Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91
Waterland 91

Waterland 91

Ridderkerk

€ 1.325.000,- k.k.

Omschrijving

Ontdek deze prachtige vrijstaande villa, gelegen op een riant perceel van 935 m² eigen grond. Met maar liefst 6 ruime kamers biedt deze woning volop ruimte en comfort voor het hele gezin.

Dankzij energielabel A geniet je hier van een duurzame en energiezuinige leefomgeving, zonder in te leveren op luxe en stijl. De royale tuin rondom het huis zorgt voor maximale privacy en maakt het buitenleven een feest.

Laat je verrassen door de ruimte, het comfort en de prachtige ligging van deze unieke woning!

De wijk Willaertslande biedt een perfecte combinatie van rust, groen en centrale ligging. Deze kindvriendelijke wijk is rijk aan natuur met het Schinnenbaanpark en het Randpark op korte wandelafstand, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van buitenactiviteiten. Voor een dagje natuur ligt het Donckse Bos op nog geen 10 minuten fietsen.

De gunstige ligging van de woning maakt het dagelijks leven uiterst comfortabel. Supermarkten zoals Lidl, Dirk van den Broek en Hoogvliet zijn binnen handbereik en het wijkwinkelcentrum 'de Werf' biedt een breed scala aan winkels voor al uw dagelijkse benodigdheden. Scholen bevinden zich op fietsafstand, ideaal voor gezinnen.

Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend: met een snelle verbinding naar Rotterdam via de uitvalswegen A15 en A16, en openbaar vervoer op korte afstand, kunt u gemakkelijk de stad in. Ook de waterbus-opstapplaats ligt vlakbij, net als sportvoorzieningen voor een actief en sociaal leven.

Welkom
Deze fantastische woning biedt volop gemak met maar liefst twee toegangen tot de tuin, zowel aan de linker- als rechterzijde van de woning. Dit maakt de tuin optimaal bereikbaar.

Daarnaast is er een ruime oprit aanwezig, geschikt voor het parkeren van twee auto's. Je hebt dus altijd voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

Begane grond
Bij binnenkomst betreed je een royale hal met een prachtige houten vloer, die dankzij de vloerverwarming altijd aangenaam warm aanvoelt. De hal geeft toegang tot een luxe afgewerkt toilet (2018) met een modern fonteintje. De meterkast is zeer compleet uitgerust met een ruim aantal groepen, een aardlekschakelaar en een alarminstallatie voor extra veiligheid.

De hal leidt je verder naar de riante, tuingerichte en vergrote living. Hier geniet je van een zee aan ruimte, veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin, wat deze living de perfecte plek maakt om te ontspannen of gasten te ontvangen.

Stap binnen in deze schitterende woonkamer van ca. 105 m², waar luxe en comfort elkaar ontmoeten. De open indeling van de living en de keuken creëert een ruimtelijk gevoel dat verder wordt versterkt door de doorlopende houten vloerdelen met vloerverwarming. De fraaie stucplafonds met verspringende lijnen en inbouwverlichting dragen bij aan een verfijnde en moderne ambiance. Met een geavanceerd lichtplan en domotica kunt u het perfecte sfeer creëren, terwijl de airconditioning voor een aangename temperatuur zorgt, ongeacht het seizoen.

De gestucte wanden en twee elegante schuifpuien in het woongedeelte bieden een uitstekende verbinding met de tuin. Deze schuifpuien laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen en zorgen voor een naadloze overgang naar het buitenleven, perfect voor het genieten van zonnige dagen en zwoele avonden.

Praktische details zoals een berguimte onder de trap met opstelplaats voor de waterontharder zorgen voor extra opbergruimte en houden alles netjes en georganiseerd.

De keuken is een absoluut meesterwerk, ontworpen door de gerenommeerde ontwerper Eric Kuster. Deze luxe U-opstelling heeft een stoere, industriële uitstraling en is voorzien van de allerbeste inbouwapparatuur. Met een wijnkoelkast, een breed fornuis van Boretti, een afzuigkap, een vaatwasser, een ijskast en een kaaskoelkast biedt deze keuken alles wat u nodig heeft om culinair te schitteren.

Tuin
Verken de betoverende tuin van deze woning, gelegen op het zuidwesten en in 2020 met veel aandacht voor detail aangelegd. Deze buitenruimte is een oase van rust en plezier, perfect voor elk seizoen.

Het ruime terras en het groene gazon bieden een prachtig decor voor buitenactiviteiten. Achterin de tuin vindt u een open overkapping met een luxe jacuzzi, ideaal om te ontspannen en genieten van een verkwikkende duik. Deze overkapping biedt een comfortabele plek om te relaxen en is een fantastische aanvulling op uw buitenleven.

Daarnaast zijn er twee aaneengeschakelde overkappingen die elk hun eigen functie vervullen. Eén van deze overkappingen is uitgerust met schuifwanden en is momenteel ingericht als sportschool, waardoor u in alle privacy en comfort kunt trainen. De tweede overkapping, voorzien van openslaande deuren, dient als praktische opbergruimte voor tuinspullen, zodat alles netjes en georganiseerd blijft.

Deze veelzijdige tuin biedt niet alleen een stijlvolle en functionele buitenruimte, maar ook de mogelijkheid om elk deel van uw buitenleven te optimaliseren.
Eerste verdieping
De overloop wordt verlicht door een zijraam, wat zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance. De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers, elk voorzien van een mooie doorlopende parketvloer die bijdraagt aan een luxe uitstraling.

De master bedroom is een waar toevluchtsoord en biedt toegang tot een royale walk-in closet, ideaal voor het organiseren van uw kleding en accessoires in stijl. De luxe badkamer, gerenoveerd in 2018, is een moderne oase van rust. Deze ruimte is uitgerust met een inloopdouche met een thermostatische kraan en een elegant wastafelmeubel.

Daarnaast is er een separate toiletruimte met een fonteintje, wat extra gemak biedt voor u en uw gasten.

Tweede verdieping
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping, een verrassend ruime en veelzijdige ruimte die momenteel wordt gebruikt als slaapkamer. Deze verdieping biedt veel mogelijkheden en kan eenvoudig worden aangepast aan uw wensen, inclusief de optie om een tweede badkamer te realiseren.

De ruimte is licht en uitnodigend, met zijramen en een Veluxraam die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht. Naast de slaapkamer bevindt zich een praktische waskamer met een CV-opstelling, eveneens verlicht door een Veluxraam en uitgerust met een mechanische ventilatie-unit.

Vanuit de tweede verdieping heeft u ook toegang tot de vliering, wat extra bergruimte biedt voor het opbergen van seizoensgebonden items en andere spullen.

Goed om te weten
Deze woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, wat bijdraagt aan uitstekende isolatie en energie-efficiëntie. Met een energielabel A geniet u van lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. Voor extra comfort zijn er zonwering en markiezen aanwezig, die zowel functioneel als esthetisch bijdragen aan het woonplezier.

Bijdragen aan de duurzaamheid van de woning zijn de 14 zonnepanelen, geplaatst in 2021, die helpen om uw energieverbruik te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. De CV-ketel van het merk Intergas, met een bouwjaar van 2021, zorgt voor betrouwbare en efficiënte verwarming en warm water, wat het comfort en de energiezuinigheid van uw woning verder verhoogt. Met deze moderne en duurzame installaties kunt u genieten van een comfortabele en kostenbesparende woonervaring.

Ervaar de ongeëvenaarde luxe en functionaliteit van deze woning en laat u betoveren door het doordachte ontwerp en de hoogwaardige afwerking. Dit is een huis waar elk detail met zorg is uitgewerkt om u het beste wooncomfort te bieden. Kom snel langs en ontdek uw toekomstige droomhuis!

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2009
- Vrijstaande villa
- Gelegen op eigen grond
- Parkeergelegenheid aan de voorzijde op eigen erf voor 2 auto's
- Vloerverwarming in hal en woonkamer
- Energielabel A
- Tuin gelegen op het zuidwest
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, jacuzzi, dakraam, schuifpui, alarminstallatie en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
233 m²
Perceeloppervlakte
935 m²
Inhoud
799 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, aan water, aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*