Vogellaan type WP1
Vogellaan type WP1
Vogellaan type WP1

Vogellaan type WP1

Terneuzen

€ 432.500,- v.o.n.

Omschrijving

Modern en sfeervol wonen? Dat doet u in de woningen van type Vinkentouw. Op een prachtige plek aan de Vogellaan worden 21 ruime woningen gerealiseerd. Volledig ingericht naar de modernste maatstaven en perfect toegespitst op jonge gezinnen. Wonen in Vinkentouw betekent wonen in alle comfort, in een gezellige omgeving.

Warme uitstraling
Vinkentouw bestaat uit twee woonblokken van respectievelijk 10 en 11 stoere, strakke hoek- en tussenwoningen. Samen vormen ze een opvallende kleurschakering, als vinken gebroederlijk naast elkaar. De gevels worden verschillend opgetrokken uit 4 natuurlijke tinten met elk een bijpassende voeg. Zo krijgen deze woningen niet alleen een warme uitstraling, maar ook een eigen identiteit.

Volop woongenot
Door de moderne bouw kan er slim gebruik gemaakt worden van de beschikbare ruimte. Het gebruik van hoge ramen zorgt voor een mooi lichtspel en een ruimtelijk gevoel. Daarnaast is in Othene Zuid het water en het groen altijd dichtbij. Genieten! En met het winkelcentrum en de basisschool in de nabijheid is wonen in Othene ideaal.

De 4 moderne hoekwoningen van Vinkentouw aan de Vogellaan zijn met een woonoppervlak van 135 m² en een perceel vanaf 233 m² heerlijk ruim te noemen. Door de moderne bouw kan er slim gebruik gemaakt worden van de beschikbare ruimte. Het gebruik van hoge ramen zorgt voor een mooi lichtspel en een ruimtelijk gevoel.

Wanneer u de woning betreedt en door de hal loopt, treft u een grote open keuken met kookeiland. De twee openslaande tuindeuren geven u toegang tot uw fijne tuin. Aan de voorkant van uw woning vindt u uw prettige woonkamer, waar door drie grote ramen volop licht naar binnenstroomt. Op de eerste woonlaag vindt u drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een slaapkamer én een berging. Wat een ruimte!

De woningen van Vinkentouw zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. Daarnaast is de woning voorzien van vloerverwarming voor optimaal comfort.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 432.500,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, elektrische verwarming, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
265 m²
Inhoud
533 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 120 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Gallerij

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*