Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38
Voorpolderweg 38

Voorpolderweg 38

Dirkshorn

€ 695.000,- k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande luxe villa op 923 m2 eigen grond en met een zeer ruime vrijstaande garage is een topper in zijn soort. De woning is uitgevoerd met maar liefst 22 zonnepanelen en daarom, ook duurzaam! (A-label!). Daarnaast is de tuin rondom de woning schitterend aangelegd met terrassen, gazon, moestuin, broeikas en is er een prachtig uitzicht over de landerijen. Elke dag genieten op eigen terrein.

De ligging is ideaal, want u bent hier vlakbij Schagen, de duinen en het strand in Callantsoog en de golfbaan in Dirkshorn zelf. Parkeren kun je met meerdere auto's op het eigen erf. Kortom, deze woning heeft alles wat u maar kunt wensen. Bent u al enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling:

Begane grond: entree, ruime hal met meterkast, luxe toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein. Toegang tot de keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder: Koelkast, vrieskast, elektrische oven, 4-pits inductie kookplaat, vaatwasmachine, Quooker en afzuigkap. Een genot om in te koken! Woonkamer aan de voorzijde met gestuukte wanden en plafond, vloerverwarming en houtkachel. Ruime tuinkamer/eetkamer met serre en uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met wasmachine- en droger aansluiting, luchtverwarming verdeler en omvormer van de zonnepanelen. Hier ook nog extra vaste kasten voor uw voorraad.

Eerste verdieping: overloop met vide, toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein. Toegang tot de luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en vloerverwarming. Ruim bemeten voorslaapkamer met prachtig uitzicht en vaste kasten. Ook vanuit deze slaapkamer is de badkamer bereikbaar en heeft u toegang tot het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde twee ruime slaapkamers welke beide toegang geven tot het inpandige balkon.

Garage: grote vrijstaande stenen (dubbele) garage met elektra, en water aansluiting. De zolder op de garage geeft een zee aan bergruimte. Dubbele garagedeuren maken het af.

Tuin: prachtig aangelegd en zeer goed onderhouden achtertuin is een genot voor het oog. Wat een rust ervaart u hier. Met meerdere terrassen, gazon, bloemborders en als kers op de taart een eigen moestuin met broeikas.

Gelegen op een prachtig perceel van 923m2! Maak een afspraak voor een rondleiding.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
hete lucht verwarming en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
197 m²
Perceeloppervlakte
923 m²
Inhoud
661 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht en open ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 540 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*