Omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning waar u niet te lang op wilt wachten?

Deze luxe hoekwoning gelegen in 't Zand is gebouwd in 2019 en is helemaal "af". De woning beschikt over drie slaapkamers met een optie om extra slaapkamers op de zolder te creëren. De ligging van de woning zorgt dat u heerlijk van de zon kan genieten zowel binnenshuis als buitenshuis. De keuken aan de voorkant en de open woonkamer met uitbouw en grote openslaande deuren naar de achtertuin zorgen voor een ruimvoelende woning. De woning is gelegen aan een doodlopende straat voor auto's, maar is verbonden met een brug voor fietsers en voetgangers richting het centrum.
De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk waar voldoende parkeergelegenheid is voor de deur en is op loopafstand van het centrum van 't Zand, evenals de verschillende sportgelegenheden, een basisschool, horeca en diverse winkels. Het dorp is gelegen langs de N9 met een gemakkelijke connectie richting Alkmaar, Amsterdam en Leeuwarden.

Wilt u de woning graag in het echt bekijken? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor en we begeleiden u graag tijdens een bezichtiging.

Indeling:
Begane grond: De entree is gelegen aan de voorzijde van de woning in de hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van wandcloset en fonteintje. De uitgebouwde woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot de achtertuin via openslaande deuren. De keuken, gelegen aan de voorzijde, is uitgerust met een combi magnetron/oven, quooker, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, wasemkap en vaatwasser.

Eerste verdieping: Overloop met drie slaapkamers, een badkamer en trapopgang. De badkamer is modern betegeld en voorzien van een inloopdouche, wandcloset en een badkamermeubel met twee kranen.

Tweede verdieping: op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolder met witgoedaansluiting en een warmtepomp. Hier is eenvoudig één of twee slaapkamers extra te realiseren.

Tuin: De tuin is te bereiken via een achterom en via de zijkant van de woning. Door de ligging op het noordwesten ontvangt de achtertuin veel zonlicht en biedt de ruimte veel mogelijkheden voor zitgelegenheden. Achterin de tuin staat een houten berging voor de fietsen en tuinspullen.

Bijzonderheden:
- Extra loze leiding voor toekomstige zonnepanelen
- Bouwjaar woning 2019
- Achtertuin op het noordwesten met achterom.
- Luxe keuken en sanitair.
- Woning is tijdens de bouw met twee meter uitgebouwd.
- Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
- Speeltuin achter het huis.
- Parkeergelegenheid voor het huis.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
vloerverwarming geheel en warmtepomp
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
167 m²
Inhoud
465 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*