlekschakelaars, slimme meters, krachtstroom) en garderobekast.

Via dubbele deuren is de woonkamer begaanbaar. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt uitzicht op de achtertuin en de rivier. De grote schuifpuien en lichtstraat zorgen voor een mooie lichtinval in deze ruimte.
De woonkamer is verder voorzien van een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wandafwerking en airconditioning. Vanuit de woonkamer is de trap naar de kelder bereikbaar.

De open keuken in hoekopstelling is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. De moderne keuken is voorzien een 5 pit keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast, boiler en granieten werkblad.

Bijkeuken met opstelplaats CV-ketel Vaillant, 2016), wasaansluiting en deur naar het zijpad.

Vanuit de hal is de slaapkamer aan voorzijde bereikbaar, voorzien van een inloopkast.

Ruime badkamer met design wastafelkolom, hoekligbad, inloopdouche, toilet en designradiator, afgewerkt met marmeren vloer- en wandtegels.

Vanuit de woonkamer is de aangrenzende ruimte (voorheen garage) bereikbaar, deze is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en dubbele deuren aan voor- en achterzijde. Ideaal als tweede slaapkamer op de begane grond.

Aangrenzend bij de woonkamer is een ruim terras aangelegd (keramische tegels, tevens onderheid) met uitzicht over de achtertuin en de rivier de Noord. Via een trapje bereik je via de achtertuin het terras aan de rivier, gelegen over de gehele breedte van de tuin.
Uniek is hier dat een deel water tot het perceel behoort, hier heb je alle ruimte om je eigen boot/schip aan te leggen. Deze is goed te bereiken via de trap en kan indien nodig eenvoudig met de bootkraan uit het water worden getakeld.

Zelfs de ruime stenen berging in de tuin is keurig netjes afgewerkt. Deze ruimte is geïsoleerd, voorzien van verwarming en een kunststof kozijn. Een prettige bergruimte, maar het zou ook goed als kantoorruimte kunnen worden gebruikt!

Aan de voorzijde beschikt de woning over een parkeerplaats op eigen terrein.


1e verdieping:

De 1e verdieping is in geheel ingericht als ruime slaapkamer met keukenblok, toiletruimte, dubbele schuifpui naar het dakterras en airconditioning. De ruimte is daarmee bijna een zelfstandig appartement te noemen, maar kan ook goed worden ingedeeld in meerdere kamers.

De keuken in hoekopstelling is voorzien van een 4-pit keramische kookplaat, spoelbak en kleine koelkast.

De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een hangend closet en een wastafelmeubel.

Het dakterras beschikt over een elektrisch zonnescherm en verlichting in de overstek.


Onderhuis:
Vanuit de woonkamer is de trap naar het onderhuis begaanbaar. Deze praktische (en droge!) ruimte is voorzien van een tegelvloer en vaste kasten en biedt veel ruimte voor opslag van voorraden en andere spullen.


Algemeen:
- Moderne villa gelegen op een prachtige locatie aan rivier de Noord.
- Vanaf 2014 grootschalig verbouwd, werkelijk alles in de woning is vernieuwd, zij- en achterkant zijn uitgebouwd.
- Zowel binnen als buiten zijn kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt, zoals prachtige marmeren tegels, massief houten deuren en trappen, Luxlight lichtstraat.
- Gehele begane grondverdieping is voorzien van vloerverwarming.
- Airconditioning Daikin ca. 3 jaar oud.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen met optimizers.
- Energielabel B, de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR glas.
- De buitenzijde van de woning is met strikolith spachtelpleister afgewerkt.
- Oplevering in overleg.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.180.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Vailliant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
172 m²
Perceeloppervlakte
605 m²
Inhoud
623 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
42 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan water, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 340 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*