Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50
Wagnerstraat 50

Wagnerstraat 50

Zevenaar

€ 369.000,- k.k.

Omschrijving

Deze leuke hoekwoning met eigen garage en voldoende parkeergelegenheid hoef je je nooit zorgen te maken over ruimte voor je auto of opslag. En dat is nog lang niet alles! Er zijn nog veel meer verrassingen die je zeker gezien moet hebben. Nieuwsgierig geworden?
Deze fantastische woning heeft alles wat je nodig hebt en meer. Kom snel een kijkje nemen.

Begane grond; Entree met toegang tot de hal, het toilet, de meterkast en een handige provisiekast. Vanuit de hal stap je zo de royale woonkamer in, waar de plavuizen vloer direct een gevoel van luxe geeft. Aan de achterzijde van de woonkamer vind je het eetgedeelte, grenzend aan een ruime L-vormige open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien, met een vaatwasser, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en een losse Amerikaanse koelkast. Aansluitend vind je een voormalig bijkeuken, nu omgetoverd tot een gezellige extra zitruimte. Perfect voor ontspanning of een speelhoek voor de kinderen.
Via de tuin, naast de bijkeuken, bereik je een extra ruimte die is uitgerust met een sauna. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van je eigen sauna aan huis. Er is een aansluiting voor water en afvoer, geschikt voor een wasmachine en droger. Deze ruimte diende vroeger als kapsalon.

1e verdieping: De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is uitgerust met airconditioning. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is ingericht met een ligbad, een douche, een tweede toilet en een modern wastafelmeubel.

2e verdieping: En dan is er nog de tweede verdieping! Hier vind je een ruime voorzolder en een aparte wasruimte, met meer dan genoeg ruimte om nog een vierde of zelfs vijfde slaapkamer te creëren. Ideaal voor een groter gezin of als thuiswerkplek.

Buiten: Buiten kun je genieten van een royale voor- en achtertuin, perfect om te ontspannen, te spelen of te tuinieren. De tuin is volledig omheind, wat zorgt voor extra privacy.
Bovendien heeft de woning een stenen garage. Deze is volledig geïsoleerd, heeft een vliering en kan ook worden "omgebouwd" voor levensloopbestendig wonen. Parkeren kan op eigen terrein.

Omgeving: De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk “Zonnemaat”. Binnen 5 minuten fiets je naar het centrum of het station, ideaal voor een dagje uit of een snelle boodschap. De basisschool en de Jumbo zijn letterlijk om de hoek, super handig voor de dagelijkse dingen. Er bevindt zich een huisartsenpraktijk op 500 meter afstand en het ziekenhuis Rijnstate ligt op 1,5 km van het huis. Tevens is er een snelle verbinding met uitvalswegen A12, A,18, A348 en de A325. Plus, de natuur is nooit ver weg met prachtige wandelgebieden in de buurt.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 130 m2;
• 10 zonnepanelen;
• Kunststof kozijnen;
• Extra berging/ruimte met sauna;
• Eigen oprit met garage.
• Energielabel D.

Heb je interesse in deze woning?
Bel dan voor een afspraak, wij maken graag tijd voor een bezichtiging. Of bel je eigen VBO aankoopmakelaar. Je VBO aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd en zorgen. Adressen van collega VBO aankoopmakelaars vind je op Funda of de site van de VBO.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 369.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam, tv kabel, airconditioning en sauna

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
304 m²
Inhoud
685 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
44 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 96 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*