Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8
Waterstraat 8

Waterstraat 8

Nijmegen

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

Over de ligging van deze hoekwoning ten opzichte van de binnenstad kunnen we kort zijn. Alle faciliteiten, waar Nijmegen bekend om staat, liggen op loop- en fietsafstand. Van het Kronenburgerpark tot de gezellige terrasjes, het centraal station en natuurlijk de winkels. Dat is het voordeel van leven en wonen nabij de binnenstad. De zeer goed onderhouden hoekwoning met garage en twee eigen parkeerplaatsen is voorzien van een lichte woonkamer, een half open keuken, drie slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime zolderverdieping. De zonnige tuin met veel privacy, de praktische houten berging en natuurlijk de garage completeren het geheel en maken een bezichtiging meer dan de moeite waard.

In de oudste stad van Nederland is het goed wonen. Nijmegen is een bruisende studentenstad en beschikt over het grootste aantal vierkante meters terrasoppervlak van Nederland. De binnenstad biedt het voorzieningenniveau dat je van een moderne stad mag verwachten en qua cultuur, architectuur en uitgaansleven kun je Nijmegen gerust bovengemiddeld noemen. De omgeving van de stad is zeer gevarieerd; van de Berg en Dalse en Groesbeekse bossen tot het rivierenlandschap van Maas en Waal.

INDELING
Hal, toiletruimte en garderobe
In de hal vindt u de garderobe, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de halfopen keuken.

Woonkamer
Het hart van deze woning is de woonkamer; groot van formaat en met een fantastische lichtinval. Openslaande deuren in de woonkamer geven u toegang tot de tuin en het terras, een sfeervolle leefruimte met een optimale verbinding richting de tuin.

Eetgedeelte
Het eetgedeelte verbindt de woonkamer met de halfopen keuken. Hier is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel waar je vrienden en familie kunt ontvangen voor een heerlijk diner.

Keuken
De halfopen keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en vanaf hier heeft u een fraai uitzicht over de tuin. De L-vormige keuken beschikt over veel kastruimte. En met diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, combi-oven en een koel-vriescombinatie sta je hier dagelijks comfortabel te koken. De gehele begane grond is voorzien van een mooie laminaat vloer.

Eerste verdieping
Via een trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Deze bestaat uit een ruime overloop, drie slaapkamers en een moderne en comfortabele badkamer.

Slaapkamers
De drie slaapkamers zijn voorzien van diverse raampartijen welke zorgdragen voor een fijne lichtinval. In de slaapkamers is genoeg ruimte voor een groot bed en meerdere kasten waarna er nog genoeg loopruimte over blijft. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een mooie laminaat vloer.

Badkamer
Vanaf de overloop is de moderne badkamer te bereiken. De comfortabele badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, een designradiator, een toilet en een wastafelmeubel. De rechte wanden zijn geheel betegeld en deze badkamer bevindt zich net als de rest van de woning in een zeer goede staat.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier vinden we de opstelling van de cv-installatie en de witgoed opstelling. Er zijn hier volop mogelijkheden om een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een hekwerk en straatwerk.
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. De onderhoudsvriendelijke tuin beschikt over diverse fraaie borders en een royaal terras en biedt veel privacy. Op de achtergevel van de woning is een zonnescherm bevestigd. Achter in tuin staan de garage en een houten berging. De berging is perfect voor het stallen van fietsen en (tuin)gereedschap. Tot slot is de tuin ook via een eigen achterom bereikbaar.

Garage
De praktische garage is voorzien van een vliering en een elektrische roldeur. De garage biedt tevens toegang tot de twee parkeerplaatsen aan de achterzijde van de garage.

Verder mag niet onvermeld blijven dat de woning grotendeels voorzien is van rolluiken.

ALGEMEEN
Woonoppervlakte: 126 m²
Oppervlakte garage: 20 m²
Inhoud: 445 m³
Perceelgrootte: 210 m²
Bouwjaar: 1979

Wij nodigen je van harte uit om deze zeer goed onderhouden hoekwoning met garage en twee parkeerplaatsen met eigen ogen te bewonderen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2009 van ATAG, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
210 m²
Inhoud
445 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 112 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*