Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B
Weena 67B

Weena 67B

Rotterdam

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

EEN TOPLOCATIE AAN HET FANTASTISCHE WEENA MET EEN ADEMBENEMEND UITZICHT OP HET HOFPLEIN

Ben jij op zoek naar het ultieme stadsleven in het hart van Rotterdam? Dan is dit smaakvol verbouwde (voorheen 3-kamer) appartement van 84 m2 aan het Weena precies wat je zoekt! Met een adembenemend uitzicht op de iconische Hofplein fontein, biedt deze woning een ongeëvenaarde ervaring vanuit je eigen woonkamer.

Een fantastisch uitzicht over het Weena en het Hofplein in Hartje centrum met mogelijkheid tot eigen parkeerplaats. Dit luxueuze tweekamerappartement (84m²) met eigen berging en vaste parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage, op de tiende verdieping van de Weenaflat is uniek. Ontworpen door de befaamde architect Cees Dan, is de woonkamer voorzien van een halfronde erker met schuifwanden, waardoor je heerlijk in het zonnetje kunt zitten en kunt genieten van het prachtige uitzicht op een van de meest iconische pleinen in Rotterdam.

De Weenaflat wordt beschouwd als een architectonisch juweel van Rotterdam. Bewonder de vele torenflats en wolkenkrabbers, en vergeet niet om de talloze winkels en restaurants in de directe omgeving te ontdekken. Hier leef je het goede leven in het hart van Rotterdam (CS-kwartier), met het nabijgelegen treinstation Rotterdam CS als de perfecte uitvalsbasis voor binnenlandse en buitenlandse avonturen.

Toekomstige transformatie van het Hofplein Wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt, is de aanstaande metamorfose van het Hofplein. Binnenkort (eind 2024/ begin 2025) wordt de rotonde omgevormd tot een groen en bruisend stadsplein, met de iconische Hofpleinfontein als middelpunt. Autoverkeer zal aan de randen van het plein plaatsvinden, waardoor er meer ruimte komt voor fietsers en voetgangers. Deze herinrichting verbetert de bereikbaarheid voor bewoners met een eigen auto en parkeergelegenheid, terwijl overlast wordt verminderd. De tram blijft op dezelfde locatie en stopt voor de deur. Het plein zal worden verfraaid met talloze bomen en diverse soorten planten, en ondergronds zal een waterberging worden aangelegd om regenwater op te vangen.

Stel je voor: elke dag ontwaken met een panoramisch zicht op de bruisende skyline van Rotterdam. Dit gerenoveerde appartement op de 10e verdieping combineert modern comfort met een centrale ligging in het dynamische CS Kwartier. Met het Centraal Station op loopafstand, omringd door diverse winkels en horecagelegenheden, geniet je hier van het beste wat Rotterdam te bieden heeft.

De woning zelf verwelkomt je met een ruime woonkamer, voorzien van een open keuken met een luxe inrichting en diverse inbouwapparatuur. De moderne laminaatvloer, strakke wanden en plafonds creëren een eigentijdse sfeer.

Het complex, beheerd door een actieve VVE, staat garant voor uitstekend onderhoud en schone voorzieningen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe thuis. Met een berging in de onderbouw en de mogelijkheid tot het kopen van de parkeerplaats in de ondergrondse garage, biedt deze woning veel gemak en luxe.

Wacht niet langer en grijp deze kans om te wonen op een plek waar stadselegantie en het bruisend Rotterdam samenkomen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de magie van wonen aan het Weena!

INDELING
Op de begane grond vind je de centrale entree met video-intercom, het bellentableau en schuifdeuren naar de hal. In een afzonderlijke ruimte met camerabewaking bevinden zich de brievenbussen. Met de trap en lift bereik je het appartement op de tiende verdieping. Dit appartement wordt geleverd met een eigen berging en een eigen ruime parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage.

10e VERDIEPING
Bij binnenkomst in het appartement word je ontvangen door warmte en sfeer. De woning is in 2018 volledig verbouwd en ingericht. De hal met prachtige houten vloer en meterkast verbindt de slaapkamer, woonkamer, en de badkamer. De woonkamer met open keuken is een stijlvolle warme leefruimte en een halfronde erker. Bij de zonnige erker kun je de schuiframen openen, waardoor deze ruimte als een loggia fungeert. Geniet met een drankje in het zonnetje van het fantastische uitzicht op het Hofplein en begeef je op een toplocatie in Rotterdam.

De mooie moderne open keuken met benodigde apparatuur trekt de aandacht met zijn design en een groot werkblad.

Aan de rustige achterzijde treft u de slaapkamer, met riante vaste kast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, spiegel en een wasmachine.

PARKEREN EN BERGING
In de ondergrondse parkeergarage heeft u een eigen vaste parkeerplaats (eigendom | koopsom € 30.000, niet bij de vraagprijs inbegrepen). In de onderbouw heeft u een eigen berging tot uw beschikking, droog, schoon en veilig.


BIJZONDERHEDEN
- Geweldige living met fantastisch uitzicht over het Hofplein
- Luxe keuken met inbouwapparatuur
- Ruime slaapkamer, met mogelijkheid tot creëeren van tweede slaapkamer of werkplek (zie extra plattegrond)
- Nette badkamer met douche
- Prachtige houten vloer, laminaat
- Strakke wanden en plafonds
- Energielabel B
- Woonoppervlakte circa 84 m²
- Bouwjaar 1985
- Parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage separaat te koop aangeboden
- Parkeerplaats over te nemen voor 30.000 euro, losse verkoop
- Verwarming middels stadsverwarming en warm water middels centrale voorziening
- Gelegen op erfpachtgrond uitgegeven tot 30 juni 2057
- Canonbetaling afgekocht tot 30 september 2052
- Actieve en gezonde VVE
- Maandelijkse bijdrage VVE € 194,00 voor het appartement inclusief berging
- Verwarming en warm water via Warmtenet;
- Centrale ligging, middenin de stad
- Goed bereikbaar met de auto en OV
- Oplevering kan snel

Zie jij jezelf in dit prachtige stukje van Rotterdam wonen?
Plan snel een bezichtiging in.

Eigen woning nog verkopen? We geven graag advies en een gratis waardebepaling.
Verkopen doe je met RE/MAX Totaal Makelaars | Libby Voormeulen!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

MAKELAAR: Libby Voormeulen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
10
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel en lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg, in centrum, vrij uitzicht en open ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeergarage en parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*