Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55
Waldhoornlaan 55

Waldhoornlaan 55

Etten-Leur

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij deze ruime en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning in het centrum van Etten-Leur, ideaal voor een groot gezin. De woning biedt volop parkeergelegenheid, met ruimte voor meerdere auto's op de oprit en de mogelijkheid om een auto in de garage te stallen. De woning zelf is licht en ruimtelijk, met grote raampartijen en een praktische indeling. Met maar liefst vijf slaapkamers, luxe badkamer en diverse extra ruimtes is er genoeg plek voor iedereen. De tuin biedt veel privacy en is onderhoudsvriendelijk aangelegd, met zowel zon- als schaduwplekken. Daarnaast beschikt de woning over diverse moderne voorzieningen, zoals een gashaard in de woonkamer en een luxe badkamer op de eerste verdieping. Deze woning biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en gemak, en is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een fijne, ruime woning met veel mogelijkheden op een top locatie in het centrum met alle gemakken op loopafstand.

BEGANE GROND (betonnen vloer, houten kozijnen, HR+ glas)

Bij deze woning heb je altijd plek voor 2 tot 3 auto's op de oprit, en de garage biedt ruimte voor een extra auto. Dit geeft je ook de optie om zowel via de voordeur als via de keukendeur naar binnen te gaan. De voortuin is keurig aangelegd, en via deze tuin kom je bij de voordeur met daarachter een ruime hal. Hier vind je een modern toilet met fonteintje, een meterkast met 2 aardlekschakelaars en 8 groepen, en de trap naar boven met een handige trapkast eronder. Door de deels glazen voordeur en tussendeur en het zijraam bij de trap, is de hal zowel ruimtelijk als licht.

Licht en ruimte kenmerken deze woning. De woonkamer en het eetgedeelte hebben samen een oppervlakte van maar liefst 36 m², met grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant. Dit zorgt voor een prachtige lichtinval en biedt volop mogelijkheden om de ruimte naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld met een grote hoekbank en een eettafel voor 6 tot 8 personen. Centraal in de woonkamer siert een gashaard de lange wand, die op koude dagen extra warmte en sfeer toevoegt.

De keuken, gelegen in de aanbouw, meet 2,97 m x 2,50 m en is praktisch ingedeeld. De grote hoekopstelling biedt ruimte aan een koelkast, combi-oven magnetron en een extra brede 5-pits gaskookplaat met bijpassende afzuigkap. De lades en bovenkastjes bieden volop opbergruimte, en een carrousel in de hoek zorgt ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt. Onder het raam, met uitzicht op de tuin, zijn de vaatwasser, gootsteen met kraan en boiler ingebouwd. Zowel in het plafond als in de bovenkastjes zijn spotjes geplaatst voor sfeervolle verlichting.

Op deze verdieping ligt een fraaie houten vloer in de hal en woonkamer, terwijl de keuken voorzien is van een praktische grijze tegelvloer. Alle wanden, inclusief de schouw en plafonds, zijn strak gestuct. Eén wand in het eetgedeelte is behangen, wat extra sfeer en karakter toevoegt.

TUIN & GARAGE

De achtertuin van deze woning biedt maximale privacy en de mogelijkheid om zowel in de zon als in de schaduw te zitten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, met een groot betegeld gedeelte. Je kunt een zitje plaatsen direct aan het huis, waar je een groot deel van de dag schaduw hebt, of achterin de tuin, waar je juist van de zon kunt genieten. Verder zijn er borders met groen, een kunstgrasgedeelte en sfeervolle lindes die bijdragen aan een groene uitstraling. Aan de keuken hangt een buitenkraan, wat het vullen van je zwembad of het bewateren van het groen vergemakkelijkt. Tevens is er in de achtertuin een Inlight lichtsysteem verwerkt, dat in te stellen is om aan te gaan op schemering en aan te blijven tot de tijd die jij zelf aangeeft. Dit geeft een hele mooie sfeer als het donker wordt, waar je vanuit de ramen aan de achterkant van het huis het hele jaar plezier van hebt.

De stenen garage van 6,14 m x 3,08 m is voorzien van elektra, wat ideaal is voor bijvoorbeeld een extra koelkast of vriezer, als hobbyruimte, of om je auto binnen te zetten. Daarnaast biedt de garage ruimte voor fietsen en speelgoed. Er is ook een waterleiding, afvoer en gasleiding naar de garage gelegd, voor het geval je in de toekomst een buitenkeuken wilt aanleggen.

EERSTE VERDIEPING (betonnen vloeren, houten kozijnen, HR+ glas)

Op de eerste verdieping word je verrast door de ruimte en het licht, met als extraatje de balkons die bij 2 slaapkamers aanwezig zijn. De slaapkamers meten respectievelijk 7,30 m², 12,10 m² en 14,70 m², en zijn daarmee allemaal ruim te noemen. De grootste slaapkamer en de kleinste liggen aan de achterkant van het huis. De grootste kamer is een echte master bedroom, terwijl de kleinere kamer ideaal is als kleedkamer of werkplek. Deze kamer heeft toegang tot het balkon, waar je even lekker kunt luchten of kort de benen kunt strekken.

De slaapkamer aan de voorkant heeft eveneens een fijn balkon met een loopdeur en een brede raampartij. De badkamer is ruim, licht en modern, met een optimale indeling die plaats biedt aan een hoekbad, inloopdouche met stort- en handdouche, wastafel met meubel en spiegel, toilet en designradiator.

De overloop en alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren. De plafonds zijn strak afgewerkt, en de wanden zijn deels strak gestuct en geschilderd en deels behangen.

TWEEDE VERDIEPING (betonnen vloer, kunstofdakkapellen, HR++ glas)

De grootste verrassing bevindt zich op de zolderverdieping: twee ruime slaapkamers, een grote cv-/bergruimte en een aparte wasruimte. Dit is ideaal voor grote gezinnen, hobbyisten die extra ruimte nodig hebben, of voor het creëren van aparte werkplekken. Dankzij de brede dakkapellen aan zowel de voor- als achterkant zijn hier twee slaapkamers ontstaan van respectievelijk 11,10 m² en 11,60 m². Beide kamers hebben opbergruimte achter nette luiken onder het schuine dak, en in de voorste slaapkamer kun je de vlizotrap laten zakken om de bergruimte op de vliering te bereiken.

Aan de overloop op de voorzolder heb je links en rechts praktische ruimtes. Aan de ene kant hangt de cv-ketel (2008), met verder veel opbergruimte voor en achter de schotten. Aan de andere kant vind je de wasmachine- en drogeraansluiting, met daarnaast een wasbak met warm en koud water. Dit is superhandig voor het uitspoelen van kleding.

Op deze verdieping ligt een mooie PVC-vloer in alle ruimtes, zijn de wanden strak afgewerkt en geschilderd of behangen, en zijn de plafonds in de slaapkamers strak afgewerkt. De plafonds in de praktische ruimtes hebben een houten afwerking en zijn geschilderd.

WALDHOORNLAAN 55 IN HET KORT:

- 139 m2 woonoppervlakte

- 247 m2 perceel

- 5 slaapkamers

- Bouwjaar 1974

- CV-Ketel 2008

- Tuin op het Noorden

- Garage 19m2

- Oprit voor 3-4 auto’s

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Geheel voorzien van HR+(+) glas

- Geheel voorzien van houten en kunststof kozijnen

- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren

- Vloer isolatie (deels)

- Muur isolatie

- Dak isolatie (deels)

- Parkeren voor de deur / op eigen terrein

- 5 minuten fietsen naar het treinstation

- 2 minuten fietsen naar het winkelcentrum

- 3 minuten fietsen naar Kerkwerve

- 3 minuten fietsen naar Basisschool

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig


BEZICHTIGING AANVRAGEN
Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING
We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR
Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN:
• Asbestclausule: Voor woningen gebouwd voor 1 juli 1993 bestaat de kans op asbest in materialen zoals het dak of de vloerbedekking. De verkoper kan niet bevestigen of er asbest aanwezig is; na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk voor eventuele asbestsanering. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.
• Ouderdomsclausule: Deze woning is 48 jaar oud. Hierdoor kan de bouwkwaliteit lager zijn dan bij nieuwere woningen. Wij hebben een bouwkundige keuring laten uitvoeren, die beschikbaar is voor inzage. Je bent vrij om zelf een aanvullende keuring te laten uitvoeren.
• Eigenaar geen bewoner geweest: De verkoper heeft nooit in de woning gewoond en kan daarom geen informatie verstrekken over specifieke eigenschappen of gebreken. Deze informatie wordt vastgelegd in de koopakte.
• Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.
• Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.
• Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.
• Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Nefit Topline compact HRC 30/CW5 HR ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
247 m²
Inhoud
493 m³
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 71 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*