Omschrijving

“Om door een ringetje te halen.”

In 2022 is dit 4-kamer appartement op de 4de verdieping volledig onderhanden genomen. De verbouwingdetails lees je terug in de “dataroom”.

Dus als je geen zin hebt om te klussen en je bent opzoek naar een luxe en instapklaar appartement met 3 riante slaapkamers, 2x airco Mitsubishi Heavy Industries, dubbele balkons, geen bovenburen, moderne keuken, complete badkamer, separate toiletruimte en een extreem grote berging (20 m2) dan kan dit zomaar eens het appartement zijn waar je naar opzoek bent.

Centraler dan dit kan bijna niet. Diverse supermarkten, het busstation, treinstation Soestdijk en de Soester Engh zijn op nog geen 5 minuten loopafstand. Met de auto ben je zo richting Amersfoort, Utrecht of Amsterdam. De VVE is actief. De servicekosten bedragen € 230,00 per maand. Alle appartementen zijn v.v. eigen meters. Je betaald dus je eigen gas/elektra. Het watergebruik zit in de servicekosten. Gooi en Eemland VVE Beheer en Advies verzorgt de communicatie/beheer.


Indeling
De indeling op de begane grond is als volgt:
Gemeenschappelijke entree, trappenhuis naar de 4de verdieping, toegang naar de bergingen. De XXL berging is een soort van halve garagebox, ideaal.

Indeling appartement:
Dat dit een luxe en bijzonder appartement, is mag duidelijk zijn. De woonkamer is ruim, licht en sfeervol. Ook kan je zien dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals de mooie PVC vloer van Floorify, alle schakelaars en stopcontacten zijn vervangen, het strakke stucwerk, nieuw deurbeslag, de twee airco’s, schilderwerk en nog veel meer. De moderne keuken is v.v. een speelse tegel en er is genoeg inbouwapparatuur waaronder een 5 pits gasfornuis, vaatwasmachine, afzuigkap, grote oven en een koelkast met vriesvak. Er is ook een losse combimagnetron welke achterblijft. Tevens bevindt zich achter een keukendeurtje de aansluiting voor je wasmachine. Zoals je op de plattegrond kunt zien, kom je via de keuken in de badkamer. Na een lange dag hard werken staat hier een inloopdouche op je te wachten. De badkamer is compleet en voorzien van een designradiator en een badkamermeubel. Erg fijn is dat het toilet gescheiden is van de badkamer. Je hebt dus een separate toiletruimte. In totaal zijn er maar liefst 3 ruime slaapkamers waarvan de master bedroom is v.v. airco.


Bijzonderheden
- Het gehele appartement beschikt over dubbelglas en kunststofkozijnen.
- XXL berging in de onderbouw.
- Zeer centrale ligging.
- Nabij scholen, winkelcentrum, paleis Soestdijk, ijssalon Bemer, de bossen, supermarkt etc.
- De servicekosten bedragen € 230,00 per maand. Dit is inclusief opstalverzekering, waterverbruik, onderhoud en reservering voor groot onderhoud etc.
- Energielabel D.
- Gelegen op de 4de verdieping.
- Cv-ketel, bouwjaar 2015, Intergas hr, onderhoudsbeurt gehad in augustus 2024.
- 2x airco Mitsubishi Heavy Industries met wifi.
- De verbouwingdetails lees je terug in de “dataroom”.
- Dubbele balkons, het balkon aan de voorzijde is gelegen op het zuidwesten en het balkon aan de achterzijde is gelegen op het oosten.
- Tado thermostaatknoppen. Een slimme radiatorknop die je (op afstand) kunt bedienen met een app op je smartphone of tablet. Hierdoor krijg je toegang tot verschillende functies die je helpen energie te besparen en je wooncomfort kunnen verhogen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
airconditioning en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel en airconditioning
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Intergas hr, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*