W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13
W. Vrijlandtstraat 13

W. Vrijlandtstraat 13

Oud-Beijerland

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

Ruime en Moderne Eengezinswoning in Zuidwijk

Bent u op zoek naar een ruime en goed onderhouden eengezinswoning in het gewilde Zuidwijk? Deze woning biedt alles wat u zich kunt wensen: van vloerverwarming en airconditioning tot een moderne keuken, zonnepanelen, en spekstenen kachel. Dit huis is goed onderhouden en heeft een zonnige tuin op het zuiden.

Begane Grond: Bij binnenkomst via de voortuin komt u in een ruime hal met toegang tot het toilet met fontein, de meterkast en de woonkamer. De lichte woonkamer is voorzien van vloerverwarming en een sfeervolle spekstenen kachel (2x), waardoor het in de winter heerlijk warm en knus is. De kamerhoge kunststof kozijnen met veiligheidsglas aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval, terwijl de kunststof schuifpui aan de achterzijde direct toegang biedt tot de zonnige tuin.
De woonkamer is voorzien van een airco die ook kan verwarmen. De open keuken is volledig uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, kokend-waterkraan, inductiekookplaat, oven en een losse koel-vriescombinatie. De begane grond vloer is geïsoleerd met Tonzon isolatie, wat bijdraagt aan een duurzaam en energiezuinig huis.

Eerste Verdieping: Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een nette badkamer. De master bedroom aan de voorzijde is voorzien van airconditioning die ook kan verwarmen en een vaste kast met schuifdeuren, evenals een deur naar het balkon. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een elektrisch rolluik, ideaal voor een goede nachtrust. De badkamer heeft een lichte tegel en is voorzien van een douche, wastafelmeubel, infraroodspiegel met thermostaat en een tweede toilet. Bovenaan de trap bevindt zich een schuifdeur, zodat de verdieping afgesloten kan worden voor extra privacy en warmtebehoud.

Tweede Verdieping: De tweede verdieping biedt een zeer ruime voorzolder en een vierde slaapkamer. Dankzij de hoge nok en een dakkapel is dit een lichte en aangename ruimte met veel opbergmogelijkheden achter de knieschotten. De voorzolder is praktisch ingedeeld met aansluitingen voor wasmachine en droger, de opstelling van de nieuwe cv-ketel en een kunststof dakraam met verduistering. De vierde slaapkamer is eveneens voorzien van een dakkapel en een kunststof dakraam. Het dak is nageïsoleerd met meerlaags folie.

Tuin: De ruime tuin op het zonnige zuiden is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. De groene beplanting biedt veel sfeer. Als grote verrassing vindt u achterin de tuin een nieuwe, diepe schuur met overkapping en sedum dak en zonnepanelen. Ideaal voor het stallen van fietsen, tuingereedschap of als hobbyruimte. De schuur is voorzien van een dubbele deur aan de voorzijde en een deur aan de achterzijde naar het achtergelegen pad, wat zorgt voor extra gemak en toegankelijkheid. Aan de achtergevel is er een elektrisch zonnescherm.

Deze woning is perfect voor iedereen die op zoek is naar ruimte, comfort en moderne voorzieningen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!


Bijzonderheden
- Energielabel B
- Spekstenen kachel
- Airco
- Vloerverwarming
- Nieuwe cv-ketel
- Nieuwe grote berging met overkapping
- Deels Hr++ beglazing
- Deels kunststof kozijnen
- Zonnepanelen 9 stuks
- Dak geïsoleerd
- Tonzon isolatie begane grond vloer
- 114,6 m2 woonoppervlakte
- 376 m3 inhoud
- Oplevering verwachting Q4 2025, eventueel eerder

Jouw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag langs! Bel voor een vrijblijvend gesprek naar ons kantoor.


Disclaimer

Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande informatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. De informatie is door Makelaardij Van den Berg met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, maar kunnen in de praktijk enigszins afwijken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
rolluiken, buitenzonwering, airconditioning, zonnecollectoren, rookkanaal, schuifpui en dakraam

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel, airconditioning en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Perceeloppervlakte
166 m²
Inhoud
376 m³
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 83 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*