Omschrijving

Woontopper!! Fantastisch en uitstekend afgewerkte vier-kamer maisonnette met een ideale zonligging en mooi uitzicht over het park en de heerlijke groene woonomgeving. De basis van dit appartement met strakke wanden, moderne badkamer, vrijdragend toilet, complete keuken alsmede de vernieuwde groepenkast, drie slaapkamers en een dubbel balkon, is uitstekend. Kortom maximaal woonplezier!

De woning ligt op een centrale en rustige locatie in de woonwijk Rijnsoever. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Binnen enkele minuten wandel je naar winkelcentrum ‘Hoornespassage’, waar zich een diversiteit aan winkels en supermarkten bevindt, maar binnen een paar minuten sta je ook op het strand en in de duinen. Het gezellige centrum van Katwijk ligt op korte loop- fietsafstand. De wijk ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A44 en N206.

Indeling

Begane grond: via een gemeenschappelijke trapopgang kom je bij de hoofdentree van de woning op de eerste verdieping. In de hal bevindt zich ruime garderobemogelijkheid en de trapopgang naar de woonverdieping.

Woonverdieping:
Gang met modern vrijdragend toilet met fonteintje, vernieuwde meterkast en moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. De zeer royale woonkamer strekt zich uit over de volledige diepte van de woning. Hierdoor is er een heerlijk grote en lichte ruimte ontstaan. Aan de voorzijde van de woonkamer heb je toegang tot het eerste balkon gelegen op het Zuid-Westen.

De semi-open keuken is fraai geplaatst in een grote hoekopstelling en heeft aan bergruimte geen gebrek. De ruime keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede grote balkon.

Slaapverdieping:
Overloop, grote open ruimte met wastafel, opstelling wasapparatuur en CV-installatie. De master bedroom aan de achterzijde is licht en royaal. Voorzien van groot dakkapel en diverse opbergmogelijkheden. De naastgelegen kamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een studeer-, hobby- of werkkamer. Een wiegje of kinderledikantje kan hier ook prima staan. Aan de voorzijde tweede slaapkamer eveneens voorzien van groot kunststof dakkapel.

Buiten: De woning beschikt over twee grote balkons met een totaal oppervlakte van maar liefst 17 m². Dankzij de gunstige ligging op het noordoosten en op het zuidwesten kun je vrijwel de gehele dag zowel in de zon, als in de schaduw zitten. De groene omgeving en het vrije uitzicht zorgen voor ontzettend veel rust en privacy.

In de onderbouw is er een eigen fietsenberging.

Deze luxe bovenwoning is stijlvol en neutraal afgewerkt, waardoor je deze woning direct zonder veel klussen kunt betrekken. Is dit straks jouw nieuwe thuis?


Bijzonderheden
Bijzonderheden
- Woonoppervlak ca. 94 m2, balkons ca. 16 m2 en berging ca. 5 m2
- Bouwjaar ca. 1978
- Luxe afwerking
- 3 slaapkamers en separate wasruimte
- Modern sanitair
- Vrij uitzicht over park
- Centrale, rustige ligging
- Energielabel B, CV-2021, geheel dubbel glas en voorzien van kunststof kozijnen
- Dubbel balkon op Noordoosten en Zuidwesten gelegen
- Actieve Vereniging van Eigenaren, servicekosten € 118,41 per maand
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Open portiek
nee
Dak
samengesteld dak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan park en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*