Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02
Walenburgerweg 89B 02

Walenburgerweg 89B 02

Rotterdam

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

Woongenot gegarandeerd op deze TOP locatie! Deze dubbele bovenwoning heeft een uitstekende oppervlakte van ca. 84 m2 en is in 2020 omgetoverd tot het complete plaatje waardoor je kan gaan genieten van een luxe keuken, badkamer en een hoogwaardige afwerking welke oog voor detail laat zien. Bovendien biedt het appartement maar liefst 3 buitenruimtes zodat er altijd wel een aangenaam plekje in de buitenlucht te vinden is. Daarnaast is het karakteristieke pand uit 1935 uitstekend gelegen met het stadhart en Rotterdam centraal op steenworp afstand. Ook de directe omgeving zit boordevol leuke hotspots. Schuif aan bij restaurant Blij voor een hapje en een drankje, profiteer van de zonnestralen op het terras van het Staten Café, scoor een lekker ontbijtje bij Sajoer en vergeet vooral het geliefde Vroesenpark niet. The Place to Be waar je de gezellige sferen van de wijk Blijdorp kunt gaan proeven. Genoeg mogelijkheden om je goed te kunnen vermaken!

De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Zodra de zon schijnt, verandert dit stadspark in een ‘hangout spot’ en heerst er een erg gezellige vibe. Plus: barbecueën mag gewoon én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan of discgolf court. Of ontdek de wandelpromenade richting de dierentuin waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van een gezellig dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid geen gebrek! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ervaar het hier allemaal!

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree met trapopgang naar de woning op de tweede etage.

Tweede etage:
Stap de woning binnen in de lange hal welke toegang verleent tot de diverse vertrekken zoals het leefgedeelte. De doorzonwoonkamer voorziet elke hoek van lekker veel licht en heeft een fijne ruimte te bieden waar je veel kanten mee op kunt. Bovendien is het appartement grotendeels gerenoveerd in 2020 waardoor er heel wat luxe elementen aanwezig zijn. Hoog woongenot gegarandeerd! Denk hierbij aan strak gestuukte wanden, een robuuste houten vloer welke aansluit bij het karakter van dit jaren ’30 huis en een eye catcher van een keuken. Het leefgedeelte is uitgestrekt over de volledige lengte van het pand en is speels ingedeeld door de ronde boog. Deze ronde boog creëert een prettige verdeling tussen het zit- en eetgedeelte. De voorzijde betreft een ideale ruimte voor een comfortabele bank. Hierdoor wordt de achterzijde een perfecte eetkamer welke aan de open keuken grenst. De keuken heeft een smaakvolle uitstraling door de houten fronten en het licht grijze aanrechtblad. Daarnaast heeft de keuken alle luxe voorzieningen in huis zoals een inductiekookplaat, een koelkast, een vriezer en een heteluchtoven. Uitgebreid koken uit een kookboek is nog nooit zo’n feestje geweest! Grenzend aan de keuken vind je het eerste balkon welke op het noordwesten gesitueerd is. De uitgelezen plek om in de avondzon te genieten van een hapje en een drankje! Terugkomend in de entree tref je het separate toilet en slaapkamer I met openslaande deuren naar het balkon (zuidoosten) aan de voorzijde.

Derde etage:
Deze slaapkamer staat in het teken van een rustgevende nachtrust! De hoofdslaapkamer welke hier gevestigd is, beschikt over goede ruimte voor een tweepersoonsbed en een kastenwand. Ook kom je vanaf hier op het derde balkon (zuidoosten) welke aan de voorzijde van het pand gesitueerd is. Naast de slaapkamer is de badkamer gerealiseerd. Ook de badkamer is in 2020 omgetoverd tot een compleet en stijlvol plaatje. De badkamer heeft een toffe donker groene visgraattegel, een houten badkamer meubel, een douche met glas-in-staal wand, een toilet en een wasmachine aansluiting. Deze badkamer zorgt voor liefde op het eerste gezicht!

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1935
• Woonoppervlakte circa 84 m2
• Inhoud circa 262 m3
• Eigen grond
• Energielabel C
• Beschermd stadsgezicht
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Twee slaapkamers voorzien van airconditioning (2024)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing (HR/HR+)
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €100,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• Mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*