Omschrijving

OP EEN MOOIE LOCATIE IN DE NIEUWE WOONWIJK OP ZUID IN ZETTEN GELEGEN *LEVENSLOOPBESTENDIGE* EENGEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN MET HOUTEN BERGING EN HANDIGE ACHTERINGANG. HET BETREFT HIER EEN NIEUWE WONING WELKE IN 2021 OPGELEVERD IS. DE WONING IS MODERN AFGEWERKT EN INSTAPKLAAR. AAN DE VOORZIJDE IS ER MOOI ZICHT OVER DE WEEGBREE EN HET PLANTSOEN AAN DE OVERZIJDE VAN DE STRAAT. DEZE WONING HEEFT EEN SLAAP- EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND. OP DE VERDIEPING ZIJN 2 EXTRA SLAAPKAMERS AANWEZIG. DE WONING IS ENERGIENEUTRAAL (GASLOOS), VOLLEDIG GEÏSOLEERD EN VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN EN KUNSTSTOFKOZIJNEN MET TRIPLEGLAS. DE WONING HEEFT DAN OOK EEN ENERGIELABEL A++++.

GASLOOS & COMFORTABEL WONEN
Deze energiezuinige woning is voorbereid op de toekomst! Het betreft hier een jonge woning (bouwjaar 2021), volledig geïsoleerd en voorzien van kunststofkozijnen met tripleglas. De woning heeft geen gasaansluiting en dus ook geen CV-ketel en radiatoren. De woning heeft een warmtepomp, die de woning verwarmd en voorziet van warm tapwater. Ook is er balansventilatie aanwezig. Bij balansventilatie wordt er in de woning evenveel lucht aangevoerd als afgevoerd. De warmte terugwin-unit (WTW) warmt verse buitenlucht op met warmte afkomstig uit de afgevoerde lucht uit de woning. Dat maakt balansventilatie een energiezuinig ventilatiesysteem.
Op het dak aan de voorzijde zijn maar liefst 27 zonnepanelen geplaatst. De woning is dan ook energieneutraal en heeft een energielabel A++++.

WELKOM bij de Weegbree 30 in Zetten
Via de onderhoudsarme aangelegde voortuin is de entree van de woning te bereiken. Ruime hal met garderobehoek en trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, wandtoilet met fontein, toegang naar de badkamer en woonkamer.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vanuit de woonkamer is er dan ook fraai zicht over de Weegbree en het plantsoen aan de overzijde van de straat. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale zithoek.

OPEN KEUKEN
Aansluitend is de open keuken gesitueerd. De open keuken biedt ruimte voor het plaatsen van een eethoek en heeft een toegang naar de achtertuin. Ook is er vanuit de eethoek mooi zicht over de tuin. De lichte keuken is in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur: koel/vrieskast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron.

SLAAP- EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND
De slaapkamer is vanuit de keuken te bereiken Royale slaapkamer (circa 15 m2) met een directe toegang naar de badkamer. De badkamer is ook vanuit de hal te bereiken. Ruim opgezette badkamer met inloopdouche met glaswand, glazen deur en drainagegoot, brede wastafel met meubel, designradiator, 2e wandtoilet en wasmachine-aansluiting.

EERSTE VERDIEPING
Via de trapopgang vanuit de hal is de verdieping te bereiken. Ruime overloop met thuiswerk/studeerhoek, bergruimte, wasmachine-aansluiting en separate kastruimte met opstelling warmtepomp. 2 Goede slaapkamers (circa 10 en 9 m2), waarvan 1 voorzien van een dakkapel en 1 met een groot dakvenster.

ACHTERTUIN MET BERGING & ACHTERINGANG
De zonnige achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en op het noord-westen gelegen. Dus genieten van de middag- en avondzon in de tuin. In de tuin is een groot zonneterras waar het heerlijk vertoeven is. Aan de achterzijde van de tuin is een houten berging geplaatst. Ook is er een handige achteringang aanwezig, die aansluit op een stenen toegangspad welke gezamenlijk eigendom is van alle bewoners van de levensloopbestendige woningen.

LIGGING
De woning is gelegen in de jongste woonwijk van Zetten. Deze woonwijk is onlangs opgeleverd, het betreft een ruim opgezette woonwijk met veel groen en ruim voldoende parkeergelegenheid. Het is hier rustig wonen met alle voorzieningen op korte afstand. Via het nabijgelegen fiets/voetpad (richting de Brittanjesingel) is het winkelcentrum van Zetten in circa 2 fietsminuten te bereiken. In Zetten is een compleet winkelbestand voor de dagelijkse boodschappen. Zo zijn er meerdere supermarkten, een bakkerij, slagerij en een kaaswinkel. Tevens zijn er diverse winkelketens zoals Kruidvat, Hema, Primera, TerStal en Zeeman in Zetten gevestigd. Ook zijn er meerdere eetgelegenheden waaronder een à la carte restaurant, pizzeria's en cafetaria's.
Het dorp Zetten is centraal gelegen ten opzichte van de omliggende steden Arnhem, Nijmegen, Tiel en Wageningen. De oprit van de A-15 is op circa 2 autominuten afstand gelegen. Via de A-15 zijn de steden Nijmegen en Tiel en de A-50 (richting Wageningen en Arnhem) snel te bereiken. Via het openbaar vervoer zijn voornoemde steden ook goed te bereiken. Een bushalte is op loopafstand gelegen. Het treinstation Zetten-Andelst is in circa 3 fietsminuten te bereiken.

INDELING
Begane grond: Entree, hal, meterkast, wandtoilet met fontein, trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer.
1e Verdieping: Overloop, separate kast met opstelling warmtepomp, 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van een dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
- Let op: Het betreft hier een bieden vanaf vraagprijs.
- Unieke, levensloopbestendige woning, zelden te koop!
- Instapklare woning.
- Jonge woning (bouwjaar 2021), geheel geïsoleerd en voorzien van tripleglas.
- Op het dak aan de voorzijde zijn 27 zonnepanelen geplaatst.
- Energieneutrale woning, energielabel A++++.
- Geheel voorzien van kunststofkozijnen met tripleglas.
- De woning is voorzien van vloerverwarming.
- Bad- en slaapkamer op de begane grond.
- 2 Extra slaapkamers op de verdieping.
- Waterkraan aan achtergevel.
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achteringang.
- Aan de voorzijde mooi zicht over de Weegbree en het plantsoen aan de overzijde van de straat.
- Ruim voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd en toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A++++
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²
Perceeloppervlakte
155 m²
Inhoud
378 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 51 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*