Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50
Vondellaan 50

Vondellaan 50

Etten-Leur

€ 365.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in deze ideale gezinswoning op een toplocatie in Etten-Leur. Hier woon je rustig, maar met alle gemakken binnen handbereik. Deze ruime tussenwoning biedt alles wat je als starter of jong gezin nodig hebt. Vier royale slaapkamers, een moderne keuken en een luxe badkamer. De zonnige tuin op het zuiden is perfect voor lange zomerdagen. Dankzij de vloerverwarming op de begane grond geniet je altijd van comfort. De woning is energiezuinig met acht zonnepanelen en een energielabel A. Dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Kom binnen en ontdek je nieuwe thuis!

BEGANE GROND (BETONNEN VLOER EN HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBEL GLAS, KUNSTSTOF VOORDEUR)

Bij binnenkomst via de fraai aangelegde voortuin word je verwelkomd door een kunststof voordeur die toegang biedt tot een praktische en ruime hal. Hier vind je de meterkast, die is uitgerust met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars, een handige garderobe nis, en een modern betegeld toilet met een zwevend toilet. Onder de trap bevindt zich een grote vaste kast, ideaal voor het opbergen van allerlei spullen.

De woonkamer, met een oppervlakte van 29m², is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming, wat zorgt voor een comfortabel en behaaglijk gevoel in de koudere maanden. De hoge witte plint en de strak afgewerkte muren en plafonds geven de ruimte een moderne en frisse uitstraling. De voorzijde van de woonkamer biedt voldoende ruimte voor een ruime hoekbank en tv-meubel, terwijl de achterzijde plaats biedt aan een grote eettafel met zes stoelen, perfect voor gezellige maaltijden met het gezin of vrienden.

De open keuken van 7,18m² bevindt zich aan de achterzijde van de woning en bestaat uit twee delen. Het schiereiland herbergt de spoelbak, vaatwasser, en extra bergruimte, waardoor het een praktische en gezellige plek is om samen te koken. Het tweede deel van de keuken is uitgerust met een royale koel-vriescombinatie, een Etna fornuis met vijf pitten, een grote oven, en een bijpassende afzuigkap. De vele kasten en lades bieden volop opbergruimte voor al je keukengerei en voorraad.

Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de zonnige achtertuin, die op het zuiden is gelegen. Dit maakt de begane grond tot een perfect functionerende leefruimte waar comfort en stijl hand in hand gaan, ideaal voor een gezin dat houdt van ruimte en gezelligheid.

TUIN (ZUIDEN, 11.15M X 6,49M)

De ruime achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden, is ontworpen met zowel comfort als onderhoudsgemak in gedachten. Direct aan de woning grenst een groot terras, waar je heerlijk kunt ontspannen in de zon. Dit terras is voorzien van een breed zonnescherm, dat op warme dagen zorgt voor een aangename schaduw en helpt om de woning koel te houden. Aan de achtergevel vind je ook een buitenlicht, een dubbel stopcontact, en een buitenkraan, wat de tuin extra praktisch maakt.

Het centrale deel van de tuin is ingericht met een fraai gazon, omgeven door plantenborders, wat zorgt voor een groene en levendige uitstraling. Een pad loopt van het terras bij de woning naar een tweede, eveneens royaal, terras dat grenst aan de berging. Dit terras biedt een ideale plek om te genieten van de middag schaduw of om een extra zit- of eethoek te creëren.

De berging is ruim (15m²) en voorzien van elektra, waardoor het een veelzijdige ruimte is voor opslag of hobby's. Binnen in de berging vind je een oud keukenblokje met spoelbak en koud stromend water, handig voor tuinieren of kleine klusjes. Onder het keukenblokje is ruimte om een koelkast te plaatsen, wat de berging nog functioneler maakt. Via de berging heb je toegang tot de brandgang, wat extra gemak biedt voor het bereiken van de achterzijde van de woning.

Deze tuin biedt volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven, met zowel zonnige als schaduwrijke plekken, en is perfect geschikt voor gezellige familiemomenten of rustig ontspannen na een drukke dag.

EERSTE VERDIEPING (BETONNEN VLOER, HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBEL GLAS)

Via de vaste trap kom je op de overloop van de eerste verdieping, die toegang biedt tot drie royale slaapkamers en een moderne badkamer.

De badkamer is ruim opgezet, met een afmeting van circa 2,55m bij 2,28m, en is modern betegeld. Hier vind je een stijlvol badkamermeubel met dubbele wastafel en bijpassende spiegel, een zwevend toilet, een designradiator, en een inloopdouche met zowel een stortdouche als een handdouche. Dit maakt de badkamer tot een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een luxe douche-ervaring.

De drie slaapkamers op deze verdieping zijn royaal van opzet, met oppervlakten van respectievelijk 7,30m², 12,50m² en 14,90m². Alle kamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer met hoge witte plint, wat zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling. De muren en plafonds zijn strak afgewerkt, wat de kamers een rustige en aangename sfeer geeft. De twee grootste slaapkamers beschikken bovendien over een vaste kast, die zorgt voor extra opbergruimte en daarmee de kamers praktisch en opgeruimd houdt.

Deze eerste verdieping biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen, met voldoende ruimte voor het hele gezin en een badkamer die van alle moderne gemakken is voorzien. De royale slaapkamers maken deze verdieping ideaal voor een gezin met kinderen of voor wie graag een extra kamer wil inrichten als werk- of hobbyruimte.

TWEEDE VERDIEPING (HOUTEN VLOER, HOUTEN DAKRAAM MET DUBBEL GLAS)

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, die verrassend veel ruimte en praktische mogelijkheden biedt. De voorzolder is een functionele ruimte waar de wasmachine en droger staan opgesteld. Daarnaast vind je hier de cv-ketel (uit 2010) en de omvormer van de zonnepanelen, die op efficiënte wijze zijn geïntegreerd in het ontwerp van de woning.

De royale slaapkamer op deze verdieping is een echte blikvanger, met een vloeroppervlakte van maar liefst 22,50m². Deze ruimte is stijlvol afgewerkt met een laminaatvloer en hoge witte plinten, wat zorgt voor een moderne en frisse uitstraling. De muren zijn strak gestukadoord, en het plafond is netjes wit geschilderd, waardoor de kamer een lichte en luchtige sfeer heeft.

Onder het schuine dakgedeelte zijn handige opbergluiken geplaatst, die veel bergruimte bieden voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt, zoals koffers, seizoensgebonden kleding of decoraties. Dit maakt de kamer niet alleen ruim, maar ook zeer functioneel in gebruik.

Deze tweede verdieping is ideaal als master bedroom, tienerkamer of luxe logeerkamer. De ruime opzet en de hoogwaardige afwerking maken het een plek waar je je direct thuis zult voelen, met voldoende ruimte voor een groot bed, een werkhoek en extra kastruimte. Het dakraam zorgt voor voldoende daglicht, wat bijdraagt aan een prettig woonklimaat in deze mooie ruimte.

VONDELLAAN 50 IN HET KORT:

- 117 m2 woonoppervlakte

- 165 m2 perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1971

- CV-Ketel 2010

- Vloerverwarming op de gehele begane grond

- Tuin op het Zuiden

- 8 Zonnepanelen

- Energielabel A

- Berging van 15m2 met elektra en water

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Geheel voorzien van dubbel glas

- Geheel voorzien van houten kozijnen

- Betonnen begane grond- en eerste verdiepingsvloer

- Houten zoldervloer

- Vloer isolatie (2cm tempex)

- Muur isolatie (nageisoleerd)

- Dak isolatie

- Parkeren voor de deur zonder vergunning

- 6 minuten fietsen naar het treinstation

- 3 minuten fietsen naar het winkelcentrum

- 1 minuut fietsen naar de Kerkwerve

- 400 meter van een basisschool

- 100m van een middelbare school

- 2 minuten fietsen van een bushalte

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook bij deze prachtige woning. De enige voorwaarde is dat de bezichtiging plaatsvindt bij daglicht. Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.

Een Rijke Geschiedenis: Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van Activiteiten: Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en Ontwikkeling: Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende Bereikbaarheid: Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur: Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw Nieuwe Thuis? Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN

Asbestclausule: Als een woning voor 1 juli 1993 is gebouwd, is er een kans op asbest in bijvoorbeeld het dak of de vloerbedekking. De verkoper weet niet of er asbest is, maar na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.

Ouderdomsclausule: Omdat deze woning 53 jaar oud is wordt deze clausule opgenomen. De bouwkwaliteit kan lager zijn dan bij nieuwe woningen en je kunt je hier niet op beroepen. Wij hebben een bouwkundige keuring uit laten voeren die je krijgt te zien voordat je komt kijken. Lees deze nauwkeurig door. Je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een keuring uit te laten voeren als je dat graag wil.

Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.

Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 365.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Perceeloppervlakte
166 m²
Inhoud
415 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 72 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*