Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5
Villa-Novastraat 5

Villa-Novastraat 5

Wolphaartsdijk

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Team Versteeg Makelaars biedt u aan: volledig gemoderniseerde en riant uitgebouwde vrijstaande woning met karakter gelegen in het leuke en bruisende dorp Wolphaartsdijk. Deze woning aan de Villa-Novastraat 5 in Wolphaartsdijk biedt u de combinatie van een authentieke uitstraling met een modern karakter. In het recente verleden is de gehele woning aan de achterzijde uitgebouwd op zowel de begane grond als op de eerste verdieping. Hiermee is een forse extra leefruimte gecreëerd. Deze woning is daarmee voor een brede doelgroep interessant.

De Villa-Novastraat is een rustige straat aan de rand van het centrum van het dorp Wolphaartsdijk. Wolphaartsdijk is een bruisend en gezellig dorp met voorzieningen. Zo zijn er twee supermarkten, meerdere basisscholen en diverse gezellige horecagelegenheden te herkennen. Daarnaast is er een actief verenigingsleven in Wolphaartsdijk.
Door de ligging aan het Veerse Meer zijn het strand en recreatie altijd binnen een handomdraai te bereiken.

Indeling:

Via de entree aan de voorzijde van de woning wordt de woning betreden. Via de hal wordt de ruime woonkamer bereikt. De woonkamer kenmerkt zich door de gezellige sfeer en de ruimte die deze biedt. Alles in deze woning is smaakvol op elkaar afgestemd. De gezellige woonkamer is uitgerust met een houtkachel die voor warmte en gezelligheid zorgt. De fraaie houten vloer en het balkenplafond zetten het originele karakter van de woning kracht bij.
De woonkamer bestrijkt de gehele breedte van de woning. De ruimte hier is daarmee uiterst royaal te noemen. Er is meer dan voldoende ruimte voor meerdere zithoeken.
Achter de woonkamer is in de uitbouw de keuken geplaatst. Deze moderne keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast en vrieskast en biedt u heel veel kastruimte en dito werkruimte. Naast- en achter de keuken is de woning verder uitgebouwd. Zo biedt de uitbouw nog ruimte aan een toilet en wasruimte en een zeer gezellige en ruime tuinkamer. Deze ruimte is misschien wel de meest fijne ruimte en vormt het hart van de begane grond. Dit is de plaats waar de gezelligheid te vinden is. Doordat deze ruimte volledig omsloten wordt door glaspartijen is hier een heerlijke dosis natuurlijke lichtinval te herkennen. De uitbouw is voorzien van een fraaie tegelvloer in combinatie met vloerverwarming.

Verdieping:

Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een overloop en de badkamer te vinden. De slaapkamers hebben prettige afmetingen. Door dat de woning ook op de verdieping is uitgebouwd is er een zeer ruime ouderslaapkamer gecreëerd.
De badkamer is naast de ouderslaapkamer te vinden en biedt eveneens zeer veel ruimte. Deze badkamer, die is geplaatst in 2021, is voorzien van een dubbele wastafel, een toilet en een ruime inloopdouche. Modern tegelwerk en kwalitatieve materialen zijn gebruikt om deze badkamer nog vele jaren te kunnen gebruiken.

Tuin:

De woning is gelegen op een fijn perceel van 301m2 eigen grond. Doordat de woning ver op de voorzijde van het perceel is gebouwd is de ruimte die het perceel biedt met name in de achtertuin te vinden. Deze is daarmee dan ook heerlijk ruim. De tuin wordt via de openslaande tuindeuren in de woonkeuken bereikt. De tuin is fraai aangelegd en biedt u zeer veel privacy. De tuinberging welke in de tuin is geplaatst is voorzien van een elektra aansluiting en biedt u de mogelijkheid de fietsen, (tuin)gereedschap en allerhande spullen op te bergen.

Deze woning beschikt over vloer, muur en dakisolatie en is uitgerust met 12 zonnepanelen die voor een mooie opbrengst zorgen. De woning beschikt daarmee over een energielabel A.
De woning is volledig gemoderniseerd en heeft een zeer goede onderhoudsstaat.

Heeft deze charmante en instapklare woning uw interesse gewekt? Plan dan uw bezichtiging in; wij leiden u graag rond!

Graag tot ziens aan de Villa-Novastraat 5 in Wolphaartsdijk!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Remeha Calenta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²
Perceeloppervlakte
301 m²
Inhoud
533 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 176 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*