Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16
Wagnerlaan 16

Wagnerlaan 16

Nieuw-Vennep

€ 435.000,- k.k.

Omschrijving

Deze uitstekend onderhouden eengezinswoning is gelegen in de kindvriendelijke Componistenwijk. Deze tussenwoning is op een fraaie locatie in Getsewoud-Zuid gelegen en werkelijk zo te betrekken. Deze woning beschikt naast de ruime woonkamer, over een nette open keuken, 3 ruime en lichte slaapkamers, en een heel ruime zolderkamer. Verder heeft deze woning een onderhoudsvriendelijk aangelegde voor- en achtertuin. Er is voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein aan de voorzijde van de woning. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen, o.a. scholen, winkels, speelgelegenheden voor kinderen, sport- en recreatiefaciliteiten zijn gelegen op relatief korte afstand van deze woning. Daarnaast is de ligging ten opzichte van openbaar vervoer verbindingen en uitvalswegen richting de grote steden, o.a. Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam en de luchthaven Schiphol eveneens goed te noemen

Indeling:
Begane grond: Middels de onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin komt men bij de entree van de woning. Entree in hal met meterkast, garderobe en een separaat toilet. Vanuit de woonkamer is er middels een openslaande deur toegang tot de op het noordoosten gelegen achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de in lichte kleurstelling uitgevoerde keuken. De keuken is in L-opstelling geplaatst en voorzien van voldoende onder- en boven kastruimte en diverse inbouwapparatuur, een vaatwasser, een gaskookplaat, een afzuigkap en een net werkblad.

Eerste verdieping: Overloop, met toegang tot alle ruimten op deze verdieping. Deze verdieping beschikt over drie ruime en lichte slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer en de kleinere slaapkamer gelegen zijn de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde zijn de derde slaapkamer en de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche met glazen deurtjes en wandcloset. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Middels de vaste trap gaat men naar de tweede verdieping.

Tweede/zolderverdieping: Ruime overloop welke doorloopt in de naastgelegen grote kamer. Tevens op de overloop de cv-opstelling (bj. 2012), wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie unit.

Buiten: Deze woning beschikt over een onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin en over een fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin .De achtertuin is verder onderhoudsvriendelijk aangelegd middels tegels, voorzien van nette schuttingen en in de tuin bevindt zich tevens een vrijstaande houten berging. Verder is de tuin voorzien van een achterom.

Bijzonderheden:

- Uitstekend onderhouden
- Het betreft een ruime en lichte woning.
- Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk.
- Energielabel A
- Bouwjaar 1998
- NEN Meetrapport aanwezig

Kortom: deze uitstekend onderhouden en royale eengezinswoning is zeker uw bezichtiging waard!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per direct

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
142 m²
Inhoud
347 m³
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 50 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*