Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88
Vredenburg 88

Vredenburg 88

Dordrecht

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Hele leuke en recentelijk gemoderniseerde patiowoning met slaapkamer op de begane grond, patiotuin en dakterras, gelegen aan de rand van de wijk Sterrenburg III.

Ben je op zoek naar een woning die instapklaar is, geheel gemoderniseerd en luxe afgewerkt? Een woning met een speelse indeling die net even anders is dan standaard en tal van mogelijkheden biedt (bijvoorbeeld gelijkvloers wonen of kantoor/praktijk aan huis)? Dan is dit precies wat je zoekt!

Deze patiowoning is onder meer voorzien van een ruime tuingerichte woonkamer met luxe open keuken, 5 (slaap)kamers (waarvan 2 op de begane grond), luxe badkamer met grote inloopdouche en whirlpool, zonnig dakterras met een heerlijke jacuzzi (2023) en een besloten patiotuin voorzien van vrijstaande berging en achterom.

De woning beschikt over een woonoppervlakte van ca. 138 m² en de inhoud is ca. 485 m3. Het geheel is gelegen op 147 m² eigen grond. De voorzieningen in de wijk zijn bijzonder goed met recreatiegebied de Biesbos, overdekt winkelcentrum Sterrenburg, apotheek, huisarts, etc. op een steenworp afstand bereikbaar.


Indeling
Begane grond:

Entree:
U heeft toegang tot de woning via de entree aan de voorzijde. De ruime entree geeft toegang tot de diverse vertrekken en biedt tevens plaats aan 3 praktische bergkasten (met aansluiting voor wasmachine en droger) en de vernieuwde meterkast (12 groepen + 4 aardlekschakerlaars + glasvezel). Middels een vaste trap (gerenoveerd) heeft u toegang tot de 1e verdieping. De gehele begane grond is voorzien van een pvc vloer. Daarnaast zijn de entree, woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming.

Toilet:
Het toilet is geheel betegeld en beschikt over een wandcloset en fontein.

Woonkamer:
De ruime tuingerichte woonkamer is afgewerkt met een pvc vloer voorzien van vloerverwarming, strak gestuukte wanden en een gespoten plafond. Tevens biedt de woonkamer plaats aan een sfeervolle inbouwhaard. Ook is de woonkamer voorzien van airconditioning. Een schuifpui biedt toegang tot de patiotuin.

Keuken:
De luxe open keuken in U-opstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad en beschikt over diverse (inbouw)apparatuur, te weten; koel/vries combinatie, inductiekookplaat met wokbrander, afzuigschouw, combi-oven, oven en vaatwasser. De keuken beschikt tevens over veel kastruimte.

Slaapkamers:
(Slaap)kamer 1 bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een toegangsdeur naar de tuin. De kamer beschikt tevens over een wastafelmeubel en airconditioning.

(slaap)kamer 2 bevindt zich aan de straatzijde en beschikt over een toegangsdeur naar de straat. Ook deze kamer is voorzien van een wastafelmeubel en airconditioning.

1e verdieping:

Overloop:
De overloop op de 1e verdieping biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de technische ruimte welke plaats biedt aan de HR CV-combiketel (Vaillant, 2010). Tevens beschikt de overloop over airconditioning en een praktische kastenwand welke ter overname wordt aangeboden. De gehele verdieping is afgewerkt met laminaat.

Badkamer:
De luxe badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad met whirlpool, inloopdouche met sunshower, dubbel badkamermeubel en designradiator. De badkamer is tevens voorzien van een spanplafond met inbouwspots en ventilatieraam.

Slaapkamers:
Slaapkamer 3 biedt middels een deur toegang tot het dakterras.

Slaapkamer 4 is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Slaapkamer 5 is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en vaste kastenwand.

Dakterras:
Het heerlijke dakterras is gesitueerd op het zuiden, is keurig afgewerkt met composieten vlonders (2021) en is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Daarnaast biedt het dakterras plaats aan een luxe jacuzzi (2023). Middels een handige vaste trap (2023) is er rechtstreeks toegang naar de patiotuin.

Tuin:
De heerlijke besloten patiotuin op het zonnige zuiden biedt veel privacy en is voorzien van strakke betegeling, achterom, buitenkraan, elektra en elektrisch bedienbaar zonnescherm. Daarnaast biedt de tuin plaats aan een vrijstaande kunststof berging. Het geheel is omheind met composieten schuttingdelen.

Berging:
De vrijstaande kunststof berging (3,28 x 2,02) is voorzien van elektra.

Overige:
Nagenoeg geheel dubbele beglazing (deels HR++);
Houten en kunststof kozijnen;
Bitumineuze dakbedekking (schuine gedeelte is vernieuwd in 2022);
Betonnen constructievloeren;
Gevelbekleding deels hout (red cedar) en deels Keraliet (zuidzijde);
De woning is in de afgelopen 4 jaar geheel gemoderniseerd;
Alarmsysteem met 2 buitencamera’s en 4 binnencamera’s;
Indeling zeer geschikt voor gelijkvloers wonen of kantoor/praktijk aan huis;
Aanvaarding: In overleg (kan snel)
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
alarminstallatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, jacuzzi, rookkanaal, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel, airconditioning, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Vaillant HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m²
Perceeloppervlakte
147 m²
Inhoud
485 m³
Buitenruimte oppervlakte
29 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 41 m² en is gelegen op het zuiden
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*