Omschrijving

Prachtig turn-key appartement in een gezellige wijk met alles binnen handbereik! Op zoek naar een stijlvol en comfortabel 2-kamerappartement in het hart van Rotterdam? Deze leuke woning aan de Vriendenlaan 16 is in 2021 volledig gerenoveerd en heeft genoeg te bieden. Met 40m² woonplezier voel je je hier snel thuis. Het appartement heeft een praktische indeling en biedt genoeg ruimte om je eigen stempel op te drukken. Geniet van koken in een strakke, moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Het appartement beschikt over een heerlijk balkon waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Met kers op de taart een ruime inpandige berging en een eigen privé parkeerplek in de overdekte garage!

Het Heliport is gelegen in het Oude Noorden aan het randje van het Centrum en kenmerkt zich als hip en bijzonder door de mix die er te vinden is. Er is een breed aanbod op het gebied van food, trendy kleding- en designzaakjes en toko’s met verse producten. Heb je trek in een goede bak koffie? Dan kan je bij Man Met Bril Koffie perfect terecht voor een cafeïneshot of ga eens Koreaans eten bij het Allegaartje op de Zwaanshals én om niet te vergeten Wolly aan de waterkant op het Noordplein! Op loopafstand kan men profiteren van alle voorzieningen die het stadscentrum te bieden heeft zoals diverse winkels aan o.a. de Markthal, de Meent en de Pannekoekstraat. Vele gezellige horecagelegenheden, de wekelijkse markt. Moet je veel buiten Rotterdam reizen? Geen probleem! Op loopafstand vind je zowel NS-station Blaak als Centraal Station en overige belangrijke uitvalswegen. Een leuk weetje: in mei 2020 is het project Heliport Groen van start gegaan. Dit is een initiatief van de buurtbewoners voor de aanleg van een nieuw en groen binnenterrein.

Indeling
Begane grond:
Via de begane grond kom je via het trappenhuis op de eerste verdieping, waar de woning is gelegen.

Eerste verdieping:
Je stapt de woning binnen in de hal, via de hal heb je toegang tot de verschillende vertrekken. Om te beginnen in de woonkamer, waar ook de moderne open keuken is te vinden. Wat gelijk opvalt is de mooie visgraatvloer welke door de gehele woning is gelegd en de frisse look van volledig gerenoveerd interieur! Er zijn twee deuren in de woonkamer welke naar het ruime balkon brengen (ca. 8m2). Je kan hier heerlijk buiten zitten. De keuken is voorzien van de laatste moderne inbouwapparatuur; Een fijn kookeiland met inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, (combi)oven en een vaatwasser. Je zal dus van de nieuwste gemakken voorzien zijn! Terug de hal in vindt je nog een separaat toilet en toegang tot de slaapkamer met en suite badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, tevens is hier ook de wasmachineaansluiting te vinden.

Parkeerplaats en berging:
Er behoort zich tot woning een eigen parkeerplaats welke in de onderbouw is gelegen in een overdekte parkeergarage en een inpandige berging (ca. 6m2).

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1981
• Woonoppervlakte circa 40 m2
• Inhoud circa 135 m3
• Energielabel C
• Gelegen op erfpachtgrond t/m 31-03-2054, waarvan de canon jaarlijks €1375,14 is.
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• Grotendeels voorzien van dubbele beglazing (HR)
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €135,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte

Energie

Energielabel
C
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
40 m²
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeergarage
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*