Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14
Weeldeweg 14

Weeldeweg 14

Burgh-Haamstede

€ 585.000,- k.k.

Omschrijving

Dichtbij de historische Ringwalburg staat deze vrijstaande woning met gezellige en comfortabele woonruimtes, 3 slaapkamers en een sfeervolle veranda. Bovendien staat er op het perceel van 477 m2 ook een mooi, stenen tuinhuis. Het staat helemaal los van de woning en kan daardoor voor meer doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld als hobbyruimte of gastenverblijf maar ook voor een werkplek aan huis. Het geheel is in goede staat van onderhoud en biedt daarnaast nog mogelijkheden tot uitbreiding. De Weeldeweg ligt gunstig; op korte afstand van de dagelijkse voorzieningen en slechts 10 minuten fietsen naar het Noordzeestrand, het uitgestrekte bos ‘De Domeinen’ en het prachtige natuurgebied ‘De Zeepeduinen’.

Door de indeling van de woning met de woonkamer aan de achterzijde van de woning is er veel privacy. De woonkamer is royaal (41 m2) en is tuingericht. De prettige sfeer wordt voor een deel bepaald door de grote ramen aan zij- en achterkant waardoor er veel (zon)licht in de ruimte aanwezig is. De vloer is afgewerkt met een sfeervolle, massief houten planken. De woonkamer biedt verschillende mogelijkheden om helemaal naar eigen smaak een indeling te maken. Een gedeelte van de woonkamer is verhoogd, met een knusse zithoek en een houtkachel. In het midden van de achtergevel bevinden zich openslaande deuren naar de veranda en tuin. Vanuit de woonkamer loop je de afgesloten keuken binnen, met een praktische opstelling rondom, in een neutrale kleur. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel werkblad- en bergruimte met grote lades. Een breed raam geeft uitzicht op de straat aan de voorzijde. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, een garderobekast en een handige bergruimte waar ook het witgoed staat.

De trap naar de eerste verdieping komt uit op een overloop. Vanuit hier zijn 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Door de dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, zijn de slaapkamers praktisch en licht. Op de hele verdieping is dezelfde vloerafwerking gebruikt. In de grootste van de 3 slaapkamers is een kast onder de schuine wand gemaakt. De badkamer ligt centraal tussen de kamers in. Ook hier zorgt een dakkapel voor meer ruimte en licht en is er ook een raam voor de natuurlijke ventilatie. Je vind hier een douche, wastafel en tweede toilet. Op de overloop is verder nog ruimte voor een praktische (laden)kast.

De tuin heeft een gunstige ligging op het zuidwesten. De veranda aan de achterzijde van de woning is ruim en open. Hier kun je bijna het hele jaar door heerlijk en beschut zitten. Het dakvenster zorgt er niet alleen voor dat er meer daglicht in de veranda is, maar ook dat het licht niet uit de woonkamer wordt weggenomen. Eventueel zou je de woning hier kunnen uitbreiden met een mooie tuinkamer. In de tuin staat een houten berging voor bijv. de fietsen. Parkeren kun je op je eigen perceel.

Het grote, stenen tuinhuis is volledig zelfstandig en gerenoveerd, met een eigen meterkast, CV, badkamer en keuken. Op de begane grond vind je de knusse woonkamer met houtkachel en massief houten vloer, aparte toilet en de badkamer met een douche en wastafelmeubel. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar een klein terrasje. Op de verdieping is nu een tweepersoonsbed aan één kant een eenpersoonsbed aan de andere kant geplaatst. Verder is er nog een afgesloten bergruimte waar ook de CV ketel hangt. Door de dakramen aan de zuidkant komt er lekker veel licht naar binnen. Het tuinhuis biedt goede mogelijkheden als gastenverblijf, maar bijvoorbeeld ook voor kantoor- of praktijkruimte, hobbyruimte/atelier, etc. Aan de achterzijde bevindt zich nog een houten bergruimte voor de fietsen of tuingereedschap.

De woningen zijn beiden voorzien van dak- en gevelisolatie en dubbel glas. Verwarming geschiedt door middel van CV ketels (2012 en 2000). Het geheel mag alleen permanent bewoond worden.

Deze fijne woning ademt een sfeer van rust en thuiskomen. Ben je ook zo benieuwd naar de ruimte en mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak voor een bezichtiging!

Burgh-Haamstede, met ruim 4.400 inwoners, is een gezellig en groen dorp te midden van een mooi natuurlandschap. In het dorp zijn vele voorzieningen aanwezig, waaronder huisarts, tandartsen, diverse horecagelegenheden, twee supermarkten en bakkers, openbaar vervoer en (sport)verenigingen. Een combinatie van wonen en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die hier vaak toegepast wordt. Rotterdam is op een uurtje autorijden te bereiken. Het dorp heeft goede faciliteiten. Zo zijn er twee basisscholen, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf en natuurlijk de nodige winkels voor de dagelijks boodschappen. De mooie monumentenstad Zierikzee is in circa 15 minuten te bereiken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 585.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
bouwkundige Keuring
Voorzieningen
tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
477 m²
Inhoud
368 m³
Buitenruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 222 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*