Omschrijving

Deze ruime gezinswoning heeft veel te bieden! Allereerst is de woning heel ruimtelijk met een grote woonkamer en maar liefst 5 slaapkamers! Daarnaast is de woning energiezuinig te noemen met energielabel A en 10 zonnepanelen. Door de zwarte keuken, moderne houthaard en gezellige voor- en achtertuin is ook de sfeer aangenaam te noemen. Als kers op de taart heeft de woning een fijne en kindvriendelijke ligging met een leuke speeltuin voor de deur. Dat klinkt toch als het complete plaatje? Je vindt dit alles aan de Weissenbruchstraat!

De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel jonge gezinnen. Op korte afstand zijn scholen, winkels, het NS-station en het Weizigtpark te vinden. Daarnaast ligt het centrum van Dordrecht op fietsafstand en zijn uitvalswegen nabij.

Kom jij een kijkje nemen in deze verrassend grote gezinswoning? Een ideale woning voor starters of doorstromers als je het ons vraagt!


Indeling:
Hal met garderobekast, meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme meters, glasvezel), toilet (half betegeld)

Woonkamer met open keuken aan voorzijde. De woonkamer beschikt over een moderne houthaard, een trapkast en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is afgewerkt met een nette laminaatvloer, deels spachtelputz en fotobehang.

Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een ruime keuken in dubbele wandopstelling, voorzien van een 5 pit gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, apothekerskast, kunststof werkblad en zwarte spoelbak.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van een buitenkeuken, zonnescherm, vast perk met beplanting, achterom en een vrijstaande berging.
De voortuin grenst aan een speeltuin en is een ideale plek om aan het einde van de dag nog even lekker van het zonnetje te genieten terwijl de kinderen zich in de speeltuin bezighouden. De voortuin is voorzien van een markies.


1e verdieping:
Overloop met toilet (half betegeld).

Ruime slaapkamer aan voorzijde, deze beschikt over een zonnescreen (handmatig) en is afgewerkt met deels granol en foto-behang en een laminaatvloer.

Slaapkamer aan achterzijde, voorzien van een screen (handmatig), granol wandafwerking en laminaatvloer.

Slaapkamer aan achterzijde, ook deze kamer is voorzien van een screen (handmatig), granol wandafwerking en laminaatvloer.

Badkamer (volledig betegeld) met ligbad met thermostaatkraan, wastafelmeubel, spiegel met verlichting en een designradiator.


2e verdieping:
Overloop met vaste kasten, opstelplaats CV-ketel (Remeha Avanta, 2006), wasaansluiting, stortbak, mechanische ventilatie unit en omvormer voor de 10 zonnepanelen.

Ruime slaapkamer aan achterzijde, deze kamer is voorzien van een dakkapel met rolluik, inbouwspots, een laminaatvloer en vaste kasten.

Slaapkamer aan voorzijde, twee dakramen met horren, laminaatvloer en bergruimte achter knieschotten. Doordat deze kamer tot in de nok van de woning loopt voelt deze extra ruimtelijk.


Algemeen:
Eigen grond, 130 m².
Bouwjaar 2006.
Energielabel A, volledig geïsoleerd.
Voorzien van 10 zonnepanelen.
Actieve Vereniging van Eigenaren voor het onderhoud van de hagen en het buitenschilderwerk. De bijdrage bedraagt €29,- per maand.
Oplevering in overleg.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 449.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2006 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
232 m²
Inhoud
460 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 55 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*