Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12
Walgang 12

Walgang 12

Geertruidenberg

€ 669.000,- k.k.

Omschrijving

Walgang 12, Geertruidenberg
Ruim en instapklaar vierkamerappartement gesitueerd aan de waterkant met prachtig uitzicht over de rivier de Donge.
Gelegen op de eerste verdieping met balkon, berging en parkeerplaats en met ca. 125 m² gebruiksoppervlakte.

Situering
Direct aan de rivier de Donge ligt dit moderne appartementencomplex op een zeer gunstige locatie in één van de nieuwere wijken van Geertruidenberg. Het appartement is gelegen in een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer.
Geertruidenberg is een charmante plaats met een rijke geschiedenis, pittoreske straatjes en prachtige monumentale panden.
Het appartement heeft een uitstekende bereikbaarheid en in de directe omgeving in Raamsdonksveer en Geertruidenberg bevinden zich diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en gezondheidscentra. Het gezellige centrum van Raamsdonksveer én Geertruidenberg met zijn vele winkels en horecagelegenheden ligt op loopafstand. Daarnaast bevindt het grotere winkelcentrum in Oosterhout zich op slechts 15 minuten rijden.
Het openbaar vervoer is goed geregeld met bushaltes op korte loopafstand en station Oosterhout op 15 minuten rijden. Voor automobilisten zijn de uitvalswegen A27 en A59 snel en eenvoudig te bereiken, waardoor steden als Breda (20 min), Tilburg (25 min) en 's-Hertogenbosch (30 min) binnen handbereik zijn.

Het appartementencomplex
Het appartementencomplex ‘De Vesting’ is gebouwd omstreeks 2007 en bestaat uit 18 appartementen. Op iedere etage bevindt zich drie appartementen, welke te bereiken zijn middels een lift en een trappenhuis.
Het complex is gebouwd met degelijke materialen en heeft betonnen verdiepingsvloeren. hetgeen de geluidsisolatie tussen de woonlagen ten goede komt. De appartementen zijn voorzien van vloer- en muurisolatie en de hardhouten buitenkozijnen zijn met dubbele beglazing uitgevoerd.

Het vierkamerappartement nummer 12 bevindt zich op de eerste etage en heeft een inhoud van circa 412 m³ en een woonoppervlakte van circa 125 m². Daarnaast is het geheel voorzien van een eigen privé parkeerplaats en een externe bergruimte, beide gesitueerd in de ondergrondse parkeerkelder. De kelder is te bereiken middels een gedeelde oprit, voorzien van elektrische poort met afstandsbediening.

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren bedragen circa € 220,- per maand. Hierbij inbegrepen zitten de gebruikelijke verzekeringen, reservering voor groot gezamenlijk onderhoud en klein gezamenlijk onderhoud.

De verwarming en warm water voorziening geschiet middels een individuele cv-ketel (bj. 2020), gesitueerd in de inpandige berging in het appartement

Indeling
Het appartement
Vrijwel het gehele appartement is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking en stucwerk als wand- en plafondafwerking.

De hal/entree geeft toegang tot de woonkamer met open keuken, toilet, badkamer, de drie slaapkamers en de berging.

De eigen meterkast is gesitueerd buiten het appartement in de tussenhal en beschikt over 5 groepen en twee aardlekschakelaars

Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een fonteintje.

Vanuit de hal komt u in woonkamer voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer geeft toegang tot de open keuken en het grote balkon en Franse balkon middels twee openslaande deuren.
Het grote balkon (met zuidoostelijke ligging!) is aan de zijzijdes afgewerkt met beglazing zodat u uitstekend kunt genieten van de vroege lentes en de late zomers.

De open keuken in rechte opstelling is voorzien van een grantieten werkblad, enkele spoelbak, ruim gasfornuis (Atag), vaatwasser, koelkast, losse diepvries, combi-oven/magnetron (allen van het merk Siemens) en voldoende onderkasten voor opslag. Tevens is de keuken voorzien van sportverlichting.

De drie slaapkamers zijn allen afgewerkt middels een laminaatvloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking. Alle slaapkamers zijn gesitueerd aan de zuidoost kant (waterkant).

De zeer ruime badkamer is voorzien van tegels als vloer- en wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad, een ruime, glazen douchecabine en een dubbele wastafel.

De berging is afgewerkt middels een tegelvloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking. De berging is voorzien van de wasmachine en droger aansluiting. Tevens is in de berging de cv-ketel (bj. 2020) gesitueerd welke jaarlijks wordt gekeurd.

De externe berging (ca. 5.2 m²) en de parkeerplaats (voor één auto) zijn gevestigd in de ondergrondse kelder van het appartementencomplex.

Aanvullende informatie:
 De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, gas, elektriciteit en riolering;
 Gelegen in een rustige/kindvriendelijke wijk met vele voorzieningen in de buurt;
 Privé parkeergelegenheid en externe berging in ondergrondse parkeerkelder;
 Levensloopbestendig;
 Prachtig uitzicht over de rivier de Donge;
 Nabij gelegen fietsbrug waardoor u op korte loopafstand in het centrum van Raamsdonksveer bent.
 Restafval middels een afvalpas, container gesitueerd direct buiten het complex.
 Het complex is aangemerkt als rijksbeschermd stads- of dorpsgezicht

Vraagprijs: € 669.000,- k.k.
Oplevering: In onderling overleg

Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen.
Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen.

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 669.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
tussenverdieping
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Open portiek
nee
Voorzieningen
mechanische ventilatie, lift en frans balkon

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Buitenruimte oppervlakte
13 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerkelder
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*