Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40
Viergeverstraat 40

Viergeverstraat 40

Opheusden

€ 500.000,- k.k.

Omschrijving

Op een mooie locatie in Herenland ligt deze keurig afgewerkte hoekwoning. Praktisch ingedeeld, met een mooie eetkeuken en tuingerichte woonkamer. Mede door de vijf slaapkamers en royale badkamer is het een fijne gezinswoning. In de meer dan 18 meter diepe achtertuin staat een grote berging en zijn er meerdere terrassen. Ook de extra brede oprit is ideaal. Bent u op zoek naar een jonge woning (bouwjaar 2015) die in-stap-klaar is, en bent u een tuinliefhebber? Kom dan snel kijken bij de Viergeverstraat 40!

Indeling
Begane grond: hal/entree met garderoberuimte, meterkast en trapopgang. Zwevend toilet met fonteintje. Aan de straatzijde is de keuken gerealiseerd. Deze open keuken is heerlijk ruim en voorzien van een inbouwkeuken met alle benodigde apparatuur. De praktische trapkast biedt extra bergruimte. De lichte woonkamer heeft aan de achterzijde terrasdeuren, extra ramen naast deze deuren en ook aan de zijkant van de woning is er lichtinval. Dit zorgt voor een fijne verbinding met de tuin.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en badkamer te bereiken. Door de recht opgetrokken voor- én achtergevel zijn de slaapkamers heerlijk ruim. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een fraaie kastenwand. De badkamer is vergroot en voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en vloerverwarming. Op de overloop is nog een aparte toiletruimte.

Tweede verdieping
Door middel van vaste trap komt u op de overloop. Aan de voorzijde is er een mooie kastenwand. Aan de andere kant op de overloop is de wasruimte. Hier treft u naast de witgoedaansluitingen ook de C.V.-ketel aan. Op deze verdieping zijn ook twee leuke slaapkamers gerealiseerd. Beiden keurig afgewerkt, voorzien van een groot dakraam en op beide kamers een inbouwkast. Boven deze slaapkamers is nog een extra bergzolder aanwezig welke te bereiken is vanaf de overloop.

Bijzonderheden
De woning heeft een energielabel A. Doordat de woning uitstekend geïsoleerd is en voorzien van zonnepanelen, profiteert u van lage maandelijkse energielasten. De tegelvloer op de begane grond is in de woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming. Mooie paneeldeuren, hoge plinten en inbouwspots kenmerken het afwerkingsniveau van deze keurige woning. De eerste verdieping is rondom voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Ook zijn er horren aanwezig. Het keukenraam is voorzien van een screen en aan de achterzijde is er een groot terrasscherm, beiden elektrisch bedienbaar. De diepe tuin is keurig aangelegd en er is volop ruimte voor speelgelegenheid en zitjes. De berging is gebouwd over de volle breedte van de tuin en hiervoor staat de veranda. Van harte welkom voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
rolluiken, buitenzonwering en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Intergas HR ECO, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
271 m²
Inhoud
451 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 121 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*