Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11
Voor de Boeg 11

Voor de Boeg 11

Enkhuizen

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Deze trendy afgewerkte woning met uitbouw, dakkapel en energielabel A biedt werkelijk alles wat je zoekt in een droomhuis. Wil je ook een luxe woonkeuken met kookeiland, een woonkamer met pvc-vloer en vloerverwarming, vier slaapkamers, een ruime badkamer en een fraaie achtertuin op het westen met veranda? Dan is dit de perfecte plek voor jou! Plan snel een bezichtiging en ervaar zelf de ruimte, luxe en het comfort van deze prachtige woning in de geliefde wijk Kadijken.

Een eerste rondleiding door je nieuwe thuis.
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet. Vanuit de hal kom je in de lichte woonkamer, met aan de voorzijde de living. Aan de achterzijde is de woning over de gehele breedte uitgebouwd, waardoor er een riante woonkeuken is gerealiseerd. Het hart van het huis, met ruimte voor een grote eettafel en toegang tot de tuin via openslaande tuindeuren. De fantastische keuken uit 2020 beschikt over een kookeiland, een stijlvol keramisch werkblad, koffiecorner en hoogwaardige inbouwapparatuur: een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem van Bora, een koelvriescombinatie, een combi-oven, een stoomoven, een Quooker kokend waterkraan, een vaatwasser en zelfs een wijnklimaatkast. Alles wat je nodig hebt voor een gezellig diner met vrienden en familie, onder het genot van een goed glas wijn. Als kers op de taart is de begane grond voorzien van een prachtige pvc-vloer en stijlvolle raambekleding, welke achter blijf in de woning.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je de badkamer en drie ruime slaapkamers, allemaal even stijlvol en praktisch ingericht. De overloop en slaapkamers hebben een lichte laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een tweede toilet en een wastafelmeubel met handige spiegelkast.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping biedt een royale overloop met dakraam, de opstelling van de cv-ketel en mechanische ventilatie-unit en ruimte voor de wasmachine en droger. Verder is er een extra slaapkamer aanwezig. Mede dankzij de kunststof dakkapel is hier een zeer lichte en ruime kamer gecreëerd, die uitstekend geschikt is als slaapkamer, thuiskantoor en/of hobbykamer.

Tuin:
Ook een groot pluspunt van deze woning is de zonnige achtertuin op het westen. Deze is vanuit de keuken bereikbaar via de dubbele openslaande tuindeuren én via een enkele deur. In deze tuin kun je na een lange werkdag heerlijk ontspannen en genieten van de middag- en avondzon. Op warme dagen biedt het elektrisch bedienbare zonnescherm uitkomst. De veranda is een gezellige plek voor lange zomeravonden. De berging en achterom zorgen voor extra gemak en opbergruimte.

Omgeving en bereikbaarheid:
De woning ligt in een kindvriendelijke wijk, met openbaar groen en een speeltuintje nabij de woning, en het grote speeleiland op loopafstand. Er zijn meerdere basisscholen in de omgeving, waarvan de dichtstbijzijnde op drie minuten fietsafstand. De middelbare school ligt op slechts vier minuten fietsen, evenals veel sportverenigingen, het Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, het Enkhuizer Zand en het Streekbos. Vlakbij de woning is een boothelling met toegang tot het mooie vaarwater in de omgeving.

Werk, studie of familie verderop? De uitvalswegen in de richting van Hoorn, Lelystad, Alkmaar en Amsterdam zijn goed met de auto te bereiken. Via de nieuwe N307 is de ring A10 in ongeveer 45 minuten te bereiken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2016 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
154 m²
Inhoud
443 m³
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 55 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*