Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01
Voetjesstraat 68B 01

Voetjesstraat 68B 01

Rotterdam

€ 215.000,- k.k.

Omschrijving

Let op, woning staat onder bod maar de deadline volgt nog. Er kan dus gewoon geboden worden op de aangegeven datum en tijdstip.

Wil jij dagelijks met de voetjes van de vloer omdat je zo geniet van alles wat Rotterdam te bieden heeft? Mooi, want daar is dit stekkie aan de Voetjesstraat de uitgelezen plek voor. De woning is circa 71m² groot en heeft met haar ruimte, keurige basis en bruisende locatie alles wat je nodig hebt om een heerlijk thuis in de stad te creëren. Dit wil je zien!

Je wordt vast en zeker blij van de locatie van het appartement, namelijk in Tarwewijk in Charlois. Dit is een oude stadswijk waar volop in is én wordt geïnvesteerd. Hoewel de buurt het authentieke karakter nog altijd ademt zijn de inwoners hier relatief jong, wat de buurt erg toegankelijk maakt voor starters. De ligging van de wijk, nabij de hotspotgebieden van het hippe Katendrecht, de mooie Wilhelminakade en het welbekende Zuiderpark, maakt dit dan ook de perfecte uitvalsbasis voor levensgenieters.

De buurt grenst direct aan de Maashaven, waar het uitzicht over het water simpelweg niet te missen is. De Maassilo staat bekend als een populaire evenementenlocatie en maakt de buurt levendig en aantrekkelijk voor de gehele stad. Ook het winkelcentrum Zuidplein is met haar dagelijkse faciliteiten en leuke winkels in de nabije omgeving te vinden en biedt Theater Zuidplein de mogelijkheid tot mooie culturele belevingen. Gek op rust en een groene omgeving? Ook dan zit je in Charlois goed. Maak een wandeling naar het noorden en geniet van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Maas en de stad. Wil je graag het bruisende stadscentrum ontdekken? Pak de fiets of maak gebruik van het openbaar vervoer. Je zit er namelijk zo.



Indeling

Eerste woonlaag op de eerste verdieping

Via de voordeur brengt een vaste trap je naar de eerste woonlaag van het huis. Je loopt hier binnen in de keurige entree, die meteen een gevoel van rust uitstraalt door de neutrale kleuren, de nette afwerkingen en de moderne laminaatvloer. Hier vind je de toiletruimte met hangend closet en fonteintje, de meterkast en een bergkast, net als de toegang tot de keuken (circa 1.49 x 2.77 meter), de eerste slaapkamer (circa 2.76 x 4.66 meter) en de woonkamer (circa 4.69 x 5.70 meter). Zullen we bij de woonkamer beginnen?

Goede keus. Hier realiseer je na het stylen en het vullen met jouw meubels in no time een fijne leefruimte. Je hebt tenslotte genoeg ruimte om een zit- en eetgedeelte in te richten. En dan hebben we de grote raampartij, die een geweldige lichtinval verzorgt, nog niet eens genoemd.
De slaapkamer van de begane grond is aan de linker achterzijde gelegen en beschikt met haar ruimte, lichtinval en keurige afwerkingen over alle elementen om een prettige master bedroom te vormen. Onthoud dat je boven nog twee slaapkamers hebt, dus dat je deze kamer bijvoorbeeld ook kan gebruiken als werkruimte, hobbyruimte, of een aparte eetkamer.

Het laatste vertrek op deze verdieping is de keuken aan de rechter achterzijde. Deze komt in een zwart-witte look en feel en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Mocht de keuken nu niet helemaal binnen jouw smaak vallen, dan heb je hier alle ruimte, mogelijkheden en aansluitingen om het naar wens te veranderen. Het fijne balkon op het zonnige zuid-oosten (circa 2.76 x 1.03 meter), dat je vanut hier kan betreden, is alvast mooi meegenomen.


Tweede woonlaag op de derde verdieping

Op naar de bovenverdieping, waar de overloop voorzien is van de cv-ketel (Intergas HR-combiketel bouwjaar 2017) en een lichtstraat. Je ontdekt hier nog twee volwaardige slaapkamers én de badkamer die de woning rijk is.

De twee slaapkamers op deze verdieping (respectievelijk circa 2.71 x 3.28 en 1.92 x 2.62 meter) liggen samen over de volledige breedte van het huis aan de achterzijde. Mocht je nu helemaal geen drie slaapkamers nodig hebben, dan kan je deze ruimtes natuurlijk ook gebruiken voor andere doeleinden. Een studeerkamer? Zo gepiept. Een fitnessruimte? Natuurlijkt! Of droomde je altijd al van een inloopkast?

De volledig betegelde badkamer (circa 1.80 x 1.90 meter) vind je aan de linker voorzijde van de verdieping en beschikt over een douchecabine, een wastafel en een designradiator. Je hebt, ook hier, alle ruimte en mogelijkheden om het naar wens te moderniseren en veranderen. Hoeveel stappen tot jouw droombadkamer is gerealiseerd?



Bijzonderheden

-Leuk 4-kamer appartement in het karakteristieke Charlois in Rotterdam;
-Gelegen op Eigen grond;
-Eenvoudig om een extra slaapkamer te creëren door een huidige te splitsen;
-Verrassend veel ruimte, goede basis en veel potentie;
-Geheel voorzien van kunststof kozijnen met Hr++ beglazing;
-Gesitueerd op korte afstand van het stadscentrum;
-Bouwjaar circa 1934
-Woonoppervlakte circa 71 m²;
-Inhoud circa 240 m³;
-Verwarming en warm water middels HR- combiketel (Eigendom, bouwjaar circa 2017)
-Energielabel A (10.000,- euro meer lenen dan je standaard maximum hypotheek) :
-Alle ruimte en mogelijkheid om het naar wens in te delen en te stylen;
-Mooie laminaatvloer en veel lichtinval;
-Openbaar vervoervoorzieningen om de hoek;
-In de directe omgeving van scholen, winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden;
-Nabij uitvalswegen;
-VvE- bijdrage (actief) circa 72 euro per maand;:
-Projectnotaris;
-Verkopers hebben niet zelf in de woning gewoond:
-Zien we je snel?

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Rotterdam kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 215.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Intergas HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*